Dag 4: Vad är kärlek? - Emma

 
 
Kärlek är inte hur många gånger du säger jag älskar dig. Det är de små sakerna. De små anledningarna som får dig är känna dig bättre utöver det vanliga. De anledningarna som får dig le, skratta, rodna, göra ett totalt fån av dig själv. Det är känslan du får, pirret, värmen och nervositeten som oftast får dig att hålla tillbaka. 
 
Den bästa känslan med att vara kär måste vara faktumet att du bara kan le utan någon anledning, bli varm utav minsta beröring, hur ögonkontakt mellan honom/henne kan vara så naturlig och hur du kan drunka i ögonen utan kontroll. Värmen. 
 
Kärlek är inte komplicerat. Det är bara du som gör kärlek komplicerad. Du håller tillbaka den känslan som borde göra dig glad och inte tvärtom, om du agerar dina känslor kan alla drömmar bli uppfyllda. Jag är en litet fan av sagor, jag tror att en kyss är avtryckaren på en pistol - får en blind att se.
 
Det är problemet med kärlek. Man vågar ingenting för man är så rädd för reaktionen. Men om man bara tar sig i kragen och tänker tillbaka till det som får en att le utan någon vidare anledning - lycka, värmen och glädjen, och bara do it. Man vet aldrig vad som kan hända, du är paranoid och förväntar dig det värsta men vatusan, gå till den du gillar, grabba tag om kinderna och möt hans/hennes läppar. 
 
Kärlek är mod. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0