Öppet hus

Ovanligt trött ligger jag här i min säng å bloggar.

Idag var jag å några kompisar på öppet hus på Östra Real gymnasiet. Jag älskade byggnaden men jag gillar Engelska mer.. Hehe.

Innan öppet hus pluggade jag lite, bestämde klart allt för filmen för bilden å sedan stack jag ut på en snabb joggingtur(intervaler) i det mysiga snö vädret. Det var jätte mysigt, men jag dog. Jag och intervaler fungerar inte direkt...

Nu ska jag sova eftersom jag är trött och har ingen aning om vad jag skriver/har skrivit. Man får hoppas på det bästa.
Godnatt!

Måndagspasset avklarat

Sådär ja. Med mat i magen, trött kropp så sätter man sig och finslipar den sista biten av musik analysen på klassisk musik. Bara jag som faktiskt uppskattar måndagen? Tydligen.

Denna joggingtur var mycket bättre än senast. Mer energi, mer motivation och bättre musik. Jag klarade mer än vad jag trodde. Aldrig känt när jag springer; "jag är inte trött, jag kan springa mer". Så det gjorde jag.

Nu laggar alla uppgifter på appen. Men jag sprang långt!
//Emma

Det går bra nu

Träning avklarad. Ännu mer plugg. Både musik och geografi! Nu kör vi!

Vackraste vädret på hela året

Vackraste vädret på hela året och jag sitter å lär mig om halvöar, bergskedjor och floder man aldrig har hört talas om. Gud va mysigt! Jag bara älskar pluggsöndagar!!!! ....not.

Suttit å pluggar sen halv nio imorse å mer blir det. Ska plugga fram tills klockan 3 då jag kan smått börja göra mig i ordning för träningen. Faaast jag måste ta en paus innan dess, ska nog ta en joggingrunda då. Måste röra mig... Alla fall! Ha en bra dag!
//Emma

Vart försvann helgen?

Nejnej, jag kan inte bli lugn över skolan för tillfället... Jag stressar sönder totalt! Det där provet... Urghhh, och allt annat i livet? Usch fy bläh säger jag bara.

Idag red å jobbade jag i vanlig ordning å när jag kom hem satte jag mig å råpluggade geografi (det gjorde jag kl 8-9.30 imorse oxå) och sen blev min hjärna fööör overloaded så jag ska plugga mer imorgon. Imorgon kommer det bli plugg å träning, vart förvinner min helg? Den kommer vara helt borta fram över... Aja, goda skäl till varför.

Nu ska jag se på ett avsnitt av en tvserie innan jag ska sova å ska vaknar pigg å taggad för plugg... jääääj.
Godnatt!
//Emma
(emmas mysoutfit för en lång dag på jobbet!)

pluggpluggplugg

Tja bloggen! 

Nu sitter jag med min syster i sängen och har plugg stund. Jag fattar inte varför lärarna i min skola inte kan köra på en mjukstart?-.-, ist har vi fullt med läxor och prov till nästa vecka.Menmen, nu sitter jag och pluggar inför so-namngeografit provet, och jag säger som Emma;

 

SO PROV, COME AT ME BRO ;D

min vackra syster ;)

Mums

Bibblan på forum med Saga, hehehhehe, vad kul man kan ha! :D Fiin bild på oss för jag orkar inte blogga mer! 
//Emma

Friiiday

Äntligen fredag! Denna dag kommer gå hyfsat snabbt och sedan ska man träffa bästaste Saga!

Nu ska jag se till se jag har allt till skolan. Ha det bäst!
//Emma

Frussen much?

 
Jag vet inte riktigt varför jag fryser så mycket... kanske är det pga att jag har slutat använda mina tofflor för jag tänkte att det inte skulle behövas längre...? 
 
Dagen har varit otroligt slapp, bara fyra lektioner! Älska torsdagar. ....meeeeen jag har lite svårt att kunna fokusera på pluggandet just nu eftersom jag är tydligen i jullovsfasen... blääh! OCH jag fryser, det snöar ute och jag vill ut å jogga men ändå inte... vilka ilandsproblem jag har... Men jag ska kolla igenom min musik analys mer eftersom jag inte kommer hinna plugga i helgen. Mitt vackra schema över helgen; 

Fredag (räknas som helg): Träffa Saga så då rycker hela dagen.

Lördag: 10.40-11.40 Ridning 13.00-19.00 Jobba (så där rycker hela dagen också)

Söndag: Baka med familjen och sedan kl 16-18.00 land hockey träning.
 
Det är bara för mig att inse att jag måste plugga som mest nu. Just nu. Så det blir en senare joggingtur, men who cares, det kommer ju inte direkt bli mörkare eller så. Men kanske snöar mer... urghhh
 
Men nu ska jag plugga faktiskt! Så... vi hörs sen!
//Emma
 

Torsdag

Nu får jag den här känslan att vi aldrig har haft jullov... Det känns som vi har gått i skolan i flera månader. Aja, den känslan kommer aldrig försvinna.

Idag är det vår tidigaste dag! Vi slutar 14.20 och jag ska... Plugga typ, jäääj. Jag sa att jag skulle plugga igår, men det gick inte, jag gjorde massa annat. Hehehe. Men det var bra saker!!

Nu ska jag ta på mig ytterkläder och gå till skolan! Ett inlägg kommer på eftermiddagen! Ha en bra skoldag allihopa!
//Emma
(får fina julbelysning som inte är borta ännu)

Kvällspromenad

Well.. Det gick bra i början, jag och min hund, Lotus gick raskt och snabbt utan att stanna tills vi kom till snö. Då var det slut med raskt tempo. Lotus beslöt sig för att ta en paus.

Han rulla sig... å rulla sig i flera minuter tills jag fick tekniskt sett dra bort honom. Aja.. Det blev en promenad i alla fall! Nu blir det att läsa bok, vilket var evigheter sen! Myyys! Godnatt alla!
//Emma

Trött tjej

Jag brukar inte svettas eller vara trött på varken idrotten eller på träningen men idag... Dödens. Jag gav typ allt oxå vart jag än var så.. Det var kul dock för jag känner att träningsvärken kommer komma imorgon! Våt coach körde sööönder oss på träningen... "New year, new conditions" tack så mycket...

Nu ska jag plugga och sedan bara koppla av framför... Plugg. Love my life! (y)
//Emma
(Hund som vill ha kärlek)

boxning är inte min grej iaf

Hello bloggen!
Precis hemma från dagensskol dag + träningspass.
Skolan var som skolan alltid är, det var väldigt god mat i skolan (a) pasta och skinksås! löv it! Sen på idrotten boxades vi, theo gjorde så jag flög baklänges och fick säkert ett blåmärke på rumpan, emil slog nästan ut alla mina tänder, han slog på den svarta saken så flög den upp i mitt ansikte^^ hehe... och alexander slog in sitt huvud i mig inpricip, plus mer^^ hehe retade honom lite, det var därimot värt det :D mohaha! men annars har jag lärt mig att boxning inte är min grej ;) 
 
Sen efter det drog jag till gymmet, köpte ett lås och nu är jag hemma :)
 
ska hjälpa till med att gå ut och handla nu men jag bloggar mer sen
/louise :)
haha,älskar emmas outfit på idrotten, thats how we role

Snabbt innan skolan

Idag kommer det vara en lång dag för mig, ska nämligen på årets första Land Hockey träning så ett inlägg kommer som tidigast efter klockan 6.

Om jag inte hinner slänga in ett inlägg under skoltid, but I doubt that... Nu ska jag packa ihop mina kläder å sedan bege mig faktiskt. Vi börjar 8.30 å det är ganska halt ute så jag måste ha tid på mig att gå..^,^

Ha en bra andraskoldag!
//Emma
(randombiiild)

Namngeografi prov... Come at me bro!

duktig jag är...^.^ hatar geografi, man vet inte heller vad man ska plugga på när det finns massa länder. Blä. MItt geografi prov kommer sänkas snyft. Men jag kommer råplugga till det! So... watch out, we got a plugghäst over here! 

bild-inlägg

Eftersom det är tråkigt med text,så ska jag beskriva min dag genom bilder, so here we go ; ;)
back to schoool
dagens andra pass
hem till gooood middag
och nu blir det 90210! ;D 
 
 
 

Stressad...? Oja.

Vi har ju fått maaaasssa läxor och prov etc tills nästa vecka och framtiden. Ugh. Till nästa vecka har vi typ tre prov eller var det var, plus en musik uppsats och science... bläääh! Men musik är jag tekniskt sett klar med, ska kolla igenom den och se ifall jag fick allt jag ville osv. 
 
Joggningen gick väl... helt ok. Efter tre veckors paus och sedan förvänta sig att springa i samma tempo som förut... nja, det var jag men jag märkte att det inte gick. Jag sprang för snabbt i början för att springa om en tjej i min ålder typ, bara för att liksom... hon var ganska långt borta ifrån mig hela vägen förutom att jag höll på att dö...  jag har försämrats med en minut dock... :/ och jag sprang inte så länge heller, kortat av och tänkte att jag kör längre imorgon. 
 
Nu ska jag plugga och sedan försöka sova. Tidig morgon imorgon trots allt. Så, detta är nog sista inlägget för idag. Louise, börja blogga igen. Tack å hej! 
//Emma
vad mysigt forum kan vara... x)

Taggad värre

Aldrig varit så taggad som nu. Nu kör vi! Back to the old rutinerna! Jag har just skrivit på kontraktet för lön, första dagen i skolan och nu jogga! Sedan blir det råplugg dock... Men that's the old habit!

Så nu ska jag sticka! Wish me good luck!;)
//Emma
(Mobba inte mitt val på färg på väggarna ELLER min glittriga lila enhörning)

Skola dårå

Jahapp! Då är det skola då! Hur känns det? Jag är faktiskt inte så trött som jag trodde jag skulle vara. Så jag är glad typ^^

Jag tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg å två egobilder på mig xD så får ni se hur jag har tänkt gå till skolan, inget märkvärdigt; collage tröja å jeans. Nu kommer jag inte frysa! (y)
Ha en bra skoldag allihopa!
//Emma

långt inlägg ;) you better read it

SÅdär! nu är jag klar och satte mig precis i lugn,och,ro ;D
Idag har jag behövt ställa alarm, även fast vi var lediga- För jag hade beställt klippning tid vid 10.(ni anar inte hur mycket jag ångrade mig när klockan ringde).... -.- Men iallafall,det var nog ganska bra för jag behövde all den tiden. Hann iallafall inte äta frukost för jag låg kvar i sängen så länge^^....
 
Sen träffades jag och lydia,fixade gymkort och gick in på någon spinninggrej (medium), och jag varnar er- det var ett helvete! I 55 hemska,dödande minuter stod jag på den där cykeln............. och det kanske inte låter så jobbigt, men ni anar inte^^
Sen tränade vi lite mer också själva, men sen gick jag hem, tog 2 mackor, eftersom jag behövde äta något eftersom jag inte hade gjort det ännu^^, för lydia sa till mig att man inte skulle äta innan träning -.-.....
så klockan 2 höll jag på att dö av hunger- 
Sen iallafall träffades jag och lydia igen, gymade och sen körde någon annan joga - liknande gruppträning, super mysigt och avkopplande. 
 
Älskar att träna, mostly för att man kan titta på alla snygga killar (a) höhö,hade ögonkontakt med världens snyggaste kille idag... så nu blir det mycket gymmande ;) så jag ser honom igen ;) ska försöka ta en smygbild så får ni se vad jag pratar om ;)
/Louise
före klippningen
Efter klippningen
 
 
saknar mitt hår... det jag hade^^

Sista dagen på jullovet!

Jahapp, då har jullovet kommit till sitt slut och jag har tillbringat denna dag med två underbara glada människor! Nämligen Sophie och Ella. Jag åkte till Sophie som bor på Värmdö efter min tandläkare. När jag kom dit så drog vi nästan direkt ut för att grilla. Vi gick i typ en halvtimma eller mer för att komma dit vi ville, och när vi kom dit var vi varma å gosiga! 
 
Vi fick igång elden snabbt och vi grillade våra korvar, drack varmchoklad UTAN socker i, mohah! Sen börja vi frysa så vi gick hem... i mörkret... och vi ramla...ish. När vi kom hem hann vi inte spela så mycket alfabet som vi ville eftersom vi behövde åka hem jag och Ella. Vi åkte lite försent mot busshållsplatsen så vi fick jaga bussen för att komma på den... ahha! :D Men just nu sitter jag och skriver detta inlägg, ska hitta allt för skolan eftersom vi börjar skolan imorgon. 
 
Ni får lite bilder nu eftersom det blir ett väldigt långt inlägg just nu. Så, njut av de vackra bilderna! xD 
//Emma

SNABBT INLÄGG

Heej! förlåt för mitt usla uppdaterande. Men nu slänger jag in ett snabbt inlägg efter klippningen och före gymmet, det blir ett längre efter gymmet. PUSS/Louise
 

Måååndag och ingen skola - mys

Sorry att jag inte blogga igår... Var helt inne i Smallville... Heh. Men igår så var jag inne i stan med min styvmamma där vi åt god lunch, pratade, gick runt å sedan hemåt.

Idag däremot, ska jag först till den "vandliga" tandläkaren, och sedan ut på landet; nämligen värmdö. Nacka tjejjen kommer! Hahaha, jag, Sophie å Ella ska fira jullovets slut med att grilla korv å ha mys. Dock vet jag inte hur glad jag kommer vara över att se en dunderbrun pepparkaka... Aja! Jag å Sophie är the palefaces! Jäääj!

Så jag sticker typ efter tio till Sturegallerian. Men nu ska jag kolla lite saker på internet å sedan göra mig i ordning.
Ha det bäst allihopa! //Emma
Min doftande julklapp från Heléne... hih

Är det ny snö på marken?

Bara jag som tror att det har snöat inatt? Det ser väldigt... ljust och nylagt ut på marken och förut har det bara varit ren isgata utanför men nu är det snö över? Who knows. 
 
Som sagt, jag vaknade halv nio idag? Hoppsan hoppsan! Här börjar man komma in i skolsystemet igen! Yah! Nej, men jag ska gå upp tidigare imorgon bara för att testa och se hur trött jag är xD Vi är ju lediga på måndag som de flesta är, och den dagen ska tillbringas med Ella och Sophie förmodligen. 
 
Idag ska jag in till gallerian, byta mina byxor, kanske köpa ett par nya? Och sedan bege mig till Gullmarsplan och sedan till Farsta. Duktig jag är. Jag och min styvmamma ska nog bara gå runt, "catcha" lite tid som har försvunnit och bara prata. Men vi har typ bara fem timmar på oss eller något sånt xD För vi ska ses vid 1 och jag måste vara hemma vid typ 6. 
 
Och en rolig sak! Jag har ju lämnat mina springskor på jobbet eftersom jag har de där för att gå skönt...? men nu tog jag ju hem dem, så ikväll, om jag hinner innan middagen ska jag gå ut och testa hur det är och springa på isen. Har tänkt börja springa nu när snön har smält så, men jag kan inte ta min vanliga runda eftersom den är säkert igen snöad fortfarande, så jag får improvisera. 
 
Jag ska sticka runt halv tolv-tolv, så jag kanske slänger in ett snabbt inlägg innan dess. Annars lägger jag in ett under dagen/kvällen. Så, ha en bra söndag! 
//Emma
mitt vackra rum hos pappa. En bild från nyår då jag satt ensam på mitt rum och lyssna på musik..

Smallville

haha, Louise, det heter el futuro. Sorry... bara för jag måste xD Men jag gillar ditt inlägg!
 
I alla fall, idag har det varit en väldigt lugn dag på Espresso House. Det var en typiskt dag då jag fick lära/öva på muggspråket och massa saker om kaffe. Ska säga er det, det är inte så enkelt som det ser ut o.O man blir faktiskt ganska chockad över att märka att det är komplicerat. Så jag kunde verkligen prata mer med personalen "the team", och jag måste säga att jag älskar de! De är så himla glada och pigga hela tiden! ...förutom att de typ göder upp mig på chai latte. Varje gång jag gör något bra "Emma ska ha en chai!" eller "Emma vill du ha chai?" ...aja, ska inte klaga xD 
 
Just nu sitter jag och degar framför Smallville. Har just sett klart på säsong 1 och jag gillar det. Förutom att jag garva sönder just när Clarks bil exploderar och han bara går ut från den, tar av sin brinnande jacka och verkligen river av sig tröjan som om det är en vardagsvana och suckar. Hahaha, jag skratta så jag höll på att dö! 
 
Imorgon ska jag byta mina jeans eftersom de var för korta... heh... jag trodde jag var kortare men icke sa nicke. Så det ska bytas och sedan blir det en mysig dag med min styvmamma! Så nu ska jag fortsätta kolla på Smallville eftersom det här inlägget blev väldigt långt. Tack å hej! Sov gott!
//Emma 

man kan ju inte påstå att han ser dålig ut...
 
 

la futuro,

Heeello!
Nu sitter jag hemma, efter jag har ätit frukost och varit ute och sprungit och skriver på min upsats. Planerar även att plugga inför matte provet och no-provet. Dock vet jag, att jag inte kommer plugga inför no-provet, eller skriva klart min uppsats. Men jag har ett mål med vad jag ska göra klart iaf. Så jag känner mig stolt. 
 
Vänta, det kommer mer, jag har även listat ut vad jag ska försöka läsa till i framtiden. Måste bara hitta lite mer gymasium, har typ 2 och tänker stryka 1 av dom xD... 
 
Men nog om framtiden, idag ska jag försöka få Victoria att träffa mig kanske inte blir idag, men iaf ikväll. För min syster och hennes pojkvän vill ha en romantisk kväll säkert, vilket jag inte inblandar mig i, whatsoever. 
Insåg att det här handlar om framtiden också..... men strunt samma...........
 
och nu blev detta inlägg långt så ska sluta nu, ha en toppen dag
/Louise 
höhöh,älskar bilden xD

Busy day

Idag är det en sån där stressig och väldigt upptagen dag.. Jag ska rida å sedan direkt efter jobba. Mys.

Jag vet inte ifall det är röddag idag eller inte, men ifall det är det så får jag dubbelt! Me gusta.

Igår satt jag och kollade på Smallville längre än planerat, men jag tyckte att jag förtjänar att kolla serier innan skolan börjar eftersom jag inte kommer ha tid... Fast jag ska försöka klämma in ett avsnitt här å där, men det kan bli svårt eftersom vi kommer få en läxa direkt när vi kommer till skolan OCH att nationella proven i svenska är 5 februari...

Ingen panik. Nu ska jag äta klart min frukost, packa i ordning det sista innan jag ska höra av mig till mamma.
Ha en bra dag! //Emma

Jan. 04, 2013












påväg hem på bussen, längst fram högst uppp, like a boss ;)


gulliga familjen fixat NYTTIG middag tills när jag kommer hem!

im back

hej förlåt att det varit dålig uppdatering från min sida, men nu är jag hemma igen efter ett par toppen dar med tjejerna. tyvärr har jag vänt tid på dygnet totalt, går och lägger mig vid 5-6 och upp vid 4-5. men nu kommer iaf lite bilder så blir det mer bloggning sen, puss/ louise

Heemma

Nu... Eller jag har varit hemma ett tag, men jag är i alla fall hemma från forum nu!

Jag har ägnat lite tid åt att kolla igenom mina fina kokböcker som jag köpte, heh. Sen kollade jag på Smallville å nu sitter jag i köket å hjälper pappa då å då med maten. Jag hjälpte honom imorse med middagen, det blir världens mysigaste fedagsmiddag. Massa småplock med allt möjligt!

Slänger in ett inlägg imorgon! Eller kanske ikväll också? Who knows.
//Emma

The foruuum

Snabbt inlägg.

Är på forum med bästaste Sara och vi drogar golvet for now. Vi ska väl hitta på något roligare snart! Mihi
//Emma

Fredag

Jahapp! Idag är det fredag! Denna fredag ska jag tillbringa med Sara, sedan på kvällen måste jag hämta ridkläderna å sedan kolla på Smallville^^

Jag och Sara ska typ till forum å kolla i affärerna, vilket känns bra! Jag behöver det osv.

Just nu kollar jag på ett jätte deppigt program om isbjörnar.. Bara jag som mår jätte dåligt av att se dom? Buhuh

Nu ska jag dricka upp min juice, se vad MTV har att erbjuda innan jag börjar fixa mig! Hinner nog slänga in ett inlägg innan jag sticker, det är ju trots allt två timmar kvar typ:)

Ha det bäst!//Emma

Personalmöte

Ikväll hade vi ju personalmöte, det skulle egentligen ha slutat 20.30 men istället slutade det 21.30 så min pappa får panik (eftersom jag inte svara på hans sju samtal å tre sms- ja, överbeskyddande) å kör mot min arbetsplats å hämtar upp mig. I don't mind!^.^

Nu sitter jag framför Smallville! Jäääj! Jag har fixat musik till min mobil, hittat sjukt bra låtar men de ska inte komma upp här för då tror alla att jag deppar ihop och jag är väldigt speciell. Så nej tack. Men nu ska jag vara social mot min underbara dator! Bloggar imorgon! Godnatt!
//Emma

Förlåååt

Förlåt för den dåliga updaten men jag har inte haft ngt internet!

Igår sov jag spontan över hos Hedvig å vi gjorde egen middag och myste framför massa filmer! Men jag har lite bråttom nu för jag ska på personalmöte ikväll å jag måste fixa lite saker innan dess så bilderna får prata!

Bloggar ikväll!
//Emma

Jan. 03, 2013

mina små troll älva och vicis ligger fortfarande och sover.de kan nog sova hela dagen -.-
fast jag väcker dom nog snart :D
Emelie & dawn har precis åkt hem, följde dom till bussen & nu är jag ensam. så feel Free att ringa & prata med mig!


de slutar aldrig sova...
/ Louise

våran vackra utsikt



/ louise

sen frukost



/ Louise

sminkbordet



/ Louise

sminkbordet

godmorgon!

nu ligger jag i sängen med tjejerna, vaknade precis. igårkväll hade vi iaf jätte kul, somnade väl runt 4 så de var nog bra att vi sov länge. Hehe, jag tycker iaf detta är länge ^^
idag ska vi ha mini julafton! så vi ska dela ut allas julklappar & så! tar bilder på det sen! / Louise


jag och eme

Godmorgon!

Godmorgon!
Denna dag är en väldigt speciell och efterlängtande dag. Det är nämligen dags för Emmas kära, trasiga mobil att bli lagad! Who-ho! Så jag å pappa ska åka in till stan, jag ska fråga ifall vi kan hämta upp Hedvig eftersom jag ska tillbringa denna dag med henne! Myyys!

Nu ska jag fråga pappi å sedan ska vi sticka! Så, dålig bloggning idag! Men vi hörs sen! Ha en bra dag!
//Emma
...da kooooottteeee

Dålig update

Idag hade jag sjukt bråttom till jobbet å rasten jag hade var för kort för att blogga så nu skriver jag flera timmar senare... Nästan början på nästa dag.

Idag jobbade jag 8timmar och vi får dubbelt betalt idag eftersom det är en röddag så... Jäkj! Samma sak på lördag; röddag-dubbelt!

Men nu ska jag fortsätta kolla på Smallville. Heh... Godnatt bloggen!
//Emma

älva och dawn i Norrtälje



/ Louise

Jan. 01, 2013

hej bloggen! nu är jag, vicis, dawn, älva & Emelie på gräddö. ( vicis landställe) så min uppdatering kommer vara urusel men kommer bildbomb när jag kommer hem. / Louise

Nuså

Börjar de nya året med en hälsosam frukost. Linefrönyoghurt toppad med björnbar å mangobitar. Mums! Men nu måste jag fortsätta äta, har lite bråttom till bussen! ..ska jobba
//Emma

RSS 2.0