we are sexy and we know it



slutdestination!

sådär ja, nu är vi framme, ätit och packat och upp duschat, så otroligt skönt. vi brukar alltid bo i stuga men i år bor vi på hotell vilken är bättre än vad jag trodde.

satt nyss på en pizzaeria med la familia, vi väntade i 45 minuter och åt på 5 typ, alla var jätte hungriga efter väntat så länge -.-

wellwell, nu blir det myskväll med systrarna! /Louise

oh yeahh, 303 !


myskväll!

Åt å springa

...å sedan fondue!

Västervik/Gamelby

Jag vaknade chockande tidigt idag, runt 7 tror jag. Men utvilad var jag, jag somnade runt nio igår, måste varit trött efter min joggingtur i snön^^

Idag har vi varit i Västervik och Gamelby, kollat på antikaffärer! Vi har köpt urgulliga tallrikar som jag valde ut, jag har blivit en liten inredningsfreak. Jag längtar så då jag får flytta och bestämma allt själv!

Nu sitter jag i bilen mot Vimmerby där vi ska köpa middagsmat. Vi ska nämligen äta fondue ikväll, mysmys!
Sedan ska vi också hoppa in i en bokaffär för att dämpa mitt stora behov för andra boken, heh, läste just klart Beautiful Creatures. Ska väl se filmen sen också...

Nu ska jag avsluta och lägga in lite bilder istället. Ha en bra eftermiddag!
/Emma
(Bilden på mig å min hund är klassificerad som "två muppar som gillar att gå i skogen" det förklarar varför jag ser så... "muppig" ut)

6 timmar kvar

känns inte som att vi kommer komma fram på länge..
Jessica: åker vi åt rätt håll nu?
pappa:näej
/ Louise

hejdå Norrland!

nu sitter står jag och min bästa vän foppa och tittar på morfar och pappa titta hur vi ska åka till idre, ska säga hejdå till hälsingland nu också..:/


Foppa och jag

morfar och pappi

Feb. 28, 2013

är det bara jag som är riktigt paranoid och är rädd för att vinna kortspel? för när det går bra på kort så går det ju dåligt i kärlek, så är nästan gladare när det går dåligt på kort xD


kortkväll



morfar


mormor

Monika, min morbrors fru

lite små bilder ifrån ikväll!

kortkväll

efter en lång middag med även tårta som efterätt sitter vi nu och spelar kort! jag,mormor, Jessica och Erika

!

never say never liksom

mohahhaha! iPaden (eller paddan som min mamma kallar det) följde med ner hit till Gullringen och vi har tydligen skaffat internet på den, så jag kan blogga! även om jag inte har några bilder så kan det väl vara lite kul att höra vad jag har gjort. 
 
igår red jag i två timmar i solskenet, men gudars vad kallt det var men det var så värt det! Idag så tog jag och mammanen mysig tur till ett konditori i vårt villområde sm hette Stigs konditori, gud va mysigt det var!! sen när Marko kom hem från ett jobbmöte så åkte i ut i "middle of nowhere" och hrillade korv. Snacka m mys! Speciellt i detta väder! 
 
Just nu kollade jag facebook och läser ur min bok, Beautiful Creature, efter en joggingtur som gick åt skogen...höhöhöh. jag sprang i skogen.... 
 
nu ska jag läsa klart kapitlet och sedan äta middag och spela alfabeat med familjen! Ha det bäst! Louise, jag får täckning lite här å där, men inte under morgonen! just so you know! 

överaskning nummer 2

haha nu avslöjade min mormor att jag tydligen ska sova hos henne inatt^^: jag under vad nästa överraskning blir xD/ Louise


suprise

haha jag förstår mig inte på min pappa. han älskar att göra överaskningar, så suprise, jag åker till idre idag x)
även om det gör mig glad så gör det mig samtidigt inte glad, har inte på mig bilkläder, inte ätit eller något alls xDmen jaja, idre here we come!

/Louise

Åkersberga!

sådär ja, nu bär det av till pappas flickvän över natten och ska försöka boka tid för att kunna ringa Emma xD hon har ju ingen täckning där hon bor så det krävs tyvärr mycket planerade, wellwell, hoppas ni får en underbar onsdag så bloggar jag mer sen/louise

bildbomb

hello!
tänkte lägga in en liten bildbomb nu ifrån gårkvällen med vicis, Rickard och Robin! hade jätte kul, vi spelade även in en skräckfilm, som jag skulle lägga upp om jag var tillåten, men no, här kommer ist bildbomben:












sushi-time



hemma nu igen! & precis satt mig ner för att äta middag. bloggar mer sen om vad jag gjorde igår.
/Louise

Feb. 26, 2013



nu bär det av till Stockholm igen! vicis sitter och spanar efter bussen!/Louise

frukost med älsklingen


mmmm,egg and bacon
/Louise

Feb. 25, 2013

Norrtälje here we come;)






vet inte riktigt

...eller en sak vet jag och det är att jag ska snart gå ut med vovven. Vi ska åka till landet runt 12 så jag måste packa klart det sista och sedan gå ut på en långpromis med vovven. Som sagt, inget internet denna vecka så... ja, ingen bloggning för min del. 
 
Jag vet inte riktigt ifall bloggning är min grej hur som helst, jag hade blogglust förut men jag slutade eftersom det försvann och just nu är det inte riktigt "bloggnings-flamman" så.... vem vet, det kanske en gnista nu när jag är på landet?....
 
I alla fall, jag ska tillbringa mina sista internettimmar på ett annat sätt, nämligen spotify och tumblr. 
Ha ett underbart sportlov allihopa!
/Emma
(random bild)
 

måndag!

Godmorgon vackra underbara läsare!
Nu sitter jag och snackar med anton och bloggar. Precis fixat klart mig inför gräddö och ska snart börja packa inför landet, sen kommer jag åka med tunnelbanan som går 13:04. 
Skriver mer innan jag åker för det finns inte så mycket att säga nu!
/Louise
höhöhöhö, suktar Anton med chokladbollar ;D

gjorde min dag!

ahahhaha, kan inte sluta skratta. Jag berättade precis för en kompis om min blogg, min och emmas blogg. Så när jag hade sagt vad den hette frågade han om varför den hette green, också sen sa han:
"ahaaaa är det typ ditt perspektiv på miljön?:p"
det gjorde faktiskt min dag xD
bilden har inget att göra med inlägget, men den är rolig/sann
/louise

hektiska dagar framför mig

Hej på er, nu har jag precis sett en film och ligger och pratar med kompisar :) 
De närmaste dagarna blir lite hektiska men kommer försöka blogga mycket ändå, de blir nog mest bild inlägg men skriver då och då.
Imorgon åker jag och vicis till gräddö, tills på tisdag, då jag måste hem eftersom jag ska packa osv. Sen på onsdag åker jag till pappis flickvän och torsdag bär det av till idre! lääängtar :D sen kommer jag inte hem förens söndag kväll. Lovet går ju otroligt fort som emma sa :o
menmen, ska inte tänka på slutet ännu, + ,jag är ledig på måndag ;D
men nu ska jag sluta skriva!
byeee/Louise
hela familjen!

Niklas Bjureström

100 av dessa är du ;)
/Louise
 

Joe and the juice

Feb. 24, 2013

nu sitter jag och har målat min systers naglar, skrivit packningslista till idre och ska börja packa redan nu eftersom jag inte kommer ha dig och packa någon annan dag.



/Louise

stalkar Sagas "soldier boy"

 

efter en vecka på café så vet jag hur man gör ;)
















jag vet inte hur...men det bildades en sjö i ugnen och allt flöt ihop




naglar från igår

naglar från igår! när jag och vicis satt och höll på:


haha det fulaste på länge, och jag vet att det är mycket utanför x)

försök nummer 2....


slutresultat!

vicis naglar!

vem borrar klockan 9 på morgonen?!

Godmorgon bloggen!
Imorse vaknade jag utav att grannarna borrade klockan 9. Då låg jag allvarligt talat och funderade på att gå över till dem, och knacka på och be dom att sluta och tänka på att det finns dom som vill sova. Vem borrar klockan 9 på en söndag?!
Iallafall, jag gick istället upp, åt frukost och drog till gymmet. Så det var väl dock bra för nu fick jag något gjort idag. Så nu har jag duschat och klätt på mig och sitter och pratar i luren med min syster. 
Har inte så mycket mer att skriva nu, men bloggar mer sen om dagens planer, puss /Louise

God morgon

Det är söööndag! Waw, bara jag som känner att lovet kommer gå snabbt? Probably...

Idag ska träffa bästaste Saga! ...gud vi har inte träffats på år å dar och vi har såå mycket att prata om. Så denna dag tillbringas med henne! Imorgon drar jag ner till landet, bort från "civilization" (=inget internet) så ingen bloggning gör mig.

Men ni kommer få världens bildbomb när jag kommer hem. Get prepared. Nu ska jag fixa mig i ordning lite faktiskt... Ska nog duscha, känner mig inte så fräsh...

Ha en bra dag!!!
/Emma

Natti

Mysigt nattprat!

vänt tid på dygnet, och gör absolut ingenting.

Ja..... nu har jag lyckats vända tid på dygnet.Sitter här halv tre på natten och är jätte pigg. Sett alla sesonger av en serie, varje avsnitt var typ 10 minuter det är så jag hunnit och sen så har jag suttit och chattat med vänner en del. Men nu sitter jag ensam uppe och gör absolut ingenting, så vad gör du uppe Louise?
Aja, jag ska sova nu tror jag. Men tänkte slänga in ett absolut sista inlägg innan det iaf.
Sov så gott nu!
/Louise
jag just nu

filmkväll med me,myself and I ;)

Nu sitter jag och ser film, celebrity sex tape. Lärt mig att jag inte ska ta tips av killar om romantiska filmer iallafall, frågade Nicklas om en romantisk film och under den senatse timmen har jag sett den mest kill-filmen jag någonsin sett x).
Well iaf, efter denna film får det bli en bra film. Men har dock ingen aning om vilken, det löser sig. 
Måste prata med vicis innan jag somnar också, för vi kanske ska åka ut till hennes land imorgon, dock tror jag inte vi kommer göra det men kanske. Får väl se. Men nu ska jag forsätta med filmen!
Godnatt på er, vi hörs imorgon/Louise
bild från vicis land med tjejorna från i sommras!

Feb. 23, 2013

nu är jag hemma igen, haft jätte kul med vicis idag! otroligt skönt att träffa henne! :) nu ligger jag inne på tumblr och gör absolut ingenting , förutom tumblr då :) väntar på pappa, hans flickvän och gästerna också, ska bli roligt! bloggar mer sen! pöss/Louise
 

brev to la pojkvän

nu sitter jag här med vicis och skriver brev till hennes pojkvän i Tyskland. hon är oroligt jobbig, jag skrev brevet på 30 sekunder medans hon har funderat på vad hon ska skriva hela veckan x)


/Louise

tre things at once

bloggar, målar naglarna och äter samtidigt, då märks det att man är tjej ;)/Louise

Min favorit bloggare!

För er som tycker om att läsa bloggar så vill jag tipsa om egoinas blogg. De jag tycker om med hennes blogg är att hon är en sån härlig tjej, bekväm med sig själv och rolig. + Så är hon väldigt bra på att göra så man mår bra. Jag blir glad när jag läser hennes blogg, hon gör väldigt bra tips-inlägg och jag tror inte bara jag håller med om det. Istället för att skriva om hur man inte borde äta godis ect, skriver hon mer om varför man ska äta godis, och vara bekväm med sig själv. 
 
(Detta inlägg skriver jag för jag har brist på saker att skriva om, men det är ändå inte onödigt och struntprat. Utan det är fortfarande väldigt sant. Jag tycker ni alla borde ta en titt in på hennes blogg. Tror de flesta människor har lätt att tycka om den.! 
 
/Louise
 
 

Första dagen på lovet!

Godmorgon morgonpigga människor!
jag vaknade vid 7, och hade lust att döda mig själv för att jag vaknar den tiden. För jag vet att det leder till att jag blir trött åtta ikväll. MEN jag låg iallafall kvar till klockan kvart över 8 ;) lite stolt.... 
Har iallafall precis ätit en onyttig frukost, den såg då mycket godare ut en Emmas ;D men hade nog 2000 calorier mer.... så jag ska börja min dag med att gå till gymmet, få det gjort. Sen ska jag träffa vicis lite senare när hon vaknar och sen får jag också gäster ikväll. 
 
Har inga bra bilder alls, och skulle aldrig ta en bild på mig själv just nu. Men här kommer lite mera tumblr bilder, hehe - detta blir en lite halv tumblr blogg också.
 
/Louise

Bakning (varning för dåliga bilder)

Haha, här är min 'vackra' nutella whoopies och nutella muffins. Det skulle bli fler whoopies men jag blev så frustrerad att jag slutade göra de... Hehehehe

Frukost

Ni fattar inte hur "stolt" jag är över mig själv. Jag bakade igår och jag hade verkligen ingen lust att smaka! ..kan vara för att allt gick och skogen...
Men ändå! Inte ens när de blev klara ville jag smaka, mohaha.

Så äcklad av all choklad igår (fattar inte att jag säger så), så äter jag är nyttig och myyyycket godare mat till frukost. Blåbär och färska jordgubbar i yoghurt. Muuums!

Look how yummy!
(Nu ser det ju dock godare ut i verkligheten)
/Emma

I'm back somehow...ish

Umm, vem som är "back" är jag inte riktitg så säker på än. Blogg-Emma eller Frisk-Emma, kanske är det både och eftersom jag bloggar och typ är frisk...

Hur som helst, eftersom jag känner mig bättre, vilat och sovit alldeles för mycket så ska jag rida och jobba idag. OCH ikväll kommer gäster...? Pangbom allt händer nu.

Och imorgon ska jag vara med Saga och på måndag åker jag ner till landet och kommer hem från fredagen, så förvänta er ingen bloggning på den veckan...heh

Jag delar upp mitt blogginlägg... Hörs i nästa!
/Emma

Hehe, jag får väl skylla mig själv

nu har jag precis vaknat och kan inte somna om, vilket 100% är mitt egna fel eftersom jag gick och la mig vid 10^^Hehe så nu ligger jag och spelar det jag är bäst på!/louise

fredag!

hello hörrni! ni har jag precis ätit tacos med mi padre, och städat lite, eller no, mycket, titta på det här:before: after:Hehe underbart! iaf, ikväll så ska jag bara sitta hemma med min pappa, se på massa film antar jag och ta det lugnt:) Hehe imorgon får bli en roligare dag, eftersom nu är det lov och inga läxor ;D har dock inga planer x) förstår inte, när jag har massviss med läxor, så har jag även massa roliga planer, men när jag inte har läxor försvinner alla planer. hur går det till?ska iaf se film nu! ha en grym kväll och hoppas ni har mer planer än mig!/Louise

sexiga bilder från svenska lektionen ;)

tumblr,you´re a life saver

Tumblr är så mycket bättre än spanska+no lektioner 
/louise

Fredaag

Åh idag ska jag baka!!!...utan att smaka^^ det går faktiskt men det är väldigt frustrerande eftersom man inte vet hur det smakar... Jag ska göra whoopies! För första gången... Med nutella, nutella är sååå gott men ajabaja, inte äta!

Så mamma ska släppa av mig på maxi å så får jag traska mig hemåt. Tro det eller ej, man behöver faktiskt friskluft när man är sjuk. Så nu ska jag börja göra mig i ordning, och nej, inga jeans ska på. Det är mjukisar som gäller!!! (y)

Ha en bra dag allihopa!
/Emma

outfit!

STAY STRONG

Godmorgon! Nu sitter jag och väntar på att Dawn ska bli klar inför gymmet så ska jag snart gå dit. Otroligt trött dock och har minst 5 gånger övervägt att somna om, men jag STAY STRONG. 
OCh precis i denna sekund smsade hon att hon är jätte förskyld så hon ska nog inte träna, meen jag still STAY STRONG
 
så får väl gå till gymmet ensam, alltid lika tråkigt, går runt med mina hörlurar och försöker typ vara i min egen värld så mycket som möjligt, dock är det ganska svårt när en kille with these muscles går förbi en (a)
men iallafalll, idag är det fredag, det är såå skönt! lov nu också! det är dock en lång dag,men eftersom jag kan tjata om att det är fredag hela dagen så är det okej :D
Slänger in ett inlägg efter skolan sen!
Puss och hej/Louise

kvällsinlägg

Slänger in ett godnatt-inlägg sådär lite snabbt :)
 
Eftersom jag gjorde klart alla mina läxor så kollade jag på Arrow ikväll istället och jag måste påstå att det börjar bli lite speciellt, väldigt... jag vet inte riktigt. Speciellt har det blivit i alla fall, men jag gillar det!
 
Så nu ska jag gå och lägga mig, så jag kan vakna upp utvilad imorgon. Dock blir det en dag till som tillbringas hemma, är inte riktigt friskt ännu men aja. Det är trots allt sista dagen på veckan. Fredag. Gud va skönt. Den kommer vara så bra. Serier och frukt. Kärlek! :D 
 
Anyway, godnatt!
/Emma

RUBRIK

Helllooo, nu sitter jag i sängen, precis gjort klart min läslogg och njuter då utav att få sitta och chatta med mis amigos :D 
har väl absolut inget att skriva om så lägger in lite bilder istället!
/Lousie

Sticker väl också till gymmet då.....!

.....ELLER NOT. 
 
Jag sitter ganska skönt i mina rosa mjukisbyxor och hoodie. Mina bästa vänner är te, alvedon, filtar, lypsyl, mobilen och sockor. Låter elegant va? OH juste! I assume...WE'RE BACK
 
Jag borde publicera ganska mycket på bloggen nu när jag är sjuk... men jag har plugg att göra ^.^ meeeen, jag ska plugga klart allt idag så jag kan gosa framför TVn imorgon framför en serie... Grimm, Vampire DIaries, Arrow och Beauty and the Beast
 
Anyhow, tänkte slänga in ett inlägg eftersom jag vet att Louise skulle smsa mig och säga att jag skulle blogga, så here you go friskisbarn. 
 
Ha en bra torsdagskväll! :D 
/Emma 
vacker bild från balen, det skulle vara en "naturligbild" vilket Louise inte riktigt förstod... ^^
 

Feb. 21, 2013

istället för att plugga går jag till gymmet ist, hehehe det är ett bra sätt att smita ifrån pluggandet :)/ Louise






kunde de inte plåga oss lite mer?

jo, mina svenska lärare skulle inte komma på en mer genial idé en att välja en bok som är så tråkig så det går inte att fokusera genom två rader.... behövde läsa 50 sidor ur den och ska nu göra någon läslogg av den, när jag läser en fråga så måste jag inprincip läsa om hela boken för att hitta svaret. :p
jag hoppas ni får läsa minde plågsamma böcker än mig x)


chuck-time

inlägg nummer 2:;, tänkte denna gång när vi bloggar så ska vi börja lära oss att ha rätt längd på våra blogginlägg, eftersom vi är experter på att antingen skriva alldeles för långt, eller alldeles för kort ^^

:iaf, idag har jag sovmorgon, men korkad som jag är gick jag ändå upp 6, fixade mig till nu, och i denna sekund börjar chuck :D mohaha perfect timing! men bloggar mer sen! /Louise

chuckchuckchuck in my <3

we are back!!!

believe it or not ;)
hehe, som ni märkte så la ju vi bara av med bloggandet. det började ju med att jag bara började bild-blogga en hel del, och sen försvann jag helt. och till sist slutade Emma också, men nu ska vi komma igång igen! ses i nästa inlägg/Louise


RSS 2.0