Dec. 31, 2012



jag & min halvsyster!

Dec. 31, 2012

min vackra halvsyster!


/ Louise

Dec. 31, 2012



ny klänning ^^

nyååååår!

godkvälll!!!! nu blir det middag med familjen, bloggar mer sen
happy New year!/ Louise


Fixfix

I väntan på tolvslaget!

Godmorgon alla underbara!

Snabbt inlägg!

Jag står i väntan på att Saga ska komma så vi kan sticka till Andréa. Vi ska fixa lite sådär inför ikväll, se så allt fungerar, handla mat med hennes pappa å så vidare.

Vill bra säga, god bless the take away mug!
Ha en underbar dag allihopa! //Emma

Seeent inlägg..?

Blogg.se appen dampar för mycket.. Så inöägget publicerades en tomme senare.. Anyhow.

Nu sitter jag, Emmie å Linus på mitt rum å försöker fixa med musik, emmies iPhone å allt. Vi var ensamma till middagen men nu kom pappa å Jessica hem, men vi var typ bra inne på mitt tum hela tiden å sysslade med inget.

Så nu ska jag hjälpa dem! Hahha! Hörs senare!
//Emma
Social middag xD ...btw pizzan var inte god..

Middag

Hemlagad pizza!

ta mina bilder med en nypa salt

Tjaaa! Nu sitter jag här, väntar på att jag ska åka, jag och min syster ska gå och se på bio! "en oväntad vänskap", eller okej... ska gå om ett väldigt bra tag. Men iaf,,,,, har precis ätit räkor med la familia (a) så gott!
& inte bara det, utan jag tog även precis lite Vackra bilder ;) mohehe here they come:
hehe mina ego-bilder spårade ut lite.... 

Hej

bloggning through da iPad

jahapp, här sitter man i mammas säng å bloggar med hennes älskling; da iPad. kanske irriterande faktiskt eftersom den har ett konstigt tagentbord för min del... snart ska jag åka till pappsen för att fixa lite saker innan nyår, prata lite med Emmie innan hon sticker imorgon och allt det där. så japp.. ganska mycket prat om det där med nyår för min del, fattar inte vad problemet är.. ska vara med kosmpisar hos Andréa, so what? jajjajaja shit happens. 
 
nu ska jag avsluta, packa klart det sista och sedan sticka. så byebye! 
//Emma

Jag är vaaaken, varför sov jag så länge?

Jag brukar aldrig sova så här länge... Det är ett dåligt mirakel, menmen, jag är otroligt och irriterande pigg.

Idag vet jag inte vad som händer, ska troligtvis åka till pappa å va med Emmie^^ och just nu ska jag packa, äta ngt och aa... Göra något annat än att sitta vid köksbordet med mobilen.
Ha en toppen dag allihopa!
//Emma

pappas idéer

heej! förlåt att jag inte updaterat så bra, men nu gör jag det iaf! igår kväll kom min pappa in till mitt rum och så att han tyckte vi kunde gå upp 7 idag xD Hehe det dummaste idéen på länge. men den försvann och nu när jag gick upp hade han istället en idé om att vi skulle äta nyttigt, så jag åt en apelsin & nog den äckligaste smoothien på länge. ^^
hoppas ni fick en bättre frukost ;)
/ Louise

Till alla Vampire diaries-fans

Jag surfade på internet som alla ungdomar nu för tiden för och stötte på en väldigt märklig bild. Jag tycker den är underbar och beskriver situationen alldeles utmärkt. Stelena vs Delena. Jag är ett stort twilight fans och vi twilight fans vet hur det är att välja sida, fightas för den killen man tycker är snyggare osv. Men det här med paren? Njaaaa, jag skippar det. Jag har kommit till den student då jag säger dettav vilket är väldigt ovanligt, jag bryr mig inte vem Elena slutar upp med. I böckerna förstår man varför hon har känslor för Damon, men i serien? Näää, hon är inte värd Stefan. Och nej, jag kommer inte sluta bry mig om vem som är bäst, snyggast, snällast och... sa jag bäst? Stefan förtjänade Elena som fanns förut. Hon är död. Snipp snapp så var sagan slut. 
 
Nu ska jag inte säga att jag kommer sluta tycka att Stefan och Elena ska vara ihop. För det kommer hända. För det ska dom. Det kommer. Trust me.
//Emma
Stelena to the end. #stelena 

Ny serie dårå

Eftersom jag är så nolifer så har jag tagit upp tittandet på Supernatural. Jag har alltid gillat det men det har aldrig blivit något jag blev beroende av.. Eller... jag glömmer bort det typ men nu så! Supernatural here I come!:)))
//Emma

Hemma

Sådär ja, hemma! Hyfsat seg är man och därför satte jag mig framför serien Arrow. Fast det är sista avsnittet... Så ja, ska försöka hitta en annan serie eller någon film. Skräckis kanske, något som får mig bort från tankar. Bläää

I alla fall! Ha det bäst! Slänger in ett inlägg senare:)
//Emma

Hard work

Rast nu... OCH människor, va ni än gör, kom inte till Espresso House på vasagatan idag. Please. Jag blir dödad..xD sjuuukt mkt folk är det! Jag får springa som en häst.. Gnägg..?

Men nu ska jag försöka få bort bultandet från mina fötter med att försätta jobba! Jäääj!
//Emma

Hah

Jadu Louise, den mannen till vänster är min. Vita glassögon, rawr! 

Tänkte slänga in ett sista inlägg eftersom imorgon kommer det knappt bli något, ett inlägg på morgonen, rasten och kanske kvällen, that's it for my part. Det är en sån där stressig dag, ridning 10.40-11.40, hem och duscha va på jobber, ombytt, klar ready to go klockan 1. Så ja... stressigt värre. Men det är såå värt det, money money money^^
 
På Nyår ska jag vara med Andréa och Saga som förra året, fast detta år kommer några killar dit också. Andréa bara; "Emma, va beredd på att bli haffad" man bara... njaaa, långdistans förhållanden på olika killar från Land Hockey lagen va? xD ÅHHH jag har inte berättat om det ju! En kille i Valhalla tror jag, #21 han är sjuuukt snygg på lång distans men så fort man kommer nära så bara... wait wut? OCH sen har vi #42 han är ALLTID snygg, och sedan någon full snubbe som jag mötte i hallen som hans kompis parade ihop oss..? Anyhow. Fun.
 
Så nyår kommer bli awesome!....förutom att jag ska upp och jobba klockan 11 nästa dag xD Jag låter som vääääääärsta arbetskvinnan nu, jobbar massa asså^^ men nu ska jag forsätta se klart Arrow, näst sista avsnittet innan det tar slut eftersom den serien också har paus. Vad tänker de med? När skolan börjar kommer jag inte hinna se alla serier jag har börjat med? dumbommar... 
 
Godnatt i alla fall! Hoppas ni får en skön nattsömn! 
//Emma
flööööööööööööm

Emma din tönt! <3

HAHAHAHAHA omg! jag dog! läste nu emmas allas tidigare inlägg. Hon och jag är ju så lika XD emma din tönt! är du också tv-serie-freak? hahahahah, thats what i love you for! gud det var roligt att se att hon också hade publicerat en sån xD jag dog!
/Louise
min och emmas framtida män

Jahapp!

Mitt inlägg publicerades aldrig tydligen. Jag skrev ett när jag hade rast men nähääääääpp! I alla fall, idag jobbade jag övertid faktiskt, så jag jobbade 8 timmar och en kvart^^ heh, det blev jäätte stressigt på slutet, fredagseftermiddag+mellandagsrea=DÖDEN. 
 
Jag sprang som en tok, men som tack var för jag jobba så mycket fick jag gottigott -gott att tugga å dricka. Mohahah^^ sen när jag kom hem så kollade jag på Arrow... hann bara ett avsnitt eftersom hemsidan tydligen inte ville låta mig se fler avsnitt. Who does that? Sjukt taskigt, ingen hemsida där man kan kolla serier vill fungera för mig... sadface
 
Men nu ska jag hitta på något annat dårå, så vi hörs! 
Louise, jag försökte blogga du har inte ens bloggat idag? HALLÅ! ...go for it såg att du blogga, heh^.^
//Emma

Tvserie-freak

Hello! 
Nu bloggar jag från datorn igen. Förlåt att det har varit lite dålig update från min sida. Men varit lite upptagen, imorse träffad jag och Victoria Simon, Simon är våran kompis från halmstad som nu var här för att träffa sin flickvän. Så vi fick träffa henne också, det var kul att se honom!
 
Iaf, det var lite ödet som gjorde att jag bloggade nu. Eller kankse inte ödet, men min dator ville det. För jag sitter och tittar på 90210, och sen helst plötsligt, kommer denna ruta upp:
heheeh, men den har väl rätt. Så ska hitta på något annat nu, ha det så bra! blir mer uppdatering sen. 
/Louise

va taskigt...

I'm alive...awake*

Ahaaa jag är vaken!
Måste erkänna att det var svårt, jobbigt och frustrerande att gå upp imorse, speciellt också när man skulle duscha, ugh... But here I am!

Som sagt, tagga sju timmars pass å sedan när jag kommer hem så ska jag se på Arrow, detta kan bli en väldigt bra dag!

Bloggningen. Håll ut era få och underbara(älskade) läsare, Louise är besatt av en serie så... Ja, ni har sett att ibland blir det fattigt med bloggande. Jag förvarnar er nu att för min del kommer det inte komma ett inlägg förrens jag har rast, ett snabbt å kort.

Nu ska jag fixa mig i ordning, ska sticka hemifrån 7.55 så jag hinner gå upp för alla isbackar:)

Ha en toppen dag! //Emma
Jag å min vovve i våra piggaste dgar..

Snabbt inlägg

Hejsan hoppsan! Slänger in ett snabbt inlägg om dagen, jag vaknade upp som sagt, segade framför Barbie och bestämde med Sara att träffas någon annan gång eftersom idag skulle bli alldeles för stressigt så jag segade lite till! Sedan stack jag in och jobbade och sedan kom jag hem, skypade med Louise lite och nu sitter jag här med ett flin på läpparna. Jag har hittat min tv-serie.

Arrow. 
 
Snygg kille, bra handling, mysteri och... tyvärr ingen romantik, actionfylld, ja, vad mer behövs (romantik) men den är riktigt spännande. Föreslår att ni ger den jullovet :) Fick också just ett sms av Sara som frågade ifall jag kunde jobba imorgon oxå, så japp! Imorgon ska jag jobba 7 timmar (9-16) och jag måste gå up TIIIIIIIIIIDIGT! :O Skoltid... fast tidigare eftersom jag ska duscha, fixa och ta mig till busshållsplatsen och hinna med bussen som går 8.08. Anyhow! Ska kolla klart på avsnittet och sedan bege mig till sömns! Ha en bra kväll allihopa! 
Emma
 

True shirt bro

whooo djupt värre right?

Godmorgon världen

Godmorgon! 
 
Idag ska jag påbörja dagen med att vara med en kompis som jag inte har varit med på... otroligt länge! Men jag fick dock besök av henne och en annan kompis en torsdagskväll, men det räknas faktiskt inte. Så ja, idag blir det en snabbis möte med Sara (eftersom hon ska fixa tårta, och jag ska jobba). Dock vet vi inte vad vi ska göra.. hehheh
 
Så bloggningen kan vara lite fattig idag, fast... tanken på Louises bloggning igår så gör det ju inte...^^ Men just nu "slappar" jag framför Barbie... fråga inte varför jag kollar på det, det bara kom upp på TV... Men jag ska fixa mig i ordning snart... kanske borde göra det nu, men aa.. jag är sjuktrött så jag väntar ett tag x) 
I alla fall, jag bloggar senare! Ha det bäst! 
Emma 
dadadadada BATMAN

Dag 19: Något du önskar från tomten.

hah, julen är över och jag är riktigt efter med den här grejsimojsen ifall jag ska hinna innan nyår. Så det är därför jag spambloggar med det där. men i alla fall, bilden kanske säger ngnting om vad jag vill ha... xD 
Emma

Dec. 27, 2012

godmorgon bloggen! igår när jag kom hem träffade jag vicis ett tag. sen åkte jag hem. såg 90210 och råkade göra det till två inatt, så nu ligger jag här, helt död, men ska äta frukost & vicis kl:11. så ska upp & duscha nu. ha en toppen dag/ Louise


min heta sexiga Victoria

En bild som får dig att le/på dig och någon vuxen person/någon i din familj.

En bild som får dig att le.
don't ask why. 

En bild på dig och någon vuxen person/någon i din familj.
Tyckte min bror kunde få en vacker plats in på bloggen.

Dag 15: En bild som du tycker visar kärlek.

Yup. That's me.

PS. BEAUTY AND THE BEAST... HERE I COOOOME :DDD

JÄÄÄÄJ NU KÖR VI! (y)

Da day

Tjena hoppla! Nu är jag hemma efter en underbar dag med min fina kompis Andréa! hah, vi möttes i T-centralen där vi gick till Pub först för jag lämnade tillbaka en grej och sedan gick vi på mission att hitta nyårsklänning. Låt mig säga detta att desperata tjejer som vill ha en klänning till nyår; Go. And. Look. Now. Kvinna. 

För vi hitta ingenting, absolut nada och vi var i stan i fyra timmar tjejjer, så leta järnet nu och beställ eller whatever men sitt inte framför TV och julät! FIND A DRESS FOR GODS SAKE! 
 
Anyhow... så ja, vi har gått en jevla massa, HAHA, that's what we do. Vi träffas och vi går runt och bara babblar och babblar, vi gick jäääätte långt och väääärldens omväg till Slussen där vi slog oss ner på donken för Andréa ville ha ännu en glass. jiiisses^^
 
Nu blir det ett sånt där långt inlägg, sorry guys men nu ska jag faktiskt avsluta! Jag bloggar mer senare dear people! Adios! 
Emma

@donken

Bilden får vara mitt inlägg for now, bloggar mer sen!

//Emma

mmmmmm-choklad

sitter och tittar på matprogram, och jag förstår inte hur de håller sig så smala? jag skulle bli en stor ko ifall jag hade chansen dom hade ^^
/Louise


Dag 14: Några favorit citat.

 

 

min mobil

denna fast svart har jag :)

svar till Emma!

hmm, som svar på emmas senaste inlägg, hon har ju en dålig tendens att förstöra sina mobiler, därför var den dålig..+ min är en bättre variant mohahaha ;)



bild på mig & min syster från förra året

Godmorgon bloggen!

Vaknade av att Louise ringde på skype.. Hemskt läte.. Urgh, så nu pratar vi om hennes mobil som jag är skeptiskt över eftersom min htc söööög...
Detta var min förra mobil.. HTC
//Emma

märker ni att de är bilder i varje inlägg? ;)

godmorgon bloggen! nu har jag precis vaknat och ätit frukost. pratade nyss med vicis också. så när jag kommer hem idag ska jag träffa henne
/Louise


svar på emmas inlägg;

i would never drink alcohol
;)
mehehe
/Louise

sovdags




fint va? på tomten här i åkersberga , höhö,
nu har jag och pappis flickvän sett pretty women och nu ligger jag i bedsoffan och ska sova med min syster.
godnatt allihopa, hoppas ni haft en.bra kväll / Louise

Louise, är det där alkohol?

Nämen fyy, Louise! Antingen är det alkohol eller är det en väldigt diskret alkoholfridrink som ska se ut som en med alkohol.Klyyyyfiiiiigt!  
 
Ganska duktig här känner jag. Ännu en dag då jag inte alls är trött, men det är bara mig själv att beskylla. Men jag gillar det. Vara uppe sent. Vem försöker jag lura? Jag hatar vara uppe själv. Bläääääh. Ingen rolig på skype heller... så jag får sitta och lyssna på musik som får mina mungipor att flyga upp till taket... HAHAHA vilken bild jag fick framför mig! 
 
Nu är jag ganska bra på blogga hörrni, borde vara ensam oftare, eller hur?? ...nej. Anyhow... 
Denna bild är så mig...

Syftet varför jag bloggar, sanningen framhäver!

Jag tror faktiskt syftet varför jag bloggar är eftersom jag har för mycket i huvudet, uttråkad, helt foreveralone och behöver någon som verkligen lyssnar/läser. Datorn/internet har inget val, de måste helt enkelt läsa mina inlägg och vara med i mitt otroliga tråkiga liv! ...och nej, jag är inte på deppmode eller emo, jag är bara fundersam över hur min jullovsframtid kommer se ut. 
 
Gästerna har gått, jag har ätit för mycket och jag vill ut från mina jeans. Blir livet bättre? Näääeh för jag läste just någons blogg som hade en snygg pojkvän... oh jisses vad jag garvar just nu för mig själv... LÖK jag menar LOL. 
 
jag strycker det där. 

Mina blogginlägg strävar mot betyget F känner jag här.. jag gör ingenting så jag har inget att skriva om, men ta det lugnt för Emma ska ut på vift imorgon! That's right, jag ska träffa my friendy... jääääj! 
 
Yuppyupp, så ut på vift ska man med sin kompis. Ska försöka få en bild här och där och sedan ha bättre att skriva om än... ja, vad man nu kallar mina senaste inlägg för. Men jag tror vissa av mina inlägg, som jag vill skriva men publicerar inte kan vara livsförändrande. Jag har tänkt på såna där pepptalk inlägg men jag har alltid hejdat mig eftersom... ja... man vet inte vilka som läser bloggen xD 
 
Nu ska jag faktiskt ur mina jeans, fixa mig inför da bed och sedan... ska jag göra något roligare än att sitta här i min säng. Kanske spela med da familj, eller bara skriva i min ensamhet och lyssna på musik. Så... byebye for now!
Emma

självaste jag i min ensamhet... 
 
 

myskväll

mmmmmmmmmmmm


/Louise

Vad duktig kompis jag har^.^

hahaha! Vad duktig du är Louise med bloggningen! ..bättre än mig i alla fall. Och man ser att du har skaffat instacollage och en mobil som har bättre och hightechnare system än din Xperia... grattis! 
 
Jag har inte ens fixat mig inför gästerna.. men hallå, de kommer inte förrens om två timmar, så jag kan vänta xD Jag sitter i väldens mysigaste outfit! Mihhii! Hallå, det är jullov då får man dra i degiga kläder och myskläder, vilket jag älskar med lov, men felet är att jag tycker jeans är obehagligt och tanken på att byta till jeans är inget nöje... Jag kommer tekniskt sätt leva i mina myskläder, hallejuha... typ. Mysklädeer och Olly Murs, det är ganska bra stuff!^^
 
Waw... jag kan inte se mig själv som jag är just nu. Mjukisbyxor, sockor, tröja, osminkad, armband och lyssnar på gladmusik. Ta mig inte fel nu, men jag är inte den personen som sitter i mjukisbyxor... until now. 
 
Och jag har ganska tråkigt... och när jag har tråkigt gör jag randomma saker, fast eftersom jag gör ganska foreveralone randomma saker så är det inte så kul för alla andra att se, eller vem vet.. kanske? borde göra videoinlägg asså... 
Vacker bild som jag tog med min kamera, på photobooth... eller inte... x) 
Bloggar senare my friends!
 Emma
 
 
 

så julig som jag är!

mohaha kan se emmas min framför mig när hon ser att jag spambloggar ;)/ Louise


snösnösnö

förutom att det hindrar oss från.att åka till pappas flickvän (åkersberga) så älskar jag snön!


siesta time!

louise här igen, nu blir det precis som rubriken sa, sova middag tid!


Louise är inte bara en aktiv bloggare, utan aktiv människa!

gooodmoooorning! denna morgon var hemsk, blev väckt vid halv 9, drog på mig kläder, åkte till elgiganten med min syster där vi fick stå i världens längsta kö pga mellandagsrean. vi var där för att köpa sim kort, sen åkte vi hem med det... råkar klippa sönder det också, så får gå ut igen, köpa nytt. och nu, är det äntligen helt klart & jag fikar med min syster


6 dagar kvar till nyår!

Jahapp, sovit gott alla? Själv har jag sovit knappt 6 timmar, heh men det får jag faktiskt skylla mig själv för. Jag kunde verkligen inte sova igår/morse, men det var på grund av all kaffe och sånt, men aja, sånt händer och det är ju jullov trots allt! Man måste ju tagga inför nyår då man förmodligen kommer vara uppe hela natten...! 
 
Idag kommer kussarna på besök, och vi ska spela ett spel som involverar julklappar. Man köper presenter för ungefr 25kr eller något, billiga helt enkelt och sedan vinner man julklapparna här och där, det roligaste är att det alltid blir en specifik sak som blir populär och alla krigar för den! Sist var det en hästkalender eller något... hehe! 
 
Så jag ska till forum och köpa presenter snart, sedan kommer jag hem och byter om, slänger in ett blogginlägg kanske och sen är det bara att vänta. Kanske hjälpa mamma lite med maten. Så nu ska jag fixa mig lite, eller i alla fall ta på mig bättre kläder än mysbyxor och min favvotröja! HAHHA, baaaatman! :D 
 
Emma
julgriiiisen

Dag 13: En puss- eller kram bild på dig med någon annan.

Tydligen måste jag ha krambilder... tog lång tid att hitta en...! 

Uttråkad till döds..

Här sitter man å är uttråkad.. Det är väl nu man inser hur forever alone man egentligen är.. Det är därför jag inte är uppe sent på kvällarna!

Anyhow, jag ska typ drogspela Dragonvale som krävs timmar.. Sedan ska jag... Sova? Nah, inte alls trött. Vilket är dåligt, kommer inte sova förräns 4 säkert...

Tänkte att ni kunde se hur jag var klädd idag, väldigt simpelt; röd blus å svarta byxor! Tadaaa!
//Emma
fråga inte om posen eller glittret... o.O

Sista julinlägget för iår!

Jahapp, detta är sista julinlägger jag kommer skriva för år 2012. Min jul har varit underbar! men fööör mycket mat... men man ska väl inte klaga på det som folk kämpar och dödar för att få. djuuuuupt! 
 
Hahaha! Som en sak som jag sa när vi spelade ett spel! Man skulle komma på så mycket saker om en kategori, och kategorin jag och mormor fick var "Saker som är platta" jag svarade glatt; Samhällets tjejer och Pontus's flickvän bara: ohhhhh. HAHA, där fick jag till det va? Va?^^
 
I alla fall, inte mycket bilder blev det eftersom vi var upptagna hela dagen... heh^^ Jag är egentligen ingen person som fotograferar mina julklappar, men jag kanske ska göra det eftersom jag blev såå glad över allt jag fick! Jag har fått en smygfavorit redan. Mohaha! Ett armband som mamma var väldigt skeptiskt över men jag älskar det! I love it! 
 

Men aa, kan berätta om julen mer imorgon!
Emma
sådär ser mitt nya armband ut... älskling x) 

jul jul jul

sitter här med min syster & tittar på svensson svensson. jag brukar älska det, men missade de första 20 minuterna så fattar zero.
iaf, denna julafton har varit underbar, ätit varje sekund jag kan. & precis så ska det vara :D
men nu ska jag försöka hänga med. hoppas ni också haft en underbar jul! kram/ Louise

min vackra syster

snabbt inlägg!

God jul allihopa!
hehe,min syster sa; på julafton får man äta från båda sidor på julafton ;) härlig regel


Dag 12: din bakgrund på mobilen.

Inte för att man ser då... xD

God jul alla underbara!

Snabbt inlägg från mig! God jul allihopa! Hoppas ni har och kommer få en bra jul! Själv har jag ätit godis och spelat black jack med mina bröder. Skoijsigt!

Snart blir det... Julfika eller ngt med julklappar å sedan maaat! Nu ska jag vara social! Ha en riktigt bra jul allihopa!
//Emma

Ni får straffas för min uttråkighet, läs om ni orkar!

Vad är klockan? - 9:14pm

1. Fullständigt namn- Emma Pia Christina Green vad vackert! 
2. Ålder? -
 15
3. Vart bor du?
 Naaackaa
4. Bor tillsammans med?
 Familj med en matglad hund
5. Färg på ditt hus? Gult...
6. Hus eller lägenhet? - Casa
7. När är du född?
 26 mars 1997
8. Klass? -
 ...9:an?
9. Vilket år tar du studenten? - Öhhh.... jag orkar inte räkna xD 4 kanske?
10. Något jobb? - HAHA! Det har jag ju faktiskt! Espresso House!
11. När gick du upp i morse? – 10
12. När ska du sova? - Förhoppningsvis 11
13. Duschat idag? nej men jag ska göra det imorgon.. heh
14. Kramat någon idag?- Mormor ^^

15. Pussat någon idag? -
 näää
16. Vad har du ätit idag? - Ganska mkt...
17. Dagens klädsel? – Mjukisbyxor med överstor hoodie! Me gusta!
18. Dagens smink? - inget...
19. Dagens sötnos? - Alla som läser detta! :D 
20. Dagens roligaste? - "Idag ska ni rulla julgodis"... get it?^^
21. Har du många vänner? - På skype är jag overpopulär, annars har jag mina närmaste och finaste! 
22. Hur många har du kysst?- I livet or what? Ska man hålla koll på det?
23. Vem kramade du senast? -  Mormor som sagt
25. Hur många har varit otrogen mot dig? Ingeeen
27. Har du pojk-/flickvän? -
 Hah, nää
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Farmor och Farfar
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Benjamin
31. Film? - Pirates of the Caribbean eller hur det stavas

32. Låt? -
 den jag lyssnar på just nu heter "Everybody's On The Run" 
33. Mat? - ...snart julmat.
34. Dryck? - Julmust...? 
35. Färg? - Röd? (julkänsla asså)

37. Stad? -
 Nacka kanske?
38. Land? - Som jag gillar eller vadå? Men Sverige?
39. Ämne i skolan? - Hm... believe it or not, men typ engelska eller spanska? 
40. Människa? - Näpp, utomjordning you know

senaste:
41. Personen du tänkte på? -
 Ojsan
43. Gången du spydde? – Länge sen
44. Gången du grät? - tis/ons
45. Pizzan du åt? - Hmmm kommer inte ihåg..
46. Gången du var i Göteborg? - Kanske några månader?
47. Gången du var i Stockholm? - IDAG! 
48. Gången du var full? - Juuuuste
49. Gången du var hög? Ahaaaaaaaaaaa

50. Gången du var kåt? -
 Aha juuuste

antingen eller:

51. Svart eller vitt? - beror på
52. Hund eller katt? - Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Ingen partyperson speciellt... hemma och mysa är my foreveralone thing!
54. Tvspel eller datorspel? – Sims eller fightningsspel... descisions...
55. Singel eller upptagen?  singel
56. Hångla eller ha sex? - hångla kanske?
58. Ragga eller bli uppraggad? - Ragga asså...
59. Big Brother eller Paradise hotel? - Är man en dålig människa ifall man bara har sett en av de?
60. Blont eller svart hår? - Min egna åsikt så är blont fint..
61. Har du blåa ögon eller bruna? - Typ blåa ja
62. Choklad eller lakrits? – Ingen kan leva utan choklad så choklad! 
63. Göteborg eller Stockholm? – stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger. 
65. Coca cola eller fanta? - Cola
66. Pizza eller kebab? - pizza
67. Randigt eller prickigt? - beror på, men randigt är snyggt men passar inte direkt på mig...
68. Älska eller älskas? - Både och! :D
69. Leva eller dö? - ...tror jag tar leva for now

antal:

70. Personer du älskar? - alla jag känner! I love my friends ^.^
71. Personer du hatar? - Ska jag numerera de också? Oboj
72. Gånger du varit full? - Har inte tonårsdrama med onykterhet så... nevah
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? *host* juuuste
74. Glassar du ätit på en dag? - Tre?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? ...
76. Gånger du haft minnesluckor? - Ganska ofta ibland, depende
77. Gånger du varit hög? -aldrig?
78. Personer du saknar just nu? – kanske en..?

79. Gånger ditt hjärta brustit? - va depp...

vem:

80. Vill du kyssa nu? - hääär kör vi hårt...!
81. Ska du träffa imorgon? - Mi familia! 
82. Sjöng du senast för? - Louise! :DD
83. Hade du senast en msn-konversation med?
 Någon random dude called Dan
84. Spelade du tvspel med senast? -
 Hermano Pontus^^
85. Vill du ta med på resa nu? - Interessant fråga..
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - mohahahaa
87. Förtjänar att dö? - öhhh
88. Är söt? - Du kanske? Yupp, du. 
89. Vill du sova jämsides med i natt? - ...min kudde


vad:
90. Gör dig glad? -
 Oj, ska jag rabbla upp det? Okej, randoma posts från tumblr, musik, vissa personer, andras skratt och random saker som bara är randoma xD 
91. Gör dig ledsen? -
 Vill du inte veta, finns mycket men främst; FALSKA PERSONER. 
92. Vill du helst göra nu? - Sova och vakna upp på julafton! :D
93. Önskar du att du slapp göra? - Det som kommer... BAMBAM
94. Vill du ha nu? - Sömn och julklappar!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? -
  Whoaa, det är jul, inte födelsedag än
96. Längtar du till? - Jag tänker inte vara så dramastisk.
97. Tycker du om dina betyg? - Mina betyg är faktiskt bra, så...
98. Ångrar du i ditt liv? -
 ...nu ska jag inte kalla mig själv för hatare och emoare, men det finns saker, men nääeh
99. Är det bästa som hänt dig? Kan ha varit dig, men jag ska nog inte vara så... kärleksfull. 
100. Hur mycket är klockan? - 9.31pm


Erkänn! ni som läste, det var kul! :DD Nu ska jag försöka sova! Godnatt på er och jag slänger in ett inlägg imorgon! 
Emma

please dont mob mi, läsa texten är ganska onödigt......

Hehe.... nu kommer jag ihåg varför jag inte tar egobilder. För att jag inte kan, du slutar med att jag inser att jag ser ful ut. Dör när jag ser mig själv, raderar bilden, samt mobbar mig själv samtidigt. Jag tror detta är dels för min syster skrattar åt mig när jag är seriös. Så ja, jag tar aldrig egobilder. Men nu skulle jag ju ta en bild på min klänning, så jag blev illa nogs tvungen. Har tagit hundra bilder, och tro inte att jag är nöjd med någon. Men eftersom jag inte är seriös på någon av dem, så skrattar jag bara och går vidare. Skulle kunna visa dom, om det inte vore så att jag vill ha vännner efter detta inlägg också. 
Så här kommer den, den utvalda bilden. (please dont mob me)
Man kan tyvärr inte se detaljer på en svart klänning så bra på bild, + eftersom jag böjer mig och håller ut klänningen. Men hoppas ni ser lite iaf, 
Usch vad jag känner mig tjejig som skrev ett paragraf i klagomål på mig själv innan jag kunde lägga ut en bild på mig själv.
Men jag är en tjej
hehe:D
/Louise

Mormor has arrived

Nu kom vi just hem från upphämtningen av mormor. Måste påstå, utan att ni tar det här fel eller taskigt, hon är en pratsam liten dam. Gud va hon pratar! Men jag älskar det!
 
I alla fall, vi ska väl höra vad hon har och säga medans mamma gör julskinkan och jag gör vår egna hemgjorda skagenröra! mums... 
 
Ha det bäst!
Emma
hahhaha, en weird bild på mig å mormor, tror den kan vara sen i somras eller äldre? 
 

Förresten!

Mitt första julkort för i år.. Och troligtvis mitt enda.. xD jäääääj

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4009659/images/2012/pic_50d6f369e087c35c78c548a6.jpg" class="image">

Vi kommer klara det!

Hahaha! Louise, vi får spam blogga xD
 

Lite kul är det faktiskt att när jag vaknade så började jag fixa med julgodiset och hjälpte mamma med lite julmat. Duktig man är... ^^ Idag blir det väl en sån dag då man fixar inför julen och sånt, vi ska hämta mormor klockan fem tror jag idag, och innan dess ska vi handla. 
 
Jag vill gärna träffa Saga idag eftersom vi sa att vi skulle träffas innan julen och hon måste liksom få sin julklapp! Men felet är ifall jag hinner eller inte... jag är så lat att jag fortfarande sitter i myskläder och är helt ofixad... heh
 
Men nu ska jag faktiskt borsta tänderna och... göra något annat än att sitta här och frysa... Så, vi hörs sedan!
Emma
me gusta random...

Dag 11: En bild från din förra sommar.

något sånt kanske?

Dålig uppdaering

Hej bloggen!
Känner hur dåliga jag och Emma har varit på att blogga. Men man tappar lusten fort när få läser^^
Iaf, nu bloggar jag.
Igår kom min klänning :D Inte varit så lycklig på länge! Det var riktigt kul! Den passade också så jag blev jätte glad. Nu sitter jag här och äter clementiner, och tittar på 90210. Egentligen är inte den serien så bra, men när man är trött och bara vill titta på något enkelt så passar den perfekt. Så ska sitta och droga den lite nu.
Hörs mer sen
/Louise 
(lägger ut bild på klänningen sen)

Dålig uppdatering för min del!

Sorry för de men jag har varit upptagen hela dagen! Ridning, arbete, julklappar å bakning osv. Slänger in ett sent inlägg menmen!

Idag fick jag göra min egna Chai latte OCH massa andra kaffe sorter! Sjuuukt coolt men väldigt svårt.. MEN jag kan göra ett hjärta av mjölken/skummet, stolt^^

Jag har just julbakat klart med mamma å Marko. Sena kvällar med bak! Tydligen så hade de stått till kl 1 går(morse) och gjort knäckebröd.. Fråga inte varför...

Nu ska jag ta det lugnt. Full rulle hela dagen så jag ska 'slappa' lite:)

Godnatt!
//Emma
det börjar fyllas...!

snö snö snö

 Det är väl dan före dan före doppare dan idag?
Underbart, 
Nu har precis jag och min syster bakat. Jag bakade kärleksmums, medans hon bakade knäck. Jag tror jag fortfarande är sjuk, för när min syster skriker (pga att jag äter) så dunkar det i mitt huvud. Eller så är det väl bara för hon skriker så högt. 
 
Medans vi bakade så fick min syster ett samtal, det var från ungdomsmottagningen. För att för några dagar sen, gick jag ditt, och skulle låsas vara min syster (hon visste om det), så jag skulle kunna hämta ut p-piller åt henne. När jag var där frågade de mig massa frågor, om hur det hade gått. Jag älskade min situation som henne och sa hur hemskt humör jag hade fått (sant.). Men nu idag när hon fick ett samtal så sa dom:
"Ja, du sa ju senast att ditt humör har varit dåligt.. osv" "Så vi tänkte skriva ut lite andra p-piller till dig"... 
mohehehe, efter det samtalet skrek min syster:"LOUISE!" 
hehe, busted. Men det var värt det :D
 
 
Här är bilder på det vi bakat:

Ännu en ganska stressig dag

Godmorgon!
 
Ska inte säga att det är lätt för mig att sova för tillfället. Jag är uppe jätte sent, vaknar tidigt, bläääh! Jag är ganska trött... men jag ska rida ändå! jäääääj! Idag tror jag att vi ska leka, dvs man gör olika lekar med hästarna, galoppera allt var man har hit och dit och etc. Det är jätte kul! Men många ramlar av...
 
Efter ridningen blir det att man hoppar in i duschen snabbt, sedan drar man direkt till jobbet. Jag ska jobba 13-18 idag, kort pass menmen! Sedan ska jag hem till mamma, fixa med julklappar (slå in dom) sen på söndags morgonen ska jag sätta igång med att baka direkt. Ganska mycket som behövs baka ändå... lite sent ute men ändå...! xD 
 
Nu ska jag fixa mig i ordning så jag hinner med mamma som kommer om 20 min. Så byebye bloggen! Slänger in ett snabbt inlägg på min rast idag! 
Emma
jag har brist på bilder... så ni får en fin bild på min dreamcatcher...^^

Dag 10: En gammal och en ny bild på dig själv.

Jadu, hur gammal bild? För jag har inte lagt in alla bilder från min hårddisk som finns före årtalet 2012. Den äldsta jag har är nog från sommaren... heh xD men vi skippar den här saken för jag orkar inte leta upp bilder på mig, tror inte jag har några/många heller. 
Emma
En bild från i somras, i Egypten på en båt påväg till att bada med delfinerna! Vackert...
 

Underbar dag!

Som sagt. Varit med bästaste Hedvig idag sedan kl. 11.30, mohah! Men vi har haft det sjukt mysigt! Buffé, fika, spel, snack om allt å sedan Skyfall. Kan inte bli bättre! Saknat henne så och därför ska vi ses mer in i framtiden!

Vi har också planerat in joggingturer när hon flyttar in i sin nya lägenhet vilket är lokaliserat väldigt nära mig! Järla gården, watch out; the bodylious girls are coming! xD

Nu ska jag fixa mig inför sängen. Sista inlägget för idag, godnatt på er alla underbara!
//Emma

mohaha, mästaren är tillbaka :D

Å gud, Jag är den lyckligaste människan på denna planet just nu :D
gahh, ända sen jag var liten har jag varit kär, i mario på ett nintendo spel, en hel sommar satt jag och geekade det. Okej, mer än en sommar. Men nu, äntligen, har jag det hemma igen :D
mohöhö, det är ett så gamalt spel, att de fortfarande säljer det är bara sjukt ^^Dock på ett väldigt bra sjukt sätt!
Här är det! Nintentendot, med spelet mario, som ingen kan slå mig på ;) mohaha. 
Okej, just nu är jag ganska dåligt, men jag var pro när jag var liten. Jag ska bli det igen :DDDD 

Fredag!

Sådär ja, nu har jag precis kommit hem efter att varit ute på stan med Victoria. Eller först hos mig, stan, mig, stan   men nu har vi lämnat varandra och jag sitter här ensam igen. Jag är nog inte riktig 100% frisk ännu. Jag känner lite i halsen, snuvig och huvudvärken är tillbaka. Kan inte säga att jag saknat den.
Men hade iallafall väldigt roligt idag med Victoria. Inte märkt hur mycket jag saknar henne. 
hehe vi får väl bjuda lite på oss själva.... ^^
 
Dagens låt , som Victoria ääääälskar.. höhö (inside joke)

Monopol

Bilden säger allt! Men vi hr ätit buffé å tjockat å snackat! Snart blire det te å havrebollar å sedan Skyfall! Myyys

Watch out, we got a badass over here!

Mina kära bröder, förlåt för detta! 
 
Jag är väldigt badass och gick ner till min kära broders rum och stal en tröja av honom! moahahhahah. Badass på hög nivå. Men felet är att den är för stor (swag style med att knyta knut på tröjan)... och luktar konstigt så jag ska se ifall jag kan ta den blåa istället xD 

Jag och Emma blev trots allt påverkade av 2012

IM HEALTHY! okejj, kanske inte healthy, men frisk. Iaf
Vi överlevde jordens undergång :D with sleeeping, nej, egentlingen var jag ute och räddade världen inatt. O ja.
Men nu sitter jag och Emma här igen, och skypar. VI båda har nog ändå blivit lite påverkade av 2012-
Emma tror hon hör musik som inte spelas. Samt våra diskussioner har blivit lite konstigare(om de ens är möjligt?):
Emma: "Jag har 33g på min mobil"
Louise: "vilket spel?"
Samt Emma säger hela tiden, "vad sarru?"
 
Jag tror vi måste komma till steget där vi båda erkänner att vi har dålig hörsel. Frör det har vi nog xD 
Eller helt enkelt för lata för att lyssna. Men då passar vi väl väldigt bra ihop. (a)
 
Vi har även båda insett att vi skriver otroligt långa inlägg, så i nästa inlägg berättar jag vad som händer idag. Så nu säger jag bara, nu är det te-time!

21 december 2012

Suckers, vi är inte döda. 
 
Nu ska jag inte kasta stenar i glashuset, jag trodde faktiskt något skulle hända xD menmen! Alla har väl fel ibland. Lite synd att det nte hände ngt dock... typ att Nya Zeeland bröts till två länder eller något! Skulle varit coolt dock! 
 
Anyhow, idag ska jag träffa Hedvig! Vi ska in till stan, äta/fika och sedan se på bio! MYS.

Just nu skypar jag med Louise, och snart ska jag göra mig i ordning för dagen på snöiga stan! jag fattar inte att det snöar så mycket som det gör. Undrar ifall SL blir försenat idag... Aja, om mitt internet fungerar kan jag slänga in ett inlägg eller bild eller whatever under dagen, annars så bloggar jag ikväll! eller imorgonbitti... 
 
Emma 
förra gången vi sågs.. fattar inte att det var mer än 3 månader sedan... :O Vi såg Spider Man ^^ heh

Dag 9: En bild på en tid du saknar.

Tro det eller ej, men jag saknar sommarn. 
Emma

Dålig uppdatering för att vara oss

Japp, som ni ser så är inte vår blogg så väl uppdaterad som vanligt men det beror helt enkelt på att vi glömmer bort ibland xD FAST Louise skrev ett tappert inlägg när vi fikade idag, men det kunde inte publiceras eftersom blogg.se appen dampade OCH internet dampade... 
 
Men kort om dagen, jag handlade julklappar, träffade Louise en snabbis, vi fikade, köpte julklappar osv. Sedan drog vi hem, jag drog hem till mamsen för att packa, åkte till pappa, åt middag, var med Emmie som tydligen var sjuk eller något, men jag var så snäll att jag gjorde iordning te åt henne som hon tydligen tyckte var gott! Så jag ska vara så snäll styvsyster att jag ska upp imorgon, klockan halv åtta (på mitt jullov) och göra te till henne innan hon åker till skolan. Snäll eller vadå? 
 
Louise gick och la sig jätte tidigt eftersom hon mådde dåligt. Vilket jag förstår, jag skulle droga vitaminer, te, honung och allt som kunde göra min frisk. Så take my advice Lollo!  Men imorgon blir det en mys dag med en gammal god vännina till mig, nämligen Hedvig! Vi har inte träffats på år och dar och därför ska vi ha en Emma-Hedvig dag, vilket inkluderar mat och bio. Vi tänkte sova över, men jag har ridning tidigt på lördag morgonen så vi bestämde att vi skulle ta det en annan dag under jullovet! 
 
Nu ska jag sluta skriva för detta inlägg blev onödigt långt. Bloggar mer imorgon innan jag sticker för att möta Hedvig! Godnatt! 
Emma
random bild... 

För att vara snäll c(:

Tyckte ni borde läsa ännu en blogg som har intressant innehåll. Två glada hästtjejer som skriver om sin vardag! CHECK IT OUT! klicka på bilden
 

Da Fo

Som Louise skrev, hon är sjuk så vi kan inte åka in till stan idag..:( *sadface*

Men eftersom jag behöver köpa julklappar å så, så måste jag gå foreveralone, men jag ska bara till forum;) tänkte slänga in ett blogg inlägg om mina planer; forum å sedan hem å städa innan man drar till pappsen och sedan ska man skypea med sjuklingen! Krya på dig! <3

//Emma
Gladvovve!!

Sjuk när världen går under

Godmorgon bloggen
Nu har jag precis vaknat... och jag är väldigt sjuk.
Igår kväll gick jag och la mig vid 9. för jag hade sån otrolig huvudvärk och frös. Sen klockan 3-halv 4 inatt, gick jag upp och tog en kopp te för jag hade slem i halsen. Sen kunde jag inte somna, men somnade iaf och vaknade runt halv 12. 
 
Jag har fortfarande världens jobbigaste huvudvärk, är snuvig, och känner lite slem i halsen. Så jag stannar nog hemma idag, och kan inte träffa Emma som planerat. 
 
Men det blir väl bra iaf, har typ tappat min mataptit, men ska äta två ägg. 
Gullig kompis jag har! Men tyvärr vill jag inte smitta henne, eller så. Men det jag sa är sant....
Jag är Sjuk! När världen går under! -.-

Dag 8: Åtta bekännelser.

Jag säger bara en sak; yolo
 

1. Jag är kär
 
2. Jag är en drama-queen
 
3. Jag blir lätt svartsjuk
 
4. Jag är inte så förtjust i läsk längre
 
5. Godis är egentligen inte gott, men jag äter det ändå xD
 
6. Twilight böckerna är bättre än vampire diaries böckerna
 
7. Vampire diaries serien är bättre än twilight filmerna
 
8. Jag tyckte det här var väldigt tråkigt...

Så mig... Så mig.

Det där är så mig när jag såg Beauty and the beast

Onsdag

Jag har brist på rubriker... will always have... 
 

Jag har letat som en dåre efter en bra serie att titta på, tänkte se klart Gossip Girl men min bror spoilade hela skiten... man bara; näääeh nu orkar man inte kolla på det xD Sen tänkte jag se Hart of Dixie... men jag kände att det inte riktigt var min grej, samma sak med Once Upon A Time. Heroes it is. Kände att jag måste avsluta Heroes. 
 
Just nu skypar jag med Louise, vi båda är typ trötta och sega och pratar knappt... hehehehhe men vi ska faktiskt  ses imorgon och handla julklappar och ja... ^^
 
Men nu ska jag vara socialare! 
Emma
HAHHA, Louise klockrena kommentar när vi handlade godis på coop! xD 

Andra dagen på lovet och jag är sjuk

Hej igen! Nu har jag hittat på lite mer idag. 
Först var jag ute med med Victoria ett tag. Vi "shoppade lite", hon köpte en "kavaj" och jag julklappar. Sen när jag kom hem så satte jag igång och fixade lite, tills pappa och hans kompis Åke kom hem. Fixade maten (som ni ser på bilderna ;)) tände ljus and so on.
 
Sen har jag varit med dem. Men börjar känna av ännu mer nu hur sjuk jag faktiskt börjar bli. Jag är snuvig, fryser så mycket så det inte är sant och har en hemsk huvudverk. Påminer om filmen "tictanic" & låten "I've got an hangover"^^ höhö
 
Så jag tror faktiskt jag ska bli väldigt osocial och gå och lägga mig. 
Det ser inte gott ut, plus man ser nästan inget, eftersom det är suddigt och så... Men det var otroligt gott ;)

Brist på aktiviteter

Nu har jag kollat klart på de få avsnitt som fanns i serien Beauty and the beast och jag måste säga att jag stör mig på att ALLA serien har uppehåll under julen... För oftast under jullovet så har jag brist på idéer på vad jag ska göra och det är skönt att bara hitta en bra serie, eller se en bra serie, men nejnej. De ska ju ha uppehåll och inte komma tillbaka förräns man är tillbaka till skolan - stressen. 
 
Jag måste vänta till 24 januari för att se nästa avsnitt av BTB, sedan till TVD... Bläää fml. 
 
Så nu gör jag något jag inte gjort på länge, jag skriver. Yupp, jag skriver en novell... WAW ... amazing NOT! Men det är en bra sak att göra när man inte har något att göra! Fast... jag ska se ifall jag hittar någon ny bra serie... xD Men jag tänkte dela med mig av två bra låtar som jag upptäckte idag. Bara för att jag nämnde musik förut, heh. 
 
"Silent Machine" av Cat Power 

"To Be Torn" av Kyla La Grange 
 
Måste förvarna er redan nu. Min musiksmak är väldigt speciell, men jag är en person som älskar texten på låtar. OCH jag älskar låtar som gör ett intryck, en känsla och ger något extraordinärt till en när man lyssnar på den första gången. Så det är nog darför jag fängslas av konstiga låtar... Döm inte... 
Emma
 

Beauty and the beast

Nu har jag bestämt mig! Killen i Beauty And The Beast är snygg, rättare sagt galet snygg! Mohaha! Ni borde se serien;)

Nu ska jag bli social med min TV!
/Emma

Meningslöst inlägg

 
Hello, gud vad irriterande att mitt senaste inlägg försvann-.- Det var faktiskt väldigt bra............
I wont write it again.....
 
Så får väl skriva något annat nu då. Emma har ju redan berättat om hela gårdagen, så det ska jag inte heller skriva om. Så jag berättar om ikväll istället.
Jag har precis varit ute med Lydia ett tag, och nu ikväll kommer pappas kompis Åke hit. Han är så rolig, underbaroch snäll så det ska bli kul! :D men innan dess har jag inte riktigt någon plan. Men we'll see, det kommer nog upp något.
 
Men nu har jag faktiskt zero saker jag kan komma på att blogga om^^(känner mig duktig). Nej, men jag bloggar mer sen ist. När jag kommit på något bra ;)
 
Lyssnar på just nu:
T.I. - Whatever You Like off Paper Trail 
Älskar att lyssna på gamla låtar, som man alltid lyssnade på förut. Eftersom man börjar gilla dem igen, + de är lite minnen^^.
/Louise
 
HIhi het va? :DDDD (min pojkvän)

Dag 7: En låt som betyder mycket.

Många låtar betyder mycket för mig, jag vet vad ni tänker hur mycket kan de låtarna egentligen betyda när det är fler? Men det är pga att jag har för många betydelsefulla låtar så jag kommer rabbla upp några här och nu! och om ni lyssnar på de... döm inte. Det finns fler som betyder mycket, men vi skippar att skriva ner... Om jag måste bestämma en som verkligen betyder mest, som texten verkligen passar in på mig och bara är allmänt den mest betydelsefullaste så är det den första;
 
"Smother" av Daughter
 
"The Power Of Love" av Gabrielle Aplin
 
"Twice" av Little Dragon 
 
"All I've Ever Needed" av Paul McDonald & Nikki Reed 
 
"I'd Come For You" av Nickelback

En liten bildbomb från hårddisken :)

Trogen bloggerska^^
Jag är duktig på att duka... förutom att jag glömde tallrikarna... x)



Man måste tyvärr gömma godis från Louise... x) 
 

Hemma

Louiiiise ditt inlägg raderades! Förlååååt! 
 

I alla fall, nu är jag hemma efter en toppen tjejkväll! Tänkte skriva ett inlägg (om ni orkar läsa) om kvällen innan bildbomben laddas upp, sounds good right? ^^ I alla fall, igår började vi med att åka till coop i Orminge för att köpa godis, glögg, julmust och etc, sedan hyrde vi titanic (Ella hade inte sett den så vi skämdes för mycket) sen drog vi hem. Känslan för att jullovet hade startat fattades så vi gick och åkte pulka. HAHHAA 

Sen gick vi hem, lagade julmat och hade jätte mys; julklapputdelning, tjocka i oss aladin ask osv, innan vi drog ner till bastun och, tro det eller ej, vi bastade i tre till fyra timmar! OCH vi pratade om sååå mycket att jag inte kommer ihåg allt (liar)... heh. Men efter bastun gick vi upp, hämtade vårt godis och drog ner till längan för att kolla på titanic. Det värsta var ju att vi var sååå trötta när vi såg filmen, och tydligen var det bara jag som grät som en dåre under filmens slut. Det var väldigt pinsamt att vara den enda som såg ut som en patetisk gråtfreak när vi borstade tänderna... men that's me! Always crying... x) guud va depp jag verkar... 
 
Men vi gick och la oss vid 3, fast jag ville prata, men ingen ville prata med mig så vi somna... sedan vaknade väcktes vi vid 9 för jag trodde jag hade tandläkartid men det visades att det inte var idag... woppps. Men vi gick upp ändå, åt frukost, körde ett spel som var riktigt intressant, sedan packade vi och drog hem allihopa! ELLA SKA TILL MEXICO :O så hon dumpar oss vikingar (Sophie, Louise och mig) hemma i kalla Sverige... 
 
Nu ska jag fixa med bilderna och sedan ladda upp de bästa, och kanske sedan gå ut i den UNDERBARA vädret... Ha det bäst allihopa!
Emma 
Söt bild osv...

Bad avklarat!

Nu har vi badat klart! 3-4timmar bastade vi och vi berättade mkt för varandra, mohahha^^ nu ska vi se titanic! Ingen bloggning förräns imorgon! Godnatt!

Emma-style hur man går upp från bastningen! Hah^^

Dagens goda gärning!

Emma fick nog med det mesta i sitt senaste inlägg. Men det var en sak jag ville få med. När vi skulle gå ner & titta till bastun, så var det två "damer" som hade kört fast i snön med bilen. Så jag, emma, ella & sophie sköt på bilen bakifrån and saved the day ;D


Huset vi sover i ikväll (om ni kan se den):

Baad å bastu

Nu är middagen klar, julklappsutdelningen och nu ska vi bada å basta! Mohahha! Gud va myys! Efter bastun (där vi pratar om allt som stannar där"det som sågs i bastun stannar i bastun"). Så nu ska vi byta om och sedan efter bastun ska vi se på Titanic å tjocka oss med godiset. (Som göms från Lollo)^^ så ha det bäst!

Jullov

Tänkte lägga in en söt bild på mig å Lollo! <3

Första dagen på lovet

Hoho, nu sitter jag här i Ellas kök och bloggar från Emmas mobil :D
Vi har precis varit ute och åkt pulka, (höhö, det gick inte bra för Emma xD) var så otroligt kul & kändes som en bra start på lovet (a)
Vi har även inför ikväll köpt 1,5 kilo godis, glögg, julmust, pepparkakor, knäck, julmat & en aladin ask från Emmas mami :D
Perfekt start, vi har även hyrt tictanic. Eftersom ella aldrig har sett den o.o men innan vi ser den, så ska vi basta & bada i havet :D
Känns som att vi har en toppen kväll framför oss :D
Hoppas ni får en lika bra tisdag kväll / louise

It's the final schoolday, dadadadaaaaaaaaa

Sista skoldagen för terminen, shiit va läskigt att det har gått så fort! Idag får vi betygen oxå.. tror det går bra eftersom jag fick A i engelska! moahahhaha
 
Men idag ska vi ha en kort skoldag, sedan ska vi bege oss till da Ella palace! Vi ska ha en mini juuuul, guuud va myyys! 
 
Som Louise sa, jag var uppe ganska sent igår... hehehhe eftersom jag blev förälskad...ish i en serie vid namn Beauty and the Beast 2012. Den är egentligen inte så braa, men på ngåot sätt älskar jag den... heheh, men det är också en snygg (eller något) kille med, man kan inte riktigt greppa ifall han är snygg eller inte. Han har sina moments helt enkelt. ^^ Se den i alla fall. 
 
Men nu ska jag fixa mig lite å så, heh, kanske ska checka så jag har packat allt. Så ha en bra dag allihopa (de få läsare vi har kvar (a))! Bloggar under dagen och senare ikväll, jag har med mig kameran till Ella så imorgon kommer bloggen fyllas med lite bilder. BILDBOMB!


Ha det bäst
Emma 

Han har den där lilla glimten i ögat, right? ^.^
 
 
 
 

Trött men skön dag

Godmorgon bloggen, nu ligger jag på vardagsrums golvet av någon väldigt konstig anledning. Men det kändes logist när jag lade mig här, jag sitter även och skypar med Emma. Som var uppe cirka 3 timmar längre än mig, men ändå är 3 gånger piggare. 
 
Egentligen just nu ska jag packa, så vi kan säga att jag gör det snart. + Kanske fixa mig lite mer inför idag. 
Men för att jag ska hinna det på 50 minuter så måste jag börja nu. Hoppas ni får en bra dag, det får nog iaf vi. Vi har ju bara en liten enkel avslutning idag.
 
jag vill ha dom nuuuuu 
/Louise

Dag 6: Dagens outfit.

Jag hatar att ta outfit-bilder. Men en långärmad tröja å jeans är på agendan idag!

O ja, jag härmar Emma ;)

Vad har du på dig? 

Hehe, funderar pa att byta om, men man ska ju vara ärlig så.... två olika strumpor, mina pyjamas shorts en tröja och en kofta. I know, ni blev kära redan vid "två olika strumpor"-.- 

Hur mår du?'

Bra, but still not, jag håller på att explodera av längtan! Jag vill ha jul nu :D men annars mår jag väl bra:p, lite orolig bara, Lydia visade sig vara väldigt sjuk... och jag har haft mer närhet med henne idag än någonsin tidigare-.-. O ja, perfect timing.

Vad önskar du just nu?

Att jag vaknade upp i min säng, hörde julmusik, och det var..... julafton! :D

Vad har du ätit idag? 

Inga kommentarer^^.... hhäähähähähäähähä...

Jag vill ju gärna att någon ska vilja umgås med mig efter detta inlägg (a).

Vad ska du göra i morgon?

Till skolan, 9-13, få mina MEGA BRA betyg, sen åka hem till Ella med Sophie och Emma och ha en super mysig härlig jul-tjej-kväll :D längtar! :D (Vi ska även bada o.O I WILL DIE!)

Och på lördag? 

Fira jul redan då :D mohehe, jag ska se till att se julfilmer, äta julgodis (kanske träna), fixa julskinka and so on :D 

Vem saknar du?

Jag kan ta emmas första ord, Oboj.

Så många att jag inte kommer rabla upp dom, eller där ljög jag. Men två speciella personer. Tänker inte säga vilka. 

Senaste köp?

Inga kommentarer, som sagt, its not funny.

Vad skrattade du senast åt?

Oj, ingen aning, tror det var när jag och Daniella ålade xD haha, det var hemskt kul¨^^

Vad grät du senast åt?

Varför så privata frågor-.- antar att alla sitter och ljuger på dessa frågor, so I will too. En film :)

Vad läser du just nu?

Pojkarna och Flyga högt. Älskar att läsa, men har aldrig någon riktig tid för det tyvärr.

Senast sedda film?

SAFE! Som jag berättade för er om :) Såg dock lite utan "Hart of dixie" igår.

Vilken svordom använder du mest?

Oj...Ingen aning, så många. Men jag tror nog alla olika böjningar utan ordet "jävlar/jävla/jävlas" and so on.^^

Vem var den senaste som ringde dig? 

Hehe, Emma^^

De tre senast inkomna sms? 

Hehe, ett av de kan jag inte läsa upp tyvärr. Men läser tre andra. 

Jag möter dig!!!! - av min syster

av Emma: hahahahaha, dåå förstår man! ;) <3

hehe, det som kom nu kan jag inte heller läsa upp^^

men sen: av Tilda- "Åh vad jobbigt! Nej men kan vi inte bara säga att den raderades då, vad ska vi göra lixom. Fannie kan ju få visa sin film<3"

Vad stod det i ditt senaste skickade sms? 

"Det var inte meningen att vara kul"

Vilken är din favoritfrukt?

Oj, hmm... paprika tror jag :D 

Vilken kändis har du blivit jämförd med?

Varför, i hela friden, skulle jag jämföra mig med en kändis när jag är en kändis? ;)

Vad är du rädd för? 

mördare, sniglar, spöken, mörker, utomjordingar, kometer, och ormar. Eller, inte när jag tänker på dem, men när jag ser en så svimmar jag. Inprincip.

Blir du lätt svartsjuk?

Nopp, eller beror på i vilket avsende. Men skulle säga nej, och om jag blir svartsjuk. Blir jag inte sur, utan får typ ångest och blir ledsen.^^

Vilket språk hade du velat lära dig?

hehe, alla. Kinesiska,mandarin-dialekten,Spanska,Engelska, hindi, portugisiska, ryska, japanska, tyska, japanska, koreanska, franska, telugu, Tamil osv... 

Men mest tyska, för jag ÄLSKAR helt ärligt tyskar.

Vad för sorts killar faller du för?

Jag faller för killar som är mogna, öppna, kan diskutera saker. Samt inte faller för grupptryck. De ska vara män nog att kunna stå emot grupptryck. Man ska även kunna ha kul tillsammans! Insidan är defenitivt viktigast för mig. Utseende är ju bra om det kommer på köpet. Men det går jag zero efter. Eller okej, kanske inte helt, självklart går alla människor lite efter utseendet utan att de märker det.

Därför jag har svårt att hitta en kille är mestadels för att jag inte tycker killarna i våran ålder oftast är så omogna^^. Så jag väntar hellre.

Vart vill du åka just nu?

Håller med Emma. Någonstans där man kan åka skidor, eftersom det är vinter. Samt då ska man njuta av snön, och njuta av skidor :D Älskar skidor. Men ett varmt land är aldrig fel heller!.

 Vad önskar du dig i julklapp? 

Massviss med saker! Skulle kunna skriva ner fyra sidor :) meeen, tror inte ni vill ha den listan. Kan inte heller välja ut den viktigaste. 

Bra dag!

Helloo bloggen, Emma har ju redan spam-bloggat, men jag tänkte ändå skriva ett inlägg :D
Har precis komit hem från en powerwalk med min syster, kanske inte blev sån powerwalk, men jag kan skylla på snön. Samt åt jag ju choklad undertiden, men, där kan jag skylla på coop, som ligger för nära :)
 
Iallafall, idag blev skolan väldigt kul ändå! Vi gjorde ju filmer som sagt, och min grupps film vann :D amzing enough, jag ville lägga upp den här. Men eftersom den råkade raderas-.-, får den ens inte chans att vara med i den stora tävlingen imorgon-.-..........
 
Hehe, hade iallafall en rolig dag. Men jag måste berätta om en sak!
Jag och Daniella(en tjej i min skola), tänkte gå och hämta en frukt i matsalen. Men när vi går in där frågar mattanterna/gubbarna vad vi ville ha. Sen sa de att vi inte fick ta en frukt!! Men då blev jag och Daniella jätte sura, så vi gick till matsalen som låg på andra sidan och tänkte ta en frukt där. Men eftersom den ligger så dom kan se in genom fönstererna, fick vi åla oss^^ hehehe... 
Vi lyckades iallafall krya fram, och tog två knäckemackor eftersom det inte fanns frukt^^
 
Men något skulle vi ha ;) 
MISSION ACCOMPLISHED! 

Om man orkar läsa...

BLANDAT
Vill du ändra ditt namn: Hmm.. Emma är väl helt okej. 
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Var med mina kompisar!
Vilken tid vaknade du idag: Halv sju...
Vad gjorde du igår runt midnatt: Hade otroligt svårt att sova
Någonting som du längtar till: Julafton och nyår!
Senaste gången du träffade din pappa: Öhhh, två veckor?
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Finns a lot. 
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Yuppyupp
Vad gör dig irriterad just nu: En viss person.
Långt eller kort: Hår eller vadå? 
Vad gillar du gällande dig själv: Den torra, underbara och den mest roligaste humor...... host
 
DIN FÖRSTA
Piercing: Öronen
Tatuering: Ingen
Bästa vän: Kanske Gunnar?
Sport: Pft, dans!
Förälskelse: Gunnar xD
Alkohol du drack: Hoppsan... 
 
RANDOM
Äldsta personen du kysst? Åh nej
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? RIKTIGT kär i? En eller två?
Vad tycker du om kärlek? Det beror på, jag tycker det är gulligt ^.^
När kramade du någon sist? För bara några timmar sedan, heheh
Saknar du någon speciell person? Depende
Har du svårt för att bli kär? Att få en "crush" på något - busenkelt men att bli kär, ja. 
När fick du senast en komplimang? Idag
 
HAR DU NÅGONSIN
Varit medvetslös: Nej
Hånglat med fler än 50 pers: Nej
Gjort något riktigt dumt? Man kan uttrycka sig så ja..
Gjort något du verkligen ångrar? Kan man väl säga
Blivit polisanmäld? Nope
Skämts över dina föräldrar? Jadå
Över dig själv? O ja
Sagt jag älskar dig och menat det? Såklart!
Droger? Nääääeh
Dricker du? O ja, fest varje dag
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? ...jadå
Är du ensam nu? foreveralone.
Vill du gifta dig? Jadå!
Vill du ha barn? Jupp
 
SENASTE PERSONEN SOM
Sov i din säng? Saga tror jag när vi inte orkade fixa en annan säng xD
Du fick ett SMS av: Ella
Såg dig gråta? Det var länge sen... öhhh.... Mamma kanske?
Fick dig att gråta? ↑
Du gick på bio med? Daniella
Skällde på dig? Hmmm, föräldrarna kanske?

För att jag har tråkigt

Vad har du på dig? 

En oehört mysig outift, mjukisbyxor, tröja och tofflor. xD 

 

Hur mår du?'

Faktiskt otroligt bra. Bra dag, bättre dagar framför mig och sen är det ju jul om en vecka! 

 

Vad önskar du just nu?

Just nu? Hm... Pass! 

 

Vad har du ätit idag? 

Frukost och lunch...? 

 

Vad ska du göra i morgon?

Hah! Imorgon ska jag gå i skolan 9-13, få betyg och se på filmer som vi gjorde idag osv. Sen ska jag hem till Ella med Sophie och Louise och ha en toppen tjejkväll! Bada ska vi också, mohaha

 

Och på lördag? 

Lördag? Whoa, um... jag ska rida och jobba! Ingen fritid på lördag serru ;)

 

Vem saknar du?

Oboj, jag saknar ganska många random människor. 

 

Senaste köp?

Julklappar!

 

Vad skrattade du senast åt?

Öhhh, var det när jag låg på Sophies mage eller då jag kolla på film? Don't care, jag har skrattat ganska mycket idag :D 

 

Vad grät du senast åt?

Jadu, film eller ngt..

 

Vad läser du just nu?

Harry Potter och ngn kärleksnovell som heter "det är så logiskt alla fattar utom dig"

 

Senast sedda film?

Oj... jag ser inte ofta på film. Verkligen inte alls... Kan det vara så pinsamt att den senaste filmen jag såg var Breaking Dawn på bio? Wooooopppsss 

 

Vilken svordom använder du mest?

Enkelt. Fan. 

 

Vem var den senaste som ringde dig? 

Probably Louise eftersom vi har ganska många samtal^^

 

De tre senast inkomna sms? 

"Gjorde det i smyg som sagt.. :) " Ella

"Haha jajaja^^, men jag väntar på min kusin :) <3 " Louise

Och ett sms som meddelande mig om att jag hade pengar på kortet, tack pappa^^

 

Vad stod det i ditt senaste skickade sms? 

"Hahaha, dåå förstår man!:)<3" 

 

Vilken är din favoritfrukt?

Mango är otroligt gott... men jag gillar äpplen (även om det är svårt att äta osv), jag har ingen direkt favoritfrukt. favorit bär finns dock xD 

 

Vilken kändis har du blivit jämförd med?

Pfft... mitt vardagliga liv går ut på att alla jämför mig med kändisar...? o.O not. 

 

Vad är du rädd för? 

Kalla mig patetisk, idiotisk eller whatever, men jag är faktiskt rädd för att jorden ska gå under på torsdag och att de jag älskar kommer dö. Men om jag inte ska vara så dramatisk för en gång skull, så... jo, mörker och spöken whoooo, nej men jag gillar inte spindlar O.O

 

Blir du lätt svartsjuk?

Svartsjuk? Näääääeh... Jag kan bli lätt svartsjuk, men jag döljer det oftast med frustration och irriterande kommentarer. Jag avstår helst från att bli svartsjuk... vem gör inte?

 

Vilket språk hade du velat lära dig?

hade du velat lära dig? Död är jag inte ännu. Jag vill lära mig latin! 

 

Vad för sorts killar faller du för?

O my. Senaste tiden har bruna killar blivit ett intresse, tjockt hår, vackra ögon, leende, längre än mig osv. Jag älskar oblyga killar, fart och framåt eftersom jag själv är ganska blyg i början av det hela. Men nu ska jag inte säga att det kan vara sött med blyga killar, men om de är så blyga att de inte ens pratar med en? Nej tack. Humor kan sitta ganska bra. Personligheten kan vara unik eller mainstream, whatever. 

 

Vart vill du åka just nu?

Jag gillar snön här! Men kanske upp till fjällen där det finns oehört mycket mer snö? Eller kanske något soligt? Vet inte riktigt... 

 

 Vad önskar du dig i julklapp? 

...hatar den frågan. Jag har ingen aning vilket jag hatar! En femtonåring ska fortfarande kunna önska sig saker (jag säger inte att jag har allt) men jag menar... för tillfället finns det inget jag önskar mig. Suprise me liksom! 

Julklappar

Åh vad skönt! Snart, snaart klar med alla mina julklappar! Ni fattar inte hur lättad man känner sig när man är klar med sina julklappar (i alla fall jag xD). Har bara några familjejulklappar kvar sedan så är man redo för julafton 2012 xD
Btw, 
Tänkte på en sak, alla säger ju "Jag ska bli fit till Beach 2012 - BEACH 2012 HERE I COME" men julen då? "Jag ska bli tjock under julen så jag inte fryser - JUL 2012 HERE I COME". lol va tråk...

Dagen var väl helt okej faktiskt. Jag skratta mycket medans vi redigerade vår film, vi skulle göra en dektetiv film om Christmas Carol, ganska svårt eftersom vi bara hade några minuter på oss. Men guuud va dålig den blev (eller egentligen inte, exakt i min smak) det handlade om att folk hade mysteriously dött och då hade en flicka hemsökt Scoorge som blev en dektetiv på jakt efter att hitta mördaren. Vilket var Döden som "puffade" de olika på facebook xD rofl och lmao. (duktig jag är med förkortningar...)

Jesh, för långt inlägg. Bloggar mer senare!
Emma

Dumpad

Jahapp, nu dumpade Louise mig... :( Fast nu ska jag fixa mig!

Måndagsbarn

Idag är det måndag! kul eller något? ...nah, helt okej :P Tråkig dag osv, bara göra filmer med skolan men det kommer bli kul att träffa sina kompisar innan jullovet ;)

Louise och jag har bestämt att vi ska fuska med att komma i samma grupp i den här film grejsimojsen! moahahhahahaha!

Nu ska jag fixa mig eftersom Louise ska ändå sticka och möta Lydia (dumpa mig) så ska jag göra mig i ordning... klart typ..

Ha en bra måndag!
Emma

Borstatänderna klubben

Godmorgon, nu sitter jag och Emma och skypar och förbereder oss för den roliga måndagen!
Alla måndamorgonar är lika ljusa!
Nej, där ljög jag. Jag har funderat på att stanna hemma idag, eftersom det inte är något viktigt i skolan. Men, eftersom jag har en skolsjukdom av min skola, som gör att jag aldrig skulle kunna missa en enda dag. Så går jag ändå till skolan. 
Men vi hörs nog senare :D
/Louise

Dag 5: En bild som visar hur du mådde förut.

Ljuset i mörkret!

Hemma

Kom hem för ungefär 2 timmar sen och jag var tydligen sugen på att diska mer så jag diskade, fixade å städade efter glöggfesten medans mamma pratade med hennes kompis! Det förtjänade hon!

Men nu ska jag faktiskt sova, även om vi har två slappdagar i skolan denna vecka så måste man orka upp. Vi börjar 9.30 å slutar 14.00 imorgon, how awesome isn't that?! AMAZING!

Anyhow, godnatt bloggen! (eller nåt)
Emma

Raast

Ja, fullt upp! Jag har kört järnet sen klockan 2 och nu blev jag påtvingad att ta rast. Man blir obsessed över att plocka disk och sånt, man vill bara få bort allt!

Men nu har jag rast! Så tänkte berätta kort vad jag har fått göra idag. Jag har fyllt på med drycker och burit mer än 30 liter xD sen har jag gjort yoghurt, mackor, fyllt på med saffranssnäckor och pepparkaksmuffins. Sen har jag ju såklart plockat disk och druckit chai latte xD bästa med att vara personal!

Men nu måste jag skynda att äta min otroligt goda kladdkaka och sedan springa ner i kaoset igen! Bara en timme kvar sen ska man bege sig hemåt!

Emma

söndag, 8 dagar kvar till jul!!! :D

För att vara mig och Emma så var detta väldigt dålig update. Men nu kör jag igen. Jag vaknade vid 11 idag, åt frukost, skypade med Emma osv. Sen tittade jag på film, safe hette den. Den var grymt bra :O eller ok, kanske inte den bästa, men för er som inte har sett den borde se den när ni har filmbrist. :)
 
Sen drog jag in till stan med min syster, vi har julhandlat lite och sånt. Så mysigt, för jag har verkligen kommit in i julkänslan. Ska forsätta fixa lite julklappar nu + prata med någon undertiden. 
 
Ha en toppen söndag kväll, 
/Louise

Godmorgon!

Jag har brist på rubriker... Men men!

Imorse vaknade jag kl 9 och satte direkt igång med att baka till glöggfesten ikväll (vilken jag inte ska vara med på eftersom jag ska jobba). Men det är kul att hjälpa till!

Internet och min dator gillar inte varandra och därför har inte jag internet på min dator MEN har det på mobilen så guess what? Jag bloggar från mobilen OCH skypar! Duktig jag är..^^

Men nu ska jag vara social..are mot Louise! Så ha det bäst!
Emma

Sovdags, snart :)

Hehe, nu är klockan 10 över 2, och här sitter jag ändå. När jag skrev "that's me" i mitt tidigare inlägg insåg jag själv vilken stor lögn det var. xD Men nu, snart, ska jag iallafall gå och lägga mig, och sova ut :D
 
/Louise

Dag 4: En viktig person i ditt liv.

Dum punkt, jag har massa viktiga personer i mitt liv som jag inte kan leva utan! Så nej tack till att bestämma vem som är viktigaste! hehehe...
Emma

Medialt

Nu har jag suttit och läst om medialt väldigt länge... typ om vad som händer när vi dör, om människor som är synska osv. Hehe, tycker sånt är så otroligt intressant. Mestadels antagligen för att jag tror på det så starkt. Men jag har hört om så många gånger som det faktiskt visat sig stämma.
 
Till exempel när min kusin arbetade natt tid på ett ålderdomshem med sin kompis under en sommar. Så satt de och spelade kort, då fanns det två koridorer, en bit längre bort. Sedan efter ett tag så hade en gubbe ringt på sin klocka om hjälp, så de gick och tittade var det var. Då sa han någon om en läkare i en stor vit rock som nyss hade varit där, min kusin svarade ungefär: "men nejdå, somna om du bara". När de satt och spelade lite mer kort efter det, så ringer en tant i andra koridoren. Hon sa också någon om en läkare i en stor vit rock som nyss hade varit där. 
Vilket jag, och min kusin, båda tror det måste vara ett spöke. Eftersom det är ganska oförklarligt.
 
Hehe, iallafall, nu ligger jag och skypar med Emma. Kommer nog göra det ett tag till, men sen så blir det sovdags (a) hehe tidigt på en lördag kväll. Men that's me. 
 
/Louise
 
 

"Tomten jag vill ha en riktig jul"

Nu är granen klädd!
Och min familj älskar att lyssna på musik, så julmusiken var på medans vi klädde den. Eller jag och mamma klädde den medans Marko åt lussebullar och trasslade ut några trådar m.m.

Bara nio dagar kvar till jul, vad mysigt!
Emma

Mysig middag med me, myself and I

Jag läste Emmas senaste inlägg, och när hon skrev ensam så gick droppen. 
Jag ville bara visa hur mysigt jag har det, på min lördagkväll....

Bacon, pasta och sweet chili sauce med världens godaste saft. (det är alltid det som ser äckligast ut som är godast) ;)
/Louise

Första dagen på jobbet

Jahapp, kom just hem från min första dag på jobbet. Huvudvärk har man eftersom jag inte har druckit vatten på typ hela dagen xD Jag trodde inte att det skulle vara så tufft men det var det, jag sprang upp och ner på Espresso House och hämtade disk och minglade runt med gästerna utan några raster eller vilopauser. Men jag säger bara så här; verkligen värt det! Underbar personal, personer och lättansträngande jobbmiljö. Jag gillar det! :D
 
Tyvärr hade jag ingen tid att ta en bild på ngt, eller jo... på min lilla bricka "Hej, jag är ny på jobbet" men aja... den finns på min instagram och jag orkar inte ladda upp den xD
 
Nu skypar jag med Louise, och snart ska jag äta middag och det är något jag inte har ätit på år och dar. Nämligen tacos! Hah, typisk lördagsmiddag. (HAHAH LOUISE FÅR ÄTA PASTA OCH ENSAM) Näh, nu var jag taskig...
 
I alla fall, ha en toppen lördagskväll allihopa! Emma

Min lördag

Hello, nu har jag precis kommit hem, idag har jag träffat Daniel, och sen gick jag hem till Lydia, vi tittade på glee och åt massviss med godis :D hehehee, 
har inte riktigt något intressant att skriva, men kan ladda upp en bild från idag iaf :)
Bild på mig och Lydia
den vackra, underbara, snygga, heta och speciella otroligt glada vännen jag har. Hon är då minnsann en av de närmaste, och en av de få personer som vet så mycket om mig. Glad att jag har henne! 
 
För er som inte sett henne sjunga, måste då göra det...... shes unbeliveble... 
 
/Louise

Dag 3: En bild på dig och din bästavän.

Sovmorgon

Seriously? sovmorgon Emma-.- haha, nu vaknar jag av att min familj kommer in och är lite halvt galna. Det ska tydligen komma in ett enormt oväder som de tjatar, vid klockan 12/1. Så min pappa åkte iväg, och min syster är påväg. För man kan tydligen inte vara ute när det börjar. 
 
Men när jag tittar ut genom fönstret ser det inte ut som något oväder är påväg? Så, jag tänker vekligen inte ställa in några planer pga ett oväder som jag inte tror på. 
Dock inser jag också, att hela nyheterna tjatar om det. Men det kan ju inte vara så farligt. 
 
Sååå idag är dagens planer;
  • Träffa Daniel, får nog åka redan vid 12, för jag vet ärligt talat inte hur jag kommer till sergelstorg^^
  • Träffa Emma, kanske Lydia också, we will see :) 
  • Sen har jag faktiskt ingen aning...... Emma eller Lydia har nog någon idé. Annars tänkte jag se vad Victoria gjorde senare ikväll, var ett tag sen man var med henne.
Men jag inser att klockan redan är halv 12... och jag ligger halvt fortfarande i sängen.... så ska börja fixa mig nu
/Louise
Inte orolig ett dugg :)

Busy day

Godmorgon världen!

Jag sov ut idag! Till klockan nio! Wooopp! Det var så skönt, fattar inte hur en sovmorgon kommer säkert göra min dag till en toppen dag. Anyhow, om bara 25 min ska jag åka till min ridning och sen direkt från stallet ska jag hem, duscha fort som vinden och göra mig i ordning för första dagen på jobbet!

Lite pirrigt är det faktiskt... Men det ska bli kul! Kommer få förkläde och skjorta där... kommer säkert se väldigt... speciell ut^^

Sen efter mitt jobbpass ska jag och Lollo träffas (förhoppningsvis) leta lite julklappar. Jag fattar inte att det ska vara så svårt att hitta julklappar! :O Har två kvar... så heja mig! ... o.O

Nu ska jag fixa mig så jag inte kommer komma försent till ridningen.

Btw, jag och Louise kallar ju oss själva för tidoptimister men tydligen så är det inte det ordet vi egentligen menar, FAIL, men aja. Kommer inte ihåg det riktiga namnet heller... xD

I alla fall, ha det bra!
Emma
det vi bakade från onsdag till fredag, allt fick inte plats men... det är ganska mycket right? 

Förhoppningsviss sista inlägget om prao

Hehe, precis när jag publicerade det där senaste inlägget tänkte jag på hur mycket jag kommer sakna min prao. Så för att inte göra det, så tänkte jag skriva lite positvia saker med att vi inte praoar längre. 
okiii.. lets see;
 
Vi slipper P3!!!!
Under hela denna vecka har radion där nere, så high teck som den är, fastnat på radiokanal p3. De ända de gör är att prata, prata, prata, och nämnde jag prata? -.- Kommer en låt ungefär en gång i timmen -.-
 
Number dos; 
Inte så mycket fett!!!
Jag måste ha ökat 10 kilo i vikt efter denna vecka, när man står och rör runt i de där smeterna så kan man ju inte hålla fingrarna borta från att provsmaka....^^hehe
 
 
Jag inser också, att jag skriver om hemskt onödiga saker. Samt bloggar konstant, men detta blir min nya hobby plus lite dagbok ;)
Så ni som faktiskt orkar läsa får stå ut,
/Louise

Spoiler för vampire diaries...ish

Dö. Elena dö.

Sådär ja, nu sa jag det! Som jag skrev förut så tycker jag att Elena inte förtjänar Stefan, hon sårar bara honom HELA TIDEN! Och nu får det faktiskt ta slut mellan hennes idéer om "mina känslor för damon är större" och etc. Make up your mind woman! ...though you know you will always choose Stefan! 
Louise avsnittet finns om du googlar på det!
 
I alla fall, nu har jag tagit ner mina twilight-affischer, hoppsan hoppsan, men det är eftersom jag har tröttnat... nej, jag vill inte ha just DEN affischen på min vägg, jag vill faktiskt byta färg på min vägg. Trevlans, så jag har diskuterat lite med mamma som faktiskt håller med. Fast det kommer inte hända år 2012. 
 
Nu ska jag... jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Vara social på skype osv. 
Se vampire diaries avsnittet mina vänner!
Emma
 
 
 

Movie time!

Nu är det movie time! 
Tyvärr har ju inte vampire dairies kommit ut idag. sugeeer, och hehe, läste Emmas inlägg. Jag hoppas att det finns mer kloka människor som mig och är på DELENAS sida ;)
Damon är the best, och Damon och Elena is the perfect cople, dock tycker jag jag och damon ska vara gifta med tio barn :D
 
Men som sagt, ska se film med min syster nu,
det blir....
"drummvisel"...... (hur stavas det egentligen? xD)
Aldrig sett den tidigare så hoppas den är bra :)
/Louise

Veckans höjdpunkt.

Jahapp, äntligen hemma från stan.

Den här dagen gick oehört snabbt, nästan för snabbt. Sista dagen på prao försvann jätte snabbt och som Louise har skrivit, det känns tråkigt att inte "jobba" där igen (fast kanske på sommareeeeen :D )

Men arbetet är inte över för mig, imorgon ska jag faktiskt jobba. Japp, du hörde rätt jobba, som ett riktigt jobb. Första dagen på Espresso House som en värd; döm inte. Ska bli skojsigt att se vad man tycker.

Nu ska jag göra de jag har väntat på så länge, nämligen se sista avsnittet av Vampire Diaries (för detta år). OH YES! ...dock kommer inte mitt humör vara på topp efteråt eftersom Elena är ganska... "speciell" och väljer Damon istället för Stefan, dafuq?

Ha en underbar fredag allihopa!
Emma
 
Säger bara så här, Stelena forever, MEN Elena förtjänar faktiskt inte Stefan. 

Friday!

Its friday people!!! :D
Dock kan jag inte säga att jag tycker det känns som det. Som Emma sagt, det var ju sista dagen på jobbet idag. Tråkigt men sant, kommer faktiskt sakna det väldigt mycket. Kommer även ha svårigheter att gå dit igen utan att plocka bort disken från bordet, eller gå och titta till ugnen. Men iallafall, jag hoppas på helg och lov jobb. :)
 
Vi gjorde en video under dagen idag, men om den kommer upp är väldigt osäkert. Får se vad Emma tycker ^^.
Ikväll blir det hemma kväll med min syster, vi ska se film, fixa julklappar osv. Blir nog mysigt :)
 
Slänger nog in ett inlägg lite senare också, 
/Louise
 
 

Tidoptimisterna får lida

Ibland är det inte bra att vara tidsoptimist..

FREDAG

Godmorgon bloggen!
Ja, som de flesta vet så är det ju fredag idag! Sista dagen på veckan...ish.

Idag är det också vår sista dag på prao vilket kan bli... ganska tråkigt faktiskt eftersom jag och Louise började komma in med att baka varje morgon... hmmm... what will we make for a living?

However, tro det eller ej men jag vaknade faktiskt av att jag kom på en idé! ...en idé jag inte riktigt listat ut än, men det kommer säkert funka när vi väl gör det! Jag och Louise har väldigt kul i köket när vi häller upp 30 dl socker, 24 ägg osv. Så jag tänkte (eftersom det är sista dagen på prao) att göra en liten kort video och se vad vi har gjort den sista veckan! TADA. eller nåt...
Själv tycker jag idéen är ganska komiskt och den kan antingen bli så flummig och dålig att vi inte ens lägger ut den, men det är i alla fall värt ett försök, right? 
 
Efter praoen ska vi förmodligen gå på julmarknad, eller bara julhandla klart alla julklappar. OCH vi kanske slutar tidigare idag eftersom vi jobbade över igår! (y) ... fast om de behöver oss kommer vi får stanna tills de inte behöver oss längre eller nåt. Fast det är också tumme upp! :D 
 
Nu ska jag faktiskt fixa mig (och avbryta mig själv från att skriva så långt inlägg, sorry 'bout that) eftersom min buss går 07.57, för att vara exakt. 
 
Ha en toppen fredag och ät... typ! x) 
Emma
hah, tönt x) 
 
 

Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig.

Det är väldigt många som vet väldigt mycket om mig, men den personen jag verkligen har berättat allt för personligen och vet mig ut och in är nog Saga.
 

Tillfällig header

Sakta men säkert fixar vi med bloggen. Headern är tillfällig under en ganska lång period eftersom vi är lata och det är faktiskt svårt att göra en riktig snygg header så vi går med en enkel och simpel header for now.

Som Louise sa, vi fick jobba över med 2 timmar idag, vilket vi inte bryr oss om eftersom de är väldigt nöjda med oss! Det känns inte som att vi är i vägen, tvärtom, de använder oss mycket; baka, plocka disk, servera osv. Trevlans!

Sista praodagen imorgon, vilket kommer bli ganska tråkigt men bra för både min och Louise hälsa. Vi äter alldeles för mycket smet och te x) OCH salladsbaren har försvunnit typ... Så kan vara skönt att komma tillbaka till att inte äta smet ;)

Det blir också mer julhandling imorgon! Kan inte fatta att det bara är 11 dagar till jul! Jag ska inte göra något särskilt, men bara tanken på att pynta mer, snö, julgran, julklappar, vara med familjer får mig att vi överlycklig!
 
Eftersom Louise inte ringer mig på skype ska jag ringa henne nu! mohaha
Emma
 

julkänsla! :D

Nu har jag kommit hem efter två timmas övertid på "jobbet" med Emma. Har ätit risgrynsgröt med la familia, kan verkligen inte säga att det är gott, utan raka motsatsen. Men antar att det tillkommer med julen  :P
Har även precis julpyntat med familjen! Know its early, men varför inte ha julen under så långt tid som möjligt? 
Jag som är en otrolig julälskare är lyckligare än någonsin i detta ögonblick (a)

Iallafall, nu ska jag (HELT FRIVILLIGT) städa lite i mitt rum, helt otroligt, men vill kunna ställa ut tomtarna fint  hehe, bara därför. Ska se till att Emma skypar med mig samtidigt, som också, love chirstmas :D

/Louise
 

Duktiga husmödrar

Vi kommer en halvtimma tidigare till "jobbet" varje dag, bakar 4pajer, 10morotskakor, 10brownies, 10kladdkakor. Sedan arbetar vi övertid med att bära ut vår enda nyttiga salladsfrys, goodbye dear!

Dagens lunch

Eftersom vi har praovecka med skolan och Lollo å jag praoar på Café String, så äter man massa smet å deg eftersom vi bakar HELA dagen.

I alla fall, vi är kära i sallader! Så detta är dagens lunch som ser jätte äckligt ut... Fast är jätte gott! ;)

Morgonpass!

Godmorgon bloggen! 
Nu har jag, så nyttig som jag är, varit ute och joggat på en frisk runda i tanto.
Dock kommer ni få se att jag inte alls är så nyttig, hehe. Men kände att de behövdes eftersom när man praoar på cafe så äter man de som finns på ett cafe ;). Jag och Emma står och äter smeter hela tiden.
 
Anyways, 
Nu kom Emma precis och jag ska se till att hon får göra en god stor frukost åt mig :D mohahaa
Vi hörs senare! då är det nog både jag och Emma som bloggar.
Ha det bra så länge! 
/Louise
 

Dag 1: Din Facebook profilbild med flest likes.

 
 Jag har inte bytt facebook profilbild på ett år och tanken att göra det finns, men tiden försvinner.
 
Emma

Bara för att få igång bloggandet

Dag 1: Din Facebook profilbild med flest likes.
Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig.
Dag 3: En bild på dig och din bästavän.
Dag 4: En viktig person i ditt liv.
Dag 5: En bild som visar hur du mådde förut.
Dag 6: Dagens outfit.
Dag 7: En låt som betyder mycket.
Dag 8: Åtta bekännelser.
Dag 9: En bild på en tid du saknar.
Dag 10: En gammal och en ny bild på dig själv.
Dag 11: En bild från din förra sommar.
Dag 12: Bakrund på mobilen.
Dag 13: En puss- eller kram bild på dig med någon annan.
Dag 14: Några favorit citat.
Dag 15: En bild som du tycker visar kärlek.
Dag 16: En bild som får dig att le.
Dag 17: En bild på dig och någon vuxen person.
Dag 18: En bild på dig och någon i din familj.
Dag 19: Något du önsar från tomten.
Dag 20: Din nuvarande profilbild på facebook.
Dag 21: Din mobiltelefon.
Dag 22: Bilder på ditt/dina favorit kläddesplagg.
Dag 23: Visa ditt rum.
Dag 24: En bild som är nöjd med.
Dag 25: Din favoritfilm.
Dag 26: En bild på dig från nyår och en från iår.
Dag 27: En bild på något som kommer hända under 2013.

Vi börjar idag dårå!

"less tasty"

Efter en spontan fråga så har jag och Louise startat en blogg.

Med idéer som är proppfulla så ska vi få den här bloggen att rulla på noll tid. Till och med fixa med header osv. Så ja, inget att blogga om ikväll, men imorgon ska jag publicera ett ordentligt, riktigt och smakrikt inlägg.

Jag är tillbaka, efter en lång bloggpaus och denna gång har jag en vägledande (yolo-älskande) person med mig.

Emma 

Första inlägget (inget viktigt, men något måste ju vara de första)

Here we are, 
nu startar jag(vi) en blogg igen :D
Jag har haft cirka 5 olika blogger, och ingen av dem har hållit längre än 2 månader, som mest. Men denna gång (som jag har sagt på alla de 4 senaste bloggarna) så kommer jag hålla det ;). 
Om ni läsare är aktiva, och Emma också skriver mycket. Så tror jag det kommer funka bra :D
 
Men just nu finns det inte så mycket jag kan komma på att säga, men jag slänger in ett till inlägg lite senare säkert. 
Ha det bra så länge så hörs vi sen
dont do anything that I wouldnt do
/Louise
RSS 2.0