Mar. 31, 2013

mysig middag för mig själv men har iaf Emma på luren med mig!
/Louise




pictures!

mera bilder.....

 
Min första fråga är, har emma någonsin sett en tennisboll i sitt liv? Emma XD haha vad var det där för tennisboll? satt och tittade på det i typ en kvart tills jag såg^^
anyways, Nu har jag precis kommit hem från stan! Innan jag försvann dit så drog jag förbi vicis lite, pratade om lite tider när vi åker imorgon osv. Sen kom jag hem, och jag och min syster drog till stan som sagt. Jag var väl den som shoppade mest, ett par jeans, mjukisbyxor, riktigt fint vårlinne som jag är halvt kär i, bra skor tills i sommar som jag faktiskt kommer kunna gå i också. Sen så får jag välköpa massa tusen ballerinor som man typ kan använda 1 gång innan dom går sönder x) men det var det. Kommer bilder på allt sen men nu behöver mina ben vila! Jag har även druckigt 3 st chai lattes idag + 1 smoothie, som emma gjorde åt mig på sitt jobb (espresso house). Fick en otroligt gullig note på min mugg också där det stod "hey beutiful" olala. Här kommer lite bilder från dagen så blir det mer bloggning sen! Puss
/Louise
(man kunde inte få bild på allt)
chai latte djupt in i mitt hjärta, emmas fel att jag blivit addicted!
jag och mi hermana på utväg!
 
 
 

Vad har jag missat??

I de få månaderna på Espresso House så har jag aldrig smakat kaffe latte med vaniljshot. O.M.G det är så gott!!!

Veeerkligen en kaffe för mig!

Hursom, det är mer folk idag än igår men ändå inte så där galet så man måste springa rumpan av sig.

Jag gör typ kaffe lite här och där, jag klarar inte av att göra ett löv! Gah, jag blir galen!

Förresten! Ni skulle ha sett hur jag såg ut idag! Åh, själv älskade jag min outfit, jag hade solglasögon, gråhoodie under en skinnjacka, svarta jeans och vita converse! Kärlek till vårsolen.

Aja, nu ska jag avsluta.
Have fun!
/Emma

sång och bild för nu!

 
/louise

louiseochemmasmatblogg.blogg.se

HAHAHA, vår blogg blir ju värsta matbloggen! HAHAHAHAHA
 
Aja, det är väl något som beskriver mig och Louise - mat. 
Louise, vad har du gjort av mig? Du har gjort mig matfixerad typ... 
 
Tänkte bara skriva det, eftersom jag skrattade lite när jag bläddrade igenom vår blogg.
Bara för alla matbilder, så lägger jag ut en bild på en tennisboll. KOLLA BAKGRUNDEN! K Ä R L E K 
/Emma

Vem säger att Emma inte kan laga omelett?

Idag fick jag springa själv, vilket var ganska skönt. Sprang dock som en dåre och kom hem svettig... Mysigt värre!

Men jag hade brist på fantasin för frukost så jag slängde ihop lite ägg och allt och gjorde en omelett.själv tyckte jag den blev sjukt god, ruccola, skinka och tomat.

Nu vakna Emmie och jag måste ändå avsluta för att hinna äta min frukost så jag slipper stressa senare.

Ha en bra dag!
/Emma

bradag!

godmorgon! detta känns som en super bra dag! inte bara är det söndag och hela veckan har jag ledig framför mig, utan jag sitter även här, med min hemlagade chai latte, rostat bröd med sallad och gravad lax, vill egentligen ha skagenröra men den tog slut igår. wellwell, idag ska jag se om lydia eller jess vill gå ut på stan med mig, för jag ska storshoppa! mohahaha mitt kort kommer stå på noll på slutet av denna dag ^^ men så ska det vara/Louise


Springa

Just nu ligger jag i sängen och väntar tills klockan ska bli åtta. Emmie vill verkligen ha de där få minuterna som sovmorgon.

Idag ska jag jobba igen. Kanske ska se ifall jag kan köpa ett par solglasögon först, fast nu när jag tänker efter så kommer jag inte hinna...

Hur som, nu ska jag upp! Bloggar innan jag sticker till jobbet.
/Emma

Tröttheten framhäver

Nu ligger jag i sängen och funderar på att stänga av datorn och lägga mig, är riktigt trött...
 
Jag och Linus gick ut i kylan för att fotografera lite mer, vi snackade lite om spöken och sånt medans vi fotograferade OCH vi fick den bilden vi ville ha. Oh yeah
 
Är det bara jag som är i godiskoma? Och jag har inte ens ätit ur mitt påskägg, jag har ätit ur ett annat OCH jag åt inte mycket? men aja... sånt är livet I guess. 
 
Nu ska jag sova! Godnatt!
/Emma

påskskojj!

Det var så lugnt på jobbet idag så jag har knappt gjort någonting men det var kul ändå! Man får experimentera lite med olika kaffe sorter... heheh, jag gjorde en islatte med mörk- och vitchoklad sås, caramellsås och vispgrädde på toppen, det var sjukt gott men efter fyra klunkar var man spyfärdig... kanske lite för mycket socker??
 
Nu sitter jag, Emmie och Linus på mitt rum och fotograferar coola bilder. Ska försöka få de och lägga upp de på bloggen! 
 
Jag la också upp en "påskbild" på instagram eftersom alla bombade instagram med påskäggsbilder, så jag var ju tvungen att lägga upp en också.. men dels mest för att använda/testa mitt objektiv lite mer. heh, jag är beroende av mitt objektiv. Det är helt fantastiskt! Bakgrunden, fokuset... ÅH

Nu ska jag avsluta! Bloggar mer senare! Ha det bäst!
/Emma

påsk!

efter en lång till pappa dotter dag ute vid båten och även i gräddö så är vi nu hemma, "druckigt' våran påsk/tradition/drink som består utan vispat ägg + socker, & nu ligger vi och ser film och äter påskägg! mysigtmysigt!
/Louise




Mot jobbet

Gud va tiden gick snabbt på slutet. Jag blev tvungen att springa hemifrån vilket var onödigt eftersom det blev strul med det nya sms systemet med sl så jag missade totalt fem bussar.

Pappa fick komma upp med ett busskort så jag kunde komma till jobbet. Nu sitter jag i alla fall på "snabba bussen" som jag kallar 471. Men jag kanske kommer lite sent till jobbet... Trevlans...

Vi får se ifall det är mycket folk idag eftersom det är påskafton. Jag tänkte igår: vem kommer fika på påskafton? Men nu när jag väl tänker efter så skulle jag nog vara en av de som åker in till stan och kanske fikar på påskafton, men det kanske är för att min familj inte gör påskafton till en big deal? Hursom helst så misstycker jag inte att jobba idag... Dubbeltbetalt OCH min lön höjs eftersom jag är 16. *evillaugh*

Nu ska jag avsluta.
Bloggar i rasten!
/Emma

Godmorgon!

Nu sitter jag vid frukosten efter en lång springrunda och en dusch. Efter frukosten ska jag ta det lite lugnt innan jag ska gå till ektorp och ta bussen till jobbet. Bloggningen kommer alltså inte vara så bra från min del...

Men nu ska jag kolla på Askungen 2!! Hahaha!
Ha det bäst!
/Emma

Morotskaka + vampire diaries + trötthet

Tre ord som beskriver kvällen framför mig och min styvsyster, Emmie. hheheheh
 
Snart blir det sängen eftersom vi ska upp tidigt imorgon för att springa innan jag sticker till jobbet. Vi ska upp runt 8, och efter joggingturen ska vi äta en stor och god frukost som idag ungefär. Mums, mums. lite tjockt att tänka på vad man ska äta imorgon när man just har tryckt i sig en stor fet bit av morotskaka.... aja, that's me I guess.
 
Nu ska jag se klart på Vampire Diaries och sen sova, äntligen, har längtat efter sängen så länge nu. Långdistansförhållande you know, det är väldigt smärtsamt.
 
Så detta är det sista inlägget för mig. 
Godnatt allihopa!
/Emma

första dagen på lovet!

Hej där! förlåt för den dåliga uppdatering. Jag gjorde ett inlägg tidigare idag men när det var klart råkade jag radera hela... och då orkade jag inte skriva om. Igår så var jag med Dawn, Victoria, Hektor och Scott. Roligt faktiskt, och sen så åkte jag hem, åt middag, och somnade jätte tidigt efter en film. Idag var jag med pappa, tvättade bilen och byte däck. Hela dagen gick inpricip till det. Men det var lite mysig pappa dotter tid. Kom nyss hem ifrån victoria som jag kanske ska träffa imorgon, eller så tar jag ännu en pappa dotter dag och åker till norrtälje. We'll see! 
 
Nu ska jag iaf försöka få bättre kontakt med Nikke, hans förmåga att smsa snabbt behöver förbättras! (I hope u read this nikke)
/Louise
jag nu

Bäst!

I födelsedagspresent av pappa fick jag ett objektiv jag dör av! Gud va bra det är! Får gåshud! Det är dock bara till för att fota närbilder såsom blommor och randomma saker... I löve it.

/Emma

Början på påsklovet

Godmorgon allihopa!!

Igårkväll såg jag på The Host med Linus och vi kom ju inte hem förrän 23.40 eller lite senare. Och när vi kom hem satt Emmie och väntade på oss, jag och Emmie bestämde oss för att gå ut å springa morgonen efter runt halv tio men när jag vakna imorse runt halv sju kunde jag inte hålla mig. Jag väckte henne runt 8 och så stack vi ut och joggade.

Gud va skönt det var! Vi joggade i ca en halvtimma och nu är vi duschade och sitter framför en stor frukost. Mums!

Sedan ska vi upp till ektorp för att hämta ut ett paket till mig.

Nu ska jag vara social mot henne. Ha en underbar morgon!
/Emma

Snart så!!

Snart kan vi se filmen!!!
/Emma

Bio

Jag fick i julklapp av min styvbror att få se The Host på bio. Det blev strul med biobiljetterna, vi hade inte hämtat ut de i tid så vi förlorade de.

Men vi reserverade biljetter för imorgon (trodde vi) på Sickla istället, men vi reserverade ikväll istället (nattbio) så nu sitter vi på MacDonalds, och väntar på bion... Vi kommer få sitta i ngra timmar här...

Anyhow! Nu ska vi äta! Ha det bäst!
/Emma

Mar. 28, 2013

verkligen svenska människor i ett nötskal


/Louise

frukost!

Godmorgon! tror inte emma kommer morgonblogga nu så jag gör det. Idag är det torsdag, skärtorsdagen va?, då när alla normala skolor har en halvdag förutom våran-.- kulkul, men vi går bara till 20 över 2 så det är väl okej en då. Ber till gud att min svenska lärare inte väljer mig att presentera idag, för jag har läst igenom den typ 2 gånger så wont go so well. Menmen, med min otroligt bra frukost så går det nog super!
 dessa är ju dock inte mina bilder, men mina bilder såg inte alls lika goda ut xD men ni get the point, flingor fil och smoothie!
 
/Louise

sista jobbiga dagen!

Jag är faktiskt stolt över mig själv! Jag gjorde allt jag skulle idag och den sista jobbiga dagen är över! Gick upp, skolan, donken med emma, sen åkte jag hem åt middag, gjorde min SO-läxa, believe it or not ;) och nu sitter jag här och funderar på att sova XD .. mehe. Juste, vi hade ju även ett NO-nationella idag. Jag tror det kommer gå dåligt, inte för att själva provet gick dåligt, allt var super enkelt. Men mina minner måste verkligen visat något helt annat XD hehehe

Har iaf inga mer bilder att lägga upp nu så blir lite bra funny cause its true bilder ist!

/Louise

Påsklov snart!

Det är snart påsklov... sedan är det bara två månader tills skolan slutar. Det är lite läskigt att tänka att man snart kommer börja gymnasiumet och förmodligen aldrig se de flesta i skolan. Aja, de närmaste finns och om betygen höjs blir allting bra!
 
ta andan och förbered er för en liten text:
 
Idag var det en otroligt segdag, nationella gick åt skogen om jag ska vara uppriktigt... idrotten... hm, volleyboll är inte min grej. Det enda jag gjorde var att hoppa upp och ner och heja på mitt lag, men när bollen kom mot mig så gick det åt helvete. HAHAHAHA vårt lag ägde dock... vi hade spelet och vi hade namnet; the strippers. Oscar tyckte det passade pga av min tröja... vet inte riktigt hur man ska ta det...
 
Efter skolan hoppade jag över matte tutorial och stack till macdonalds med Louise, efter att vi har pratat och ätit, blev Louise chokladsugen och vi gick till Statoil för att köpa choklad, sedan gick vi ner till Nacka Strand och sedan upp. Och sedan hemåt. Otroligt mysig dag!
 
Gud va månen är stor och stark! Jag gick just ut med hunden och kollade upp på himlen och insåg att månen inte syntes till, jag såg den sedan bakom några träd och tanken slog mig, jag måste upp på en höjd. Så jag gick upp i skogen på ett berg lite random sådär och kollade ut mot Hammarby Sjöstad. Snacka om vilken syn... gud va mysigt det var.... 
 
Nu ska jag kolla igenom min svenska presentation och sedan sova! 
Godnatt på er! 
/Emma
månen ville liksom inte ens synas på bild... buhuh

Pratisar

Nu sitter jag och Louise på MacDonalds och pratar, äter å bloggar! Mysmys!

Gud va skönt att bara sitta och prata...
/Emma

idrott Ohhhh yeah





/Louise

Onsdag - nationella

Sista kemi nationella idag, gud va skönt det kommer kännas efteråt... Men just nu är det pirrigt dock...

Nu ska jag packa mina idrottskläder och sen sticka till skolan!

Har på mig den fina tröjan jag fick av mina kära bröder...!

Ha en bra dag!
/Emma

Umderbardag

Gud vilken underbar dag! Den var verkligen toppen! Jag firade den med underbara kompisar, familjen och med massa skratt! Så många minnen!

Jag avslutade kvällen med att se Breaking Dawn part two som jag fick av Jespers flickvän (gulle), vi alla fem satt där nere och såg på den. Fast de kommenterade allt och annat så nu kan inte jag se twilight mer. Funfun.

Imorgon är det nationella i Kemi igen. Vi ska labba... Jippe eller något. Inte direkt så taggad...

Nu ska jag försöka sova.. Kika klart med Louise etc.
Godnatt allihopa!
/Emma

haha,kan det låta värre?

/louise

Födelsedagsfika

Vi fikade på barista efter skolan, men det slutade med att vi låg i klumpar, fotograferade och störde alla andra gäster! (Bloggar mer senare)
/Emma

how can we not have boyfriends?

 

fika med de bästa



/Louise

Sista lektion och en massa A:n!

Hallå där! Nu sitter jag på min sista lektion, bara en kvart kvar sen blir det fika med tjejerna och födelsedagsbarnet! mysigtmysigt! MOHAHA fick A på mitt nationella :D (KEMI) mohaha
Så det ska firas! Eftersom jag även fick A på mitt engelska nationella, what is happening? :O
menmen, nu ska jag fokusera! så slutar vi snart!
/Louise

Mar. 26, 2013

godmorgon snyggingar! märker ni också att Emma inte bloggar? det får mig att vilja slå henne men eftersom det är hennes födelsedag idag så låter jag bli. GRATTISGRATTISGRATTIS EMMA! idag ska vi efter skolan iväg och fika med henne och sen så ska jag självklart vara på henne hela dagen, Mehe(a) roligt roligt, ska iaf se klart chuck nu och sen skynda mig till skolan!
/ Louise

grattis werid-buddy sing-buddy and food-buddy!

bildbomb

sådär ja! nu blir det ett riktigt blogginlägg. hade en underbar helg med vicis och Maria! vi var ute på gräddö. så härligt och lugnt att komma ut på landet lite, skillnad från den stressiga vardagen. på fredag kväll blev det att jag och vicis gick och la oss jätte tidigt medans på lördagen var jag med Nikke från 12 till 4 så blev en sen natt men rolig! just nu sitter jag iaf och pluggar, please kill me. har en presentation imorgon som jag inyr ens orkar göra eller läsa igenom x) men heh, Yolo! har verkligen slutat brytt mig om skolan och förlorat plugglusten totalt. inte bra inte bra. var iaf nyss med Victoria och fick ett jätte fint halsband med bild på henne och mig i! underbara vicis
/Louise

sociala vi är..

vicis på provet idag




påskpynt!








dålig uppdatering

hej förlåt för en jätte dålig uppdatering. varit på gräddö de senaste dagarna därför jag varit så dålig. men jag berättar om helgen ikväll.
/ Louise


Lite mysigt sådär

Tänkte avsluta min fredagskväll med lite lyx! Nämligen plugga. Och för er som undrar, nej jag har tydligen inget bättre för mig. Så låt mig vara....typ

Hur som, ska läsa igenom häftet en gång till sedan ska jag gå och lägga mig. Ska se ifall jag orkar rida och jobba imorgon...

Godnatt på er i alla fall!
/Emma
(min hund är med överallt, yes I know)

Hunger Games

Kollar på The Hunger Games "med" mamma och Marko. Mamma spelar Wordfued och Marko är inne på facebook.... Aja. Jag har det mysigt under min filt.
/Emma

Vampire Diaries

Vampire Diaries med en osocial hund...
/Emma

taaack...

 
 
 

dålig uppdatering

Förlåt för den sämsta uppdateringen ever av mig, tekniskt sett av oss båda men jag skyller bara på mig själv just nu (^.^) Men jag har en anledning varför jag inte har bloggat så bra. Jag blev ju sjuk i tisdags/onsdags och har tekniskt sett sovit från klockan sju på kvällen fram till sex på morgonen. Och igår gick jag och la mig klockan fem på eftermiddagen... så jag har sovit de flesta timmarna av min ledighet. 
 
Men jag tänkte slänga in ett inlägg nu. 
 
Jag sjukanmälde mig idag, eller min mamma gjorde det, eftersom det inte är en viktig dag idag i skolan så jag stannade hemma för att bli frisk OCH för att plugga. Och det skönaste är att jag är snart klar. Har engelska och spanska läxa kvar att göra, och lite svenska, eftersom jag fick en extra uppgift av min lärare. 
 
Så det är vad jag har gjort idag! Pluggat och haft det skojj med mitt dåliga immunförsvar! 
tråkigaste inlägget ever... menmen, det är tanken som räknas!
/Emma

English Tea Party

Eftersom vi är lediga idag så tänkte jag att vi kunde ha en liten brunch hemma hos mig, så vi planerat tekniskt sett allt igårkväll. Det skulle bli English Tea Party så jag la mig jätte tidigt för att bli friskare och vaknade sedan runt sex och satte igång med Lemon curd. Sedan kom Louise och hjälpte mig att göra i ordning sconsen och mackorna, sedan kom resten av gästerna och då fixade vi tårtan innan vi satte oss till bords.
 
Jäklar vad mycket mat det var. Mackorna tog slut, muffinsen tog slut ( det var dock bara sex stycken). Vi kunde dock inte äta upp tårtan och sconsen, där drog gränsen. Vi drack otroligt mycket te också! Hahha, så jag tror att vi kommer ha det lite svårt att somna eftersom det var koffein i... 
 
Men nu ska bilderna få säga jobbet! Tack å hej!

L L power

Hejsan! Nu kom jag precis hem till Emma och leker med Lotus! mohaha, emma trodde inte jag kunde lyckas ta en ego bild med honom. Men efter mycket kämpande så lyckades jag! Han är faktiskt den galnaste hunden jag känner, han älskar att ha sitt ansikte i min rumpa... han är dock mycket vänlig :) han blir bara lite för överentuasiastisk.  Nu ska vi iaf göra ordning lunch, så kommer snart Enya, Sophie och Ella! Gud vad mysigt! 
/Louise & Lotus, 

You never regret a work-out...

You never regret a work-out yeah right! Jag ångrar alltihop! Om min envishet hade varit liiite mindre så skulle jag ha mått bättre vid det här laget, men sjäääälvklart ska jag ta mig i kragen och gå ut och springa fast jag har ont i hela kroppen och förkyld. Grattis Emma. Bravo, applåderna bara strömmar in
 
Som ni kanske kan förstå så är jag typ sjuk, eller... det kommer bli bättre förmodligen, eftersom jag är mästare på att bli frisk INNAN jag har blivit totalt sjuk. Så det finns hopp ännu! 
 
Jag kan ju inte bli sjuk? Jag ska ha en underbar mysig afternoon tea party med tjejjerna imorgon. Så nejnejnejnejnejnejnejnej. 
 
Nu ska jag dricka te, sätta på mig sockor, hoodie, pyjamas byxor, och bara bli frisk. That's the plan.
/Emma

brunch

Jag lovade emma att jag skulle slänga in ett inlägg innan jag går ut igen så nu gör jag det. Precis kommit hem från spt, det gick bra, de sa bara att jag måste tro mer på mig själv. Men nu ska jag ut och äta brunch! bloggar mer sen!
/Louise
jag och emma nu

uttråkad

Har just varit på SPT, det gick chockande snabbt, menmen... är ju duktig eller något...
 
Mamma behövde rusa till jobbet så jag fick gå hem med vovven som var i bilen från skolan - i snökaoset. Gud va kallt det var och... blää, det var inte direkt det skönaste... min hund gillade inte heller snön...
 
Nu sitter jag i en stor hoodie, "mjukis"jeansen, sockor och en kopp te eftersom jag är typ förkyld... Eftersom jag är ensam hemma så kan jag lyssna på musik utan hörlurar, så jag har skrikt-sjungit lite till musiken och tagit otroligt konstiga bilder... heheh, och jag ville vara så snäll att visa två av de, de som faktiskt inte var så hemska. 
 
Nu ska jag i alla fall plugga, slut med det roliga liksom. Jag satsar på att göra klart SO:n, engelskan, börja på svenskan, matten och kanske börja på spanskan. The agenda of today, yeah
 
Ha det bra! 
/Emma 

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Måste ju bara säga att det är ett mission impossible att hitta en egobild på mig... som är seriös. Be my guest att försöka... så det blir en bild från New York och för ett år sen, jääj
 
10 fakta om mig:
 
1. Jag fyller år nästa vecka hööööh
2. Jag får ren panik över betygen/gymnasiumet
3. Jag börjar få väldigt svårt att lita på folk
4. Jag är kär i min egna musiksmak och tumblr xD
5. Nu när vi ändå är inne på musikspåret; jag älskar att sjunga även om jag sjunger värre än en åsna
6. Jag har de bästa kompisarna ever? det är väl en fakta?
7. Jag älskar att skriva
8. Älskar att fotografera
9. Vår/höst och första snödagen är mina favorit"årstider"
10. Jag hade otroligt svårt att komma på rolig fakta om mig så det blev väldigt random och tråkigt xD
 
/Emma
 

Sista för idag

Detta kommer bli det sista inlägget för mig ikväll eftersom efter jag har lagt på Louise och mitt samtal ska jag sova. jag har SPT imorgon klockan nio, så ja... 
 
Kom för ungefär en halvtimma sen hem från en promenad med vovven, det var sjukt kallt, det blåste igenom mina byxor. 
 
Jag är sååå trött just nu. Ska snart sova... gud va skönt xD Imorgon blir det pluggdag dock! 
Godnatt allihopa!
/Emma
det var från igår... men vi ser väl likadana ut nu xD 

Dag 16 – Min första kyss.-Louise

Jag vet inte vad jag ska räkna som första kyssen? finns ju massa olika kyssar? 
och min första kyss var nog på sanning och konka i 5:an! vet inte vem av de alla som var den första första. Men någon av dom som var med då^^första tung-kyssen var iaf david. Den gick då inte som den borde ha gjort! XD
men hehe- det är väl så varje första gång ska gå.
o ja så mysigt xD
 

gröna tröjor!

hahaha Emma och jag har lätt att ta på oss dåliga vanor. Vi kan nog anses lite äckliga, vi båda har fått i vana att dirket när vi kommer hem så drar vi på oss våra gröna tröjor. Alltid. Jag har till och med somnat i den o.o och detta har hållt på i två veckor. Vi är obsessed. 
 
Iallafall, dagen har varit lite små jobbig med även skön. Började klockan 8 med kemi nationella i 3 timmar. Första delen gick nja, inte så bra, andra delen gick jätte bra, och tredje delen också! Så är väl ändå nöjd. Sen slapp vi hela våran sista NO-lektion på slutet av dagen! Så slutade 45 minuter tidigare.
 
Sen träffade jag daniella iaf och nu ligger jag här och pluggar och skypar med emma!
/Louise
Jag och daniella från idag

Dag 13: Mina drömmar - Emma

Nåväl, alla har en stor önskan som jag inte riktigt kan komma på ännu, men detta är ett fåtal som finns i mina tankar.

Bara för jag vill ha något att följa

 
 
Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – En bild på mina/mitt syskon
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.
 
Börjar dock inte förrän imorgon 
/Emma

"fredag"

Åh vilken underbar dag! Även om nationella gick åt skogen så är jag glad, vi fick sluta 40 minuter tidigare, och det är den sista "riktiga" skoldagen för den här veckan! Imorgon har vi SPT (utvecklingssamtal) och på torsdag, och sedan på fredag är det en klass 7 reunion. Så gud vilken skön vecka!
 
Nu har jag just gått igenom min svenska läslogg och är hyfsat nöjd med den. Så jag är läxfri idag! Mohaha! Jag var ute och sprang med min styvsyster, Emmie, och det gick... inte så jätte bra men men, det var halt och kallt. Sprang lite mer än 4 kilometer. 
 
Sen gjorde jag och mamma en jättegod middag, så enkel men så god. Vi är mästerkockarna i huset!
Nu lyssnar jag på lite musik, ska logga in på skype, kolla med kompisarna om torsdagen och bara ta det lugnt innan jag går ut i snökaoset med vovven. 
/Emma
i Skåne, där det var mission impossible att hitta snö... åh

Är det inte typ nu man ska ta på sig converse...?

franska killar in my heart!

Hejhej! idag fyller jag ju som sagt år. Varit en riktigt bra dag! Mysig frukost med Emma, och sen fika med victoria på eftermiddagen och nu har jag varit ute och ätit med familjen!
 
När jag var och fikade med victoria satt några franskapersoner en bit bort och också åt. (De var ungefär i våran ålder, lite äldre). De tittade väldigt mycket och sen när jag och Victoria skulle gå kom två av killarna ikapp oss och började pratade med oss. De jag tycker var så roligt med detta var att de inte kunde svenska eller knappast engelska. Därför blir man så glad att de ändå vågar sig fram och pratade med oss! Vi lyckades faktiskt ändå komunicera med dessa två killar och de var riktigt gulliga (+SNYGGA) när vi skulle säga hejdå så gick vi ju fram för att kramas och jag höll på att tappa andan när han jag krama först gick fram för att kyssa mig väldigt nära munnen på kinden, trodde först han skulle kyssa mig på munnen och det tog väl 30 sec att inse att de gör ju så i frankrike. 
 
Brukar inte bli speciellt glad över pussar sådär, men gud vad glad jag blev när de kysste mig på kinderna. De var inte bara otroligt snygga, sexiga, heta och underbara utan även snälla, glada och trevliga killar!
Blir iaf vän med dem på facebook nu!
 
/Louise
haha, vad gjorde jag här egentligen? xD

usch

Jag kommer så faila Science Nationella... jag vet inte vad jag ska plugga på, jag har ingen aning om vad jag ska göra eller hur, så här sitter jag och lyssnar på musik som får ens humör att gå i vågor. Varför ska man ha nationella prov? 
 
Hur som helst, skoldagen har varit bra. Trötthet som blir till skratt. Jag och Louise tog ju en födelsedagsfrukost innan skolan, vi åt hur goda smörgåsar som helst! Gud, de var bäst! xD Sen gick vi till skolan, och skoldagen gick ju bra. Louise har fått mig att bli jätte kramig av mig, så jag och Louise har typ kramats hela dagen!
 
Det snöade riktigt mycket när jag gick hem, och när jag kom hem så satt jag och mamma argumenterade om det verkligen skulle bli fint väder på min födelsedag, jag argumenterade för och hon emot. Men det är alltid fint väder på min födelsedag. No matter what. 
 
Jag kollade ut från fönstret och såg att det hade slutat snöa så jag satte på mig joggingsaker så fort som möjligt och gick ut och sprang. Dock blev det snökaos efter tjugo meter, men jag bestämde mig för att jogga ändå. Så i snökaoset kunde ni se mig. hehheheheh
 
Nu blev det ett ganska långt inlägg så ska avsluta nu. 
/Emma

Dag 14 – Självporträtt - Emma

det jag älskar att ta kort på - migsjälv. not. 
åh vad vacker

Bättre inlägg kommer sen

Lite små bilder från idag då underbaraste Louise fyller år! Jag skriver mer om dagen och henne senare!
/Emma

lördag

precis kommit ut ur duchen efter min springtur, känns bra att jag gick ut och gjorde det eftersom jag senare idag kommer äta massviss med tårta! ska iaf se om vicis vill träffas nu en snabbis och sen kommer min uppdatering bli jätte ikväll!/Louise


Mot lund

På väg mot Lund med land hockey laget. Sitter på tåget. Uppdateringen kommer förmodligen vara dålig denna helg.
/Emma

facebook addiction

Jag har nu suttit inne på facebook i typ 3 timmar, och lyckats åstakommit....
INGENTING
det är ju hemskt, eller? men då kan man ju fråga sig, louise varför gjorde du det? svar: jag fastnar. nästa fråga: men louise ta bort din facebook då? i cant... 
hehe, för jag har faktiskt funderat på att ta bort facebook. För som sagt, jag fastnar, och tiden glider iväg. Men samtidigt så känns det som att man måste ha facebook. Allt finns där, där man kan få kontakt med sina vänner enkelt, se vad människor gör och keep up helt enkelt. 
Såå, vad ska vara lösningen?
Jag provade faktiskt ladda ner en app, som säger till mig efter 10 minuter att nu får du inte vara inne mer på facebook och start studying. Men det slutade med att jag började använda safari istället för google chrome. Så wellwell, får väl försöka lära att hålla koll på klockan bättre. 
/Louise

men vilket tjat

Louise sitter och babblar på om hur jag har förstört hennes torsdagskväll eftersom hon har suttit och väntat på mig medan jag pluggade... men gud, Louise, FÖRLÅT
 
Sedan så känner hon sig lite forever-alone och gillade sitt egna inlägg på min logg. Åh. Gud. 
/Emma

Dag 11 – Min familj - Emma

Jag har ju skilda föräldrar och har därför nästan en variant av två familjer. Mina två riktiga bröder, Jesper och Pontus är gudomliga storebröder. Även om jag och Pontus hade det jobbigt när vi var midnre eftersom han slog mig hela tiden, så är vi bättre nu. Vi bråkar aldrig vi tre, Jesper och jag brukade/ar jogga tillsammans, se på film och Pontus är också väldigt varierande. Vi alla älskar varandra.
 
Min mamma är underbar. Finns inga ord som beskriver henne. Det enda jag vet är att jag inte kan leva utan henne. Vi är alldeles för lika och det kan vara därför vi har våra stunder ibland, men hon är ändå det som får mig att le varje dag. Samma sak med hennes nya man, min styvpappa, Marko. Alldeles underbar man! Han får mig alltid att skratta, även om det är så tråkiga skämt. 
 
Jag har dock inte så mycket bilder på min pappa, hans tjej och hennes barn. That's sadface...
 
OCH sen får vi inte glömma en stor del av mitt liv som är patetiskt nog min hund, Lotus. Psykologen som verkligen har tystnadsplikt. Han lyssnar även ifall han inte har något val och på något sätt förstår han smärta, som den gången jag ramla nerför trappan då han pussade mig i ansiktet, han förstår både fysisk och psykisk smärta. Smart hund. 

......

Axel: Vet du vad jag har fått veta?
Louise: Nej vadå?
Axel: Att om man är med varandra tillräckligt mycket, så blir man kära tillslut
Louise: mmhh???
Axel: Det är ju lite konstigt, jag har varit med dig i 3 år, och jag är fortfarande inte kär i dig. 
Louise XD .........hahahahha
Axel: Nej menar inte så! älskar ju dig som kompis blablablabla
Louise: just stop it. You are only making it worse xD
 
 
 
Axel: Men louise vi hörs imorgon
Louise: måste vi?

Pluggis

åh vad jag är glad! Jag är sååå duktigt känner jag, jag är klar med musiken, snart klar med svenskan och snart klar med engelskan. Gud va duuuktigt! Åh vad glad jag blir!
 
Jag och min styvsyster Emmie har just varit ute på en joggingrunda, eller det var en timme sen faktiskt, men vi var det i alla fall så nu sitter vi och väntar på mat. Jag har pluggat lite och hon har... jag vet inte, suttit som hon har gjort. 
 
Jag tänkte faktiskt bara slänga in ett kort inlägg, ingen orkar läsa långa inlägg ändå! Jag ska göra den där dagens senare ikväll. Ha det så bra!
/Emma
hyfsad sliten tjej

Dag 11 – Min familj. - Louise

Mi familia, one of a kind ;)
 
jag y mi syster. (Vi har råkat ha på oss samma färger på kläderna på denna bild?xD) Men iaf, hon skulle jag vilja beskriva som familjens jobbiga. Hon är envis, tjatig, bråkig och föredrar och klaga, men hon är även snäll, omtänksam, rolig och bland de absolut bästa personer jag vet! Hon är den som vet absolut mest om mig. Vi har nog en väldigt typisk systersrelation men även en bästa kompis relation! 
 Min pappa! Underbar, snäll, kan nog vara väldigt överbeskyddande, men vet att det bara är av kärlek så försöker inte bli sur över det. Som alla säger om sina föräldrar så är han absolut den bästa pappan någonsin. Skulle inte byta ut honom mot något. Så det så :)
/Louise

min nördsida!



-

 
Hej där! Ni läsare ökar faktiskt, det blir man glad utav! Sitter nu och hoppades på att få skypa med Emma. Men hon är otroligt smart och sitter och pluggar, i should to, men jag glömde böckerna i skolan, hähä med flit xD men jag ska rita i min art book. För min lärare klagar på att jag inte ritar på min fritid, så nu ska jag göra det iaf. 
/louise
 

Snart slut för dageeen!

Snaart helg

Jag brukar inte ha tandvärk i mina ränder pga tandställningen men idag, whoooh! Det känns x)

Så jag stod i några minuter och försökte komma på något att äta till frukost, det blev yoghurt med banan och blåbär, och jag skulle försöka lägga upp det så där tumblr-vackert men njaaa...

Idag är det COSTUME-day i skolan! Hhaha, bilder kommer efter skolan...

Nu ska jag avsluta min frukost och börja göra mig i ordning, kul att gå till skolan i sin förklädnad!
/Emma
Hyfsat vackert blev det... Bara lite i alla fall

Dag 10 – Mitt favoritplagg - Louise

Håller med Emma, de kan ju inte fråga en tjej detta.
Kan inte välja, men just nu, som Emma sa, den gröna, jag är lite halvt kär i den. Den är så otroligt skön, råkade till och med somna i den igår, mehe...^^ och om jag fick, skulle jag nog vilja ha på mig den dag ut och dag in. Men tror inte jag skulle ha några vänner kvar efter det. 
 
Eftersom emma redan lagt in den bilden får väl jag välja någon annan... 
 men nej, tydligen inte, den ville inte. 
 

-

gillar inte kaffe, men detta såg frestande ut

/louise

segsak

Ja ni, idag har väl varit en bra dag! Jag var först hos tandläkaren och sedan kom jag EXAKT i tid för SO-lektionen, lite skillad var jag^^Hehhe, och sen så rullade dagen på med negativa och positiva saker här och där. Måste bara säga igen, jäklar vad känslig jag har börjat bli, HAHAH, efter alla år som jag har varit unbreakable så blir jag en liten känslig mjukis. Vet inte ifall man ska tolka det bra eller dåligt.
 
Sen hade vi yoga och massage på idrotten. Snacka om att man kände att man var stel efter att inte köra yoga på ett tag xD var lite pinsamt. OCH att jag hade hål i mina byxor och blev satt i mitten med massa killar bakom mig, och när jag väl flyttade på mig drog Filip kommentaren; "meh Emma, nu förstörde du ju allt de roliga" höhöhöh
 
Sen massagen. GUD. jag är så jäkla svag för massage, jag älskar det! K Ä R L E K.
Sedan var det off till land hockeyn, jag höll lektonen lite och körde lite själv, eller ganska mycket själv men jag halkade runt där i mina strumpor. Sen var min mamma en ängel och hämtade mig från land hockeyn och när jag kom hem stack jag ut på en springtur, snacka om att det var kallt, min hals mår inte så bra...
 
Nu ska jag hjälpa till lite med maten och sedan fixa allt inför SM-cupen i helgen. 
/Emma
truetrue

väl påklädd!

sådär ja! nu ska jag ut och springa med dawn. och eftersom jag blev sjuk senast jag var ute blir det jäkligt mycket kläder nu!
lager 1:


lager 2:

lager 3:


lager 4:


+ mössa och vantar.
om jag blir sjuk nu igen så blir jag sur på riktigt x)
/Louise

fortsättning på det senaste inlägget xD

men bloggar mer när jag kommer hem/ louise

Mar. 13, 2013

its not until you lose something you realize how much it means to you


mina träningabyxor, hittade dom nu!

idag har jag iaf so,no,matte och sen yoga! rätt så lugn dag tror jag. nu sitter jag iaf i soffan och väntar på att chuck ska börja. men måste gå 8 så blir inte så länge.
hehe bloggar mest nu för att Emma sa åt mig, men inget överhuvet taget att säga

Dag 10 – Mitt favoritplagg - Emma

Du frågar en tjej om sitt favoritplagg, hmmm? 
 
Men jag har faktiskt inte ett FAVROITplagg, det varierar till vilket humör man är på. Ibland är man lat och vill vara lite slappig då är hoodies the bästa som finns, t-shirts är dock också det bästa som finns. Men just nu är den gröna tröjan som är otroligt mysig att ha på sig hemma xD HAHAHHAHAHHA
 
/Emma

från igår



bilden man såg danni mest på-.-/Louise

Tandis

Godmorgon!

Som jag skrev bland de förra inläggen så ska jag till tandläkaren idag, roligt! Så jag gick upp tidigt för att hinna göra i ordning allt, packa ner gympakläder och land hockeykläder etc.

Och ifall ni är nyfikna så kan jag i alla fall gå efter min vurpa igår. Vänsterarmen tog smällen så det är lugnt!

Idag har vi typ yoga på idrotten och efter idrotten ska jag hålla land hockey träningen eftersom vår coach behöver sätta alla vårterminsbetyg. Så jag kan inte behöver ha med mig land hockey kläder eftersom jag inte kommer spela så mycket?

Hur som helst, nu ska jag böja leta fram vad jag ska ha på mig när vi har yoga, mina springbyxor åker bara ner hela tiden så jag skippar nog att ha de när man ska hålla på och stå lite huller och buller...

Bloggar kanske en snabbis innan skolan!
/Emma

Louise Hanna Karlson

Vad är ditt fullständiga namn? -  Louise Hanna Karlson
När är du född? - 1997 03 18
Vart är du född? - Stockholm

Vart bor du?- Stockholm
Hur många syskon har du? - 1 riktigt
Vem är din bästa vän?- Victoria, men har många otroligt underbart nära vänner!
Vilket är ditt favoritdjur?- Apor!
Vilken är din favoritfärg?- Oj, gillar alla färger typ xD.
Vilken är din favorit film-genre?- Komedi/Romantik/Skräck
Hur lång är du?- Ca 174
Vilken hårfärg har du?-Blont, men börjar bli mörkblont
Vilken ögonfärg har du?- Bruna och gröna
Vilket är ditt favorit tvprogram?- chuck, vampire diaries, pretty little liars, according to jim, kan forsätta hela dagen.
Vem är din förebild?-Min mormor ärligt talat
Vad är din högsta önskan?- Tänker jag inte säga. Vill ju att den ska slå in dummer
Tror du den drömmen en dag blir sanning?- Vet att den inte kan slå in

Sparar du eller slösar du pengar?- Jag slösar hehe, men önskar jag kunde svara sparar
Vilket är ditt favoritspel?- skipo 
Har du någon du kan berätta allt för?-Yes 
Har du en hemlighet som bara du vet?-Japp
Vilken är din favoritmat?-Tacos, pizza, sushi, thai-mat, mormors stuvade makaroner med falukorv
Vilken är din favoritdricka?-fanta exotic!
Hur ser en perfekt frukost ut?-Bacon & egg, amerkanska pannkakor, men ibland helt annat, beror på vad man är sugen på när man vaknar.
Är du mycket på Facebook?-Hehe o ja.

Vad är ditt drömjobb?-Läkare, jobba med cancer.
Drömmer du ofta?-Jadå, inte om jobbet kanske XD men annat såklart
Saknar du någon?-We all do!
Vad är det bästa som hänt dig?-Oj, svår fråga. Kan inte svara
Vad är det sämsta som hänt dig?-Wont tell you 
Hade du kunnat ändra på det sämsta?-Ja det hade jag men gjort är gjort.

Tycker du om att städa?-Jag älskar det :D men bara hemma hos någon som inte är mig själv
Är du slarvig med dina saker eller väldigt rädd om de?-Beror på vilken sak
Vad är din största fobi?- Ormar
Tror du att du kommer övervinna den en dag?-....
Hur många timmar per dag sitter du vid datorn?-Så mycket det går annars är jag inne på mobilen konstant.
Vem är mest lik dig av alla du känner?-Ingen. Alla har sina egna personligheter ^^ Emma och jag är väldigt lika i många olika delar och även jag och Lydia. 

Något du aldrig skulle klara dig utan?-Min familj
Vilken är din favorit Marabou?- JORDGUBB (niklas i hope you see this)
Vad var ditt senaste köp?- Vero moda jeans!
När går du och lägger dig en vardag?.11 ungefär
Vad skulle du göra om du vann 1 miljon?-RESA
Nämn en sak du är nöjd med över dig själv?- min självkänsla
 
Är du kär just nu? - Ja, typ invecklat
Har du kysst någon idag? - bamse nu när ni sa så
När går gränsen vid otrohet? – Tycker när man kysser
Har du varit otrogen och om ja, varför? - 
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - Mm, men väldigt länge sen
Är du romantisk? - haha, inte precis. Men ibland skapas de stunderna av sig själva. Och det är då, jag tycker det är riktigt romantiskt
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - 
Är du svårflörtad? -Beror helt på personen
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? – O ja
Har du någon gång slagit någon du tyckt om? - Ja hehehe
Har du haft sex med över 20 personer? - Öhh vad tror du om mig?
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Varierar
Är du en bra pojk/flickvän? - Vad vet jag, mina x säger väl NEJ eftersom de inte är med mig längre x)
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Vore väl elakt att säga här?XD
När fick du din första kyss? - 2010
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Hmm, vet inte.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän?- NEJ
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nej
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Ingen aning 
 

Godnatt!

Nu säger jag godnatt med en bild som jag gjorde av ren uttråkighet...
/Emma

denna blev tråkig tyvärr xD

1. Vad är ditt mellan-namn? Hanna

2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Oj, men gud, ingen aning, thea :D hähä,men de passar inte mig xD.

3. Är du i ett förhållande nu? Nono, singel and freee!

4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? 

5. Vem var du tillsammans med sist? Mitt x

6. Får man fråga varför det tog slut? Nej

7. Har du haft ett seriöst förhållande? Ja

8. Vem vet mest om dig? Victoria

9. Vad gör du på fredagskvällar? Äter tacos med mi familia

10. Bästa filmen du någonsin har sett? Oj. Många, kan inte välja, men kan säga en bra, flightplan, dock absolut inte alls den bästa. 

12. Har du någonsin varit full? Ja

13. Har du testat droger? Nej

14. Röker du? Nix

15. Snusar du? Näpp

16. Saknar du någon just nu? Alla saknar väl alltid någon egentligen?

17. Hur mår du idag? Jag mår rätt bra nu, men är väldigt trött

18. Hur många tabletter tar du dagligen? 0

19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Ingen aning o.o säkert låg jag och skypa känner jag mig rätt hundra på, eller så åt jag nog.

20. Bästa minnet från sommaren? Hmm, nog när jag och vicis har varit på gräddö. Hade väldigt många roliga stunder där i sommras.

21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Italien

22. När var du där? Länge sen nu... 3 år sen? 

23. Är du rasist? Nej-.-

24. Har du helt svenskt ursprung? Kan man nog säga. 

25. Om nej, vart kommer du ifrån? Jag kommer från Sverige, men har estländskt ursprung.

26. Föredrar du svenska eller utländska killar? Svenska… tror jag? spelar faktiskt ingen roll whatsoever. Men de flesta killar jag har gillat har varit svenskar. 

27. Ser du fram emot någonting just nu? Ja, sommarlov!

28. Sköter du skolan? Hehe, jo, men slutat vara så fokuserad som i 8:an.

29. Vad hade du för betyg förra terminen? alla?! men snitt betyg var VG

30. Vad är det bästa du fått på ett prov? A är det bästa man kan få? så A

31. Vilket ämne var det? Matte, engelska, svenska, spanska, art, musik, no, so

32. Har du fått ig på ett prov? Hehe mm

33. Har du spelat/spelar du i ett band? Nej, stackars band isåfall

34. Anser du dig vara intelligent? Tillräckligt

35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Oj, kan faktiskt inte välja. Alla tider har ju haft både väldigt bra delar och dåliga.

36. Vilken va den värsta tiden då? 1998

37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Jadå

38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? ALDRIG.

39. Har du haft sömnproblem? Nej

40. Hur ofta gråter du? Ganska sällan, men om något hänt så gör jag väl det.

41. Vad gör du när du mår dåligt? pratar med mina närmaste om det. Eller tänker sönder det i min hjärna.

42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Min syster och närmaste kompisar

43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Ja, även fast jag vet att det är dumt

44. Vilken klass går du i nu? 9B

45. Vilken skola? IES Nacka

46. Har du varit otrogen någon gång? Ja, när jag var liten

47. Har någon varit otrogen mot dig? Ja, när jag var liten

48. Är du stolt över dig själv? Finns självklart saker jag inte är stolt över men jag är nöjd med mig själv.

49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Att jag inte dömmer, vet att vi bara är människor och alla gör riktigt dumma saker. Därför dömmer jag inte saker folk gör eller har gjort.

50. Vad får du ofta komplimanger för? Att jag alltid är glad

51. Har du lätt att få folk att skratta? Ganska, beror väl på, med mina vänner så ja

52. Cider elller öl? Cider 

53. Har du några talanger? Jag kan sova och äta mer choklad än er alla.

54. Vet du om någon är kär i dig? ganska säker

55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Ja, står mig bland de närmaste.

56. Vad står det i ditt senaste sms? Yeeeeeaaaaaassssss

57. Hur lång är du? 174

58. Hur mycket väger du? Sånt frågar man inte tjejer!

59. Vilken storlek har du på kläderna? Det varierar, s/m

60. Har du svarat ärligt? Ja

...ännu en lista!

jag har tråkigt...

Hur många har du varit riktigt kär i? Riktigt kär i? Hm, kanske två.

Vad tycker du om kärlek? bästa som finns(x

När kramade nu någon senast? I skolaaaan

Saknar du någon speciell person? Ibland

Har du svårt att bli kär? Tekniskt sett inte men jag har svårt att erkänna för mig själv, heh

Är du singel? har inte jag redan svarat på den här?

När fick du senast en komplimang? Idag av Louise ^.^

 

HAR DU NÅGONSIN:

 Vart medvetslös? Nej....

Hånglat med ngn riktigt ful? ....eh

Hånglat med fler än 50 personer? ....ah

Hånglat med fler än 2 personer på en kväll?....oh

Gjort ngt riktigt dumt? Jadå, alla har gjort någonting i livet som är riktigt dumt!

Åkt ambulans?Nope.

Åkt polisbil? nääääepp

Gjort ngt olagligt? kanske

Fått din mamma att gråta?  Kanske lite för många gånger

Slagit ner ngn? Räknas styvsystern?

Skämts för dina föräldrar? Näää

Sagt jag älskar dig och menat de? jaaaaaaadå

Tar du droger? nääääepp

Dricker du?  Nope inte de heller

Vilka kläder sover du i? T- SHIRT FTW

Vad hatar du verkligen? öhh, vi går inte in på den delen ikväll

Varit kär? Men jaaa.

Är du ensam nu? tack för påpekelsen, min hund gick just...  

Vill du gifta dig? Jaa!

Vill du ha barn?Jaaadå! 

 

SENASTE PERSONEN SOM:

 Sov i din säng? Saga tror jag

Såg dig gråta? Andréa och Saga och ngn random kille xD

Fick dig gråta? Många... 

Du delade en dricka med? Louise

Du gick på bio med?  Hedvig

Skällde på dig? Mamma...

Sa något till dig och vad var det? Jag pratar med Louise just nu och vi babblar ganska mycket...

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

 Gråtit? Nope. 

Kramat ngn? Självklart!

Pussat ngn? Jappjapp!

Köpt ngt? Faktiskt inte

Sjungit? All the time. 

Saknat ngn? Ja.

 

JAG HAR:

 En digitalkamera? Ja

En systemkamera? Yupp.

Telefon på rummet? Min mobil?

En egen dator? Ja.

Könssjukdomar?  Hahaha...? Nej x)

Bra kompisar? De bästa! :D 

/Emma

"random" rolig lista!

"random"-rolig lista. Brist på liv eftersom läxorna är slut. Ha-ha-ha. ....

Fyra frågor om förhållanden.
Är du singel ? Ja.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? Absolut!
Hur många har du varit kär i? Ska man hålla räkningen på det?
Är du kär just nu? ...kaaaaaaaaaaaaaaaaaanske det kanske 

Tio frågor om dig själv.
Namn? Emma
När fyller du år? Om 14 dagar för att vara exakt, men 26 mars
Några piercingar? Nope
Vad har du på dig just nu? pyjamas...
Vad tycker du mest om hos dig själv? Mitt sinne för humor... höhö
Vad är du bra på? hyfsat bra på fotografera
Vem älskar du mest på denna jorden? Familjen är en person.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Min hund fyller kvoten för sällskap.

3 frågor om dina vänner.
Vem vet allt om dig? ....för många.
Vem är den roligaste av dina vänner? ...Louise x)
Vem är snyggast av dina vänner? Alla ^.^ love to you all <3 cheeeeeeeeesssyyyy

10 frågor om idag.
Vad har du gjort idag? Varit i skolan
Vad ska du göra nu? Fortsätta med denna lista och prata med Louise
Har du gjort något dåligt idag? Bortsett från att nästan slå ihjäl mig...? naaaah
Vad har du ätit idag? Frukost, lunch, middag, MUMS
Har du duschat idag? Japp! Efter springturen!
Är du trött nu? Hyfsat
Vad händer idag? Eh, det är kväll, men ingenting...

Annat.
Hur mår du just nu? Skitbra
Är du hungrig nu? ...kanske
Vad är klockan nu just nu? 8.57
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Bloggen, tumblr, facebook

Musik.
Lyssnar du på musik just nu? Nope
Vilket är ditt favoritband/artist? Svåååår fråga! Maroon 5 sitter aldrig fel liksom...
Vad gillar du för musik? Är ganska varierad när det gäller musik

Kärlek.
Är du kär just nu? kaaaaaaaaaanske 
Har du kysst någon idag? MIn hund spontan "pussade" mig. Romantiskt värre
När kysste du någon senast? Idag
Är du romantisk? Oja. 
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? ... det varierar
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Kanske på dagis.... 
Vem sov du senast bredvid? ...min hund
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Ingen aning.
Hur ska din tjejen/killen vara? Ojojoj. Eh, pratglad, glad, snäll, omtänksam och vara lite spontan. 

/Emma
NU ska jag hitta en till! :D 

snö i mars?

Det kan ju inte snöa i mars! Åhnej! och den här typen av snön gör allting halt.... let me tell you
 
Så jag kom just hem från en nära-döden-upplevelse...ish. Jag var nära på att halka under hela kvällspromenaden med vovven, men jag brukar inte halka men såklart när jag skulle gå ner för en trappa vid tågstationen så ramla jag. Och det var ju inte en liten vurpa ska jag säga, jag GLED hela vägen ner och min hund var så söt att han traskade ner till mig och pussade mig smått i ansiktet, det var den enda som inte fick mig att börja äta grus av ilska..... 
 
Men jag var tur att jag inte slog i huvudet i alla fall... OCH att jag inte bröt något. Men just nu sitter jag och tycker synd om mig själv eftersom jag har riktigt ont i min vänsterarm och svanskota... mysigt värre liksom. 
 
Nu ska jag vara social mot Louise som äntligen har gjort klart alla sina läxor, som sitter och ritar nu dårå men ändå!
 
Kanske slänger in ett inlägg lite senare. 
/Emma

Sjuk när världen går under

Emma:Vill du veta en sak Louise?
Louise: Vadå?
Emma: Om du inte hade träffat kompisar idag, så skulle du varit klar med pluggandet för det här laget.
Well thank you for that information Emma!
 
Men det var värt det! Träffade Daniella idag som jag inte gjort på ages! Jätte kul! Förutom det har tagen varit jätte trist och jag har absolut ingenting att blogga om. Men kan berätta att jag har blivit jätte förskyld! Eller inte snuvig längre, ont i halsen, eller fryser eller något. Det rinner bara tårar ur mina ögon konstant? Vad är det för förskylning? Men bloggar mer sen när allt mitt pluggande är klart.
/Louise
mina röda ögon, vad är det här för sjukdom?

STREJK

haha vi 9:or borde aldrig blivit lärda vad strejka innebär. Jag undrar hur många gånger vi har planerat olika slags strejker? Nu kör vi tydligen iallafall igen eftersom vi inte får sitta vart vi vill på lunchen. Great ideas people, jag kommer hungra ihjäl!
/Louise

åh vad jag är glaad

Jag förstår inte vilka humörsvängningar jag kan ha på en dag, jag är glad ena sekunden och nästa är jag helt förtvivlad och förvirrad, den nästa är jag på håret att brista. Om detta är hur tonåren är vet jag inte riktigt hur länge jag kommer orka vara tonåring. 
 
Men nu är jag så himla glad eftersom jag är klar med historia uppsatsen, science pappret och jag lyssnar på musik, jag har sprungit och jag har bytt om till myskläder. Gud, bättre kan det inte bli just nu. Ikväll ska jag faktiskt se ett avsnitt av serie har jag bestämt, och sedan ska jag väl sova eftersom imorgon ska jag vara hos tandläkaren klockan 8. fråga inte varför jag bestämde den tiden...
 
Nu ska jag i alla fall fortsätta vara glad, kolla av tumblr, rita lite och kanske skypa med Louise. Hon har en tendens att skicka desperata meddelanden till mig där det står "skype" "let's skyyyppaa" "emma, skyyype :D"
 
Ha en bra kväll!
/Emma
även om jag är glad så kanske jag är/ser lite utsliten... heh

Tisdag

Åh vad frustrerande, jag har vaknat jätte många gånger under klockslagen 3-5, men vid klockan 6 så vaknade jag och bestämde mig för att gå upp. Så nu hinner man ju med ganska mycket saker... Jag sitter och äter min frukost just nu och pluggar faktiskt, jag vet inte riktigt varför men jag gör det. Går i igenom Historia uppsatsen. Jag kan inte förstå att den ska in imorgon... Jag får i alla fall lite panik.
 
Idag är en av mina favoritdagar, tidagar är slappa känns det som, även om vi har två lektioner efter lunchen... Idag vad det planerat att jag skulle vara med Andréa men Andréa ifall du ser detta så förstå mig och förlåååt, jag måster verkligen plugga. Jag har den där dumma uppsatsen och ett science papper. Så idag blir det traska på hemåt och plugga järnet.
 
Hur som helst, nu ska jag fortsätta skriva lite på uppsatsen och sedan göra mig i ordning till skolan. Ska gå hemifrån ungefär vid 8, lite tidigare ifall jag hinner. Men det gör jag nog! Kommer förmodligen inte hinna blogga...
 
Ha en toppendag allihopa!
/Emma

Dag 09 – Min tro - Emma

and yes we all know it, både jag och Louise missade dag 8 men vi bestämde oss för att inte göra den eftersom den var lite tråkig, vi kom inte på något roligt att skriva om helt enkelt. även om detta kommer också bli otroligt tråkigt från mig...
 

Detta är ju ett ganska känsligt ämne för de flesta och jag kanske får några 'haters' på mig nu... men tyvärr tror inte jag på Gud, jag är inte så religöst insatt. Men avgudar de som är religösa! 
 
Roligt-inlägg.se....
/Emma

kvällen är god

....eller något.
 
Nu sitter jag och Louise och... jadu, jag vet inte, någonting. Vi har i alla fall kommit på god väg med våra historia uppsatser och vi har ritat i våra art scetch books, vad mer kan man begära liksom?
 
Måndagen har varit helt okej, kände att jag höll på att bryta ihop hela dagen idag dock... mitt liv faller ner lite för hårt på mina axlar just nu för mig att bära upp det. vad poetiskt. Men jag blev dock på bättre humör på spanskan, mycket bättre, och efter skolan gjorde jag SO provet och stack sedan hem. När jag kom hem så stack jag ut och joggade för att springa av min frustration. Låt mig säga er detta, spring när ni är irriterade, ni springer riktigt bra då. I alla fall jag!
 
Sen åt jag middag och började skypa med Louise. Jag är jätte hungrig nu dock... vet inte riktigt varför. Men Louise blev också hungrig, den enda skilnaden mellan oss var att hon var smart nog att äta.... 
 
Nu ska jag vara social mot Louise via skype! Vi ska väl snart sova, klockan är ju trots allt halv tio och Louise gäspade just. Så, detta är det sista för mig ikväll!
Godnatt!
/Emma

bra måndag trots allt!

Hmm, å gud, frågade min syster vad jag borde skriva om, och hon sa: "skriv om att saltet inte står där det ska". Well, kanske kan komma på något själv ändå da-.-
 Men det gör jag sen. Just nu sitter jag och skypar med emma, dricker te, och ska plugga en massa. Underbar lugn skön kväll! Måndag kväll dock, borde må mycket sämre än vad jag gör men well, det är väl bra att jag mår bra. Imorse åkte jag iallafall vilse innan skolan, Tog fel buss när jag skulle möta emma och åkte fel xD Men, skillad som jag är kom jag är tid och kom hem igen! 
 
Hade en ganska enkel dag, sen åkte jag hem och gjorde inte riktigt något, skulle träffa axel men han dissade mig...... -.- Gjorde sedan i ordning en jätte god sallad åt la familia! och sen köpte jag godis åt dom. Förstår inte varför jag behövde handla när inte ens jag äter? Men jaja, nu ska jag dricka upp tet och börja plugga. /Louise
min och emmas gröna mys tröja, check, te muggarna, check!

Måndag igen

Godmorgon!
 
Vi börjar inte förrän 9.35 idag men min hund väckte mig, för att vara exakt, 6.11, tack så mycket LotusOch jag kan inte somna om ifall jag har blivit väckt så jätte frustrerad duchar jag och fixar mig i ordning och ger Lotus frukost. Sen gör jag i ordning min egna frukost och sätter mig framför datorn, kollar igenom facebook och tumblr. 
 
Jag hade världens bästa frukost idé men den försvann när jag upptäckte att vi inte hade yoghurt... #sadface så det blev mackor istället, något jag börjar bli väldigt trött på...
 
Men nu ska jag fortsätta äta min frukost. 
/Emma
 

Ska väl sova...

Jag som trodde att jag skulle få ha en kompis och prata med... men Louise dumpade mig för Pretty Little Liars. Man tackar, Louise. Så jag sitter och funderar på ifall jag ska gå och lägga mig, kanske läsa eller något. ELLER se ifall jag kan kolla på något avsnitt av serie. 
 
Men jag tänkte bara slänga in ett godnatt inlägg. Kommer förmodligen hinna blogga två gånger imorgon innan jag beger mig till skolan.
Sov så gott!
/Emma
klicka på bilden för att komma till min vackra tumblr^^

läxa nummer 2

well. tur att jag har anton iaf som kan liteMYCKET om bilar, I will die.... 

Lite bilder från matchen

Heffaklumpen är jag! Söt x)

Pluggar + musik!

 
/Louise

Walkover

Roslagen gjorde en walkover så vi vann matchen. Men de ville köra en liten match ändå så vi körde en match och... nå, det gick väl helt okej. Vet dock inte ifall vi vann.. men vi gjorde tre mål (och bara för att skryta så gjorde jag två utav de). Vi hade ett ganska känslomässigt samtal i omklädningsrummet med Ms. Doty som kollade på mig igenom hela...
 
Det kommer förmodligen inte bli ett Nacka tjej-lag nästa år eftersom alla kommer sluta, inte har "team-spirit" och ingen vill forsätta pga laget. Känns ju bra för mig. Jag är lagkapten som inte kan hålla ihop laget, alla vill sluta och Ms. Doty säger att det är som att jag/vi trycker upp ett långfinger i ansiktet på henne OCH skjuter henne i foten. Tack så mycket. 
 
Det känns som det ändå. Jag svek hela laget liksom. Så är på lite deppmode just nu, så jag ska öka mitt deppmode att plugga lite, börja på historia saken och sedan tröstäta middag. Men BLÄ vad ledsamt.... Det är ju typ mitt fel också. Jag skulle ha peppat alla mer och-jag kan inte säga försöka mer, för jag har försökt allt. Men tydligen så var det inte tillräckligt. 
 
Nu ska jag inte ta ut allt på bloggen. Även om det är skönt att skriva av sig/prata så är det bäst att bara hålla det till sig själv....
vatusan!

Ha en super bra söndagskväll!
/Emma

Ful bild Emma!

Hur ful var inte den där bilden emma?-.-
Men sådär ja, nu är jag hemma igen efter en springrunda. Vet inte om jag gillar inne eller ute bäst? Men defenitivt inne på vintern och ute på sommaren. Iaf, nu ska jag forsätta med pluggandet. Kommer belöna mig själv med pretty little liars, god mat, och kanske träffa vicis ikväll!
Men först måste jag ju göra mig belönt utav det. Hoppas ni har en bättre söndag!/Louise

Tagga match nurå!

Vi ska vinna vi ska ta dom, vi ska göra köttfärs av dom! 
Bloggar för Louise också, hon ska ut och springa! TAGGA

plughästar

jag förstår inte hur Emma kan ligga före mig i läxorna. de hon gör är att sitta och titta på roliga bilder, skickar dom till mig och filmar dig själv via snapchat. Haha, jaja, vi 2 får nog sitta hela dagen om vi ska hinna få allting gjort. men jag är faktiskt peppad!/Louise

Vi delar våra känslor om läxor

Dag 7: Mina vänner - Emma

åh vad trevligt. 
Håller med Louise, detta kan bli riktigt irriterande, eftersom jag har glidit ifrån så många vänner på senaste tiden. För att inte gå in på detaljer kan jag bara skylla på mig själv. 
 
Jag måste börja med Hedvig, en underbarare person finns det inte att hitta. Konstigt nog är vi inte med varandra ofta men när vi väl är med varandra... jag är helt enkelt hel när jag är med henne. Vi har alltid varit tillsammans under alla år, hon förstår en när man inte själv gör det. Älskar henne otroligt mycket! <3
 
Ella, Sophie och Enya (Enya är inte med på så många bilder xD). Några jag har hållt ihop med alla de år under skolan. Ett riktigt roligt gäng som jag älskar så mycket. Några man kan prata med hela tiden och bara vara den flummiga personen man är. Jag vet inte riktigt om jag skulle kunna leva utan allt skratt...
 
Andréa. Ogud var börjar jag? Vi har varit riktigt tajta förut, vi gled lite ifrån varandra men vi slutade aldrig vara tajta, men det är lite nu igen som vi går tillbaka till riktigt-tajta. Andréas glädje är svår att hålla sig ifrån.
 
Saga har alltid varit där för mig utan att jag riktigt har märkt det själv. Vi har dock glidit ifrån varandra mer än jag kunnat ana, känns det som. Men det är bara pga mig. Så... förlåt, Saga, but you know I still love you! <3
 
Louise är någon jag har kommit ganska nära på så kort stund. Anledningen är nog att vi hittade varandra när vi behövde extra stöd. Louise är alltid glad och man ser alltid henne med ett leende på läpparna vilket är det bästa jag vet och nog det jag alltid kommer behöva se. 
 
Sen har jag otroligt många som jag har förlorat. Det är få speciella personer som jag verkligen ångrar att jag inte riktigt kämpade för eller bara släppte, många av de vet vilka de är och få är från min förra skola. Sara och Jossan vi börjar ju faktiskt komma tillbaka till varandra, men det finns några killar som jag saknar och vi försöker fixa att träffas. Sen finns det ju folk i den skolan jag går i nu. Speciellt en. 
 
 
Anyhow, det var mina vänner! Och jag älskar de otroligt mycket! 
Nu ska jag fortsätta plugga dock... Ska spela match snart! :O bloggar innan dess ^.^
/Emma
 
 
 

Dag 07 – Mina vänner. - Louise

Dont.do.this.to.me.
Usch, denna blir jobbig, vet inte vilka jag ska nämna. Ska hålla mig under tio!
victoria, min absolut bästa kompis. Varit vän med henne sen 5-an nu, även fast det inte är så långt. Så har vi ändå utvecklats så mycket tillsammans, så när vi tittar tillbaka på saker känns det som vi känt varandra i en evighet. 
Dawn, Älva och Christine. (Skulle verkligen vilja skriva enskilt om dessa tjejer med de tar så mycket plats.) Lärde känna dem via Victoria i 5-an också, sen gick vi på samma dans vilket drog oss närmare. Men nu umgås vi endast väldigt mycket på fri-tiden. Jätte härliga, avslappnade, sköna,och otroligt snälla tjejer när man lär känna dom. 
Sophie, Ella, och tyvärr är inte Enya med på denna bild. Men de lärde jag känna och blev tajta med nu i 9:an. Jätte glad att jag lärde känna dem och kom in i deras gäng under en liten jobbig period. Underbara tjejer som är otroligt roliga när man lär känna dom!
Emma, kände att jag behövde skriva enskilt om henne. Otroligt,rolig, annorlunda och härlig tjej. (Annorlunda är positivt Emma;)) Därför jag nämner att Emma just är annorlunda, och inte på alla min andra vänner som också är annorlunda, är för att jag trodde inte det om henne innan jag blev hennes vän.
Anton, jätte nära kill-kompis till mig. Som för alla er tjejer där ute, är värd att satsa på. Snäll, och djup(vilket inte alla killar är.) Han är även väldigt rolig.
HAHa å gud, ifrån 7-an. Men han är gul tröja är Axel! Vi går till och från i perioder, men vi hittar alltid tillbaka till varann och är lika bra vänner som förut, ofta i jobbiga perioder. 
 
Men inser att jag skulle kunna forsätta hela dagen om nära vänner till mig, iaf vänner. Men säger en till sen räcker det. 
Daniella, vi har verkligen gått ifrån mega-bästisar, till bästisar, till mega-bästisar, sen glidit ifrån varandra pga bråk. Men alltid också hittar tillbaka till varandra, vilket vi gjorde igår. En kompis som inte är värd att förlora.
 
/Louise 
 

Brunch

Som jag skrev förut, jag vaknade halv sju och gick upp och gjorde svenska läxan. Sen så fick jag så lust med att göra American Pancakes (rättare sagt, jag blev otroligt hungrig) så jag tog Lotus på en promenad upp till forum, men Willys eller Coop hade inte öppnat ännu så jag fick stå och vänta och sen när de öppnade köpte jag ägg och färska blåbär.

När jag kom hem satte jag igång. Jag gjorde pancakes, rostade trekantsmackor, kokade te och dukade för mamma, mig och Marko. Vi alla är jätte mätta och nu hjälper mamma mig att kolla igenom min stavning för svenskan, sen ska jag börja med historia och sen måste jag göra mig i ordning för matchen.

Bloggar mer sen!
/Emma

typisk söndag

Godmorgon! Förlåt för min inte så bra blogging igår. Hade inte så mycket att göra kanske men kändes ändå som en väldigt upptagen kväll. Iallafall, idag ska jag träna,plugga,städa,sova. Kan inte bli en mycket mer typisk söndag. Men jag ska nog göra allting baklänges, så äter frukost nu, sova lite mer, städa så inte pappa blir sur när han kommer hem och sedan plugga/träna! :)
/Louise

Vad tusan gör jag uppe?

Låt mig säga det igen, vad tusan gör jag uppe nu på en söndag?
 
Jag gick och la my ganska sent igår med en skön tanke som vanligt att jag skulle kunna sova ut idag men nejnej, min hund skulle ju såklart gå upp och väcka mig. Det har ungefär tagit en halvtimma för mig att vänja mig vid att det nästan är sol ute! Äntligen!
 
Men det deppigaste är att det alltid är sol på söndagar - min pluggdag. Men vi alla vet att jag älskar att ta pauser i pluggandet, så det är lugnt!
 
Nu ska jag börja med Läsloggen eftersom internet fungerar på min dator nu, sedan ska jag väl börja på uppsatsen om Förintelsen. Idag ska vi ju ha land hockey match, vi ska möta de lag som vi egentligen kan vinna över ifall vi verkligen spelar bra, men vi har vissa spelar som har en tendens att flumma sig igenom eller inte ta det här på allvar, så vi får se hur det går. 
 
I alla fall, nu ska jag läsa "Ninas Resa" och besvara frågorna. GO EMMA!
/Emma
hur orkar jag vara oseriös på morgonen? åhjuste, jag är en morgonmänniska... jäklar

Dag 06 – Om det här vore min sista dag - Emma

"I would make that day count"
 
Men hallå, det är ju en svår och ganska känslig fråga tycker jag. Man vill så mycket men man kan det inte! Jag skrev en gång en innan-man-dör-lista inför året 2012 ifall jorden skulle gå under (mobba mig inte) men felet var att man bara, "Nej, orkar inte/vågar inte" eller bara helt enkelt tänkte "vi kommer inte dö så whatever".
 
Men om imorgon var min sista dag (eftersom det är natt nu så kan jag ju inte ha en sista dag idag) så skulle jag börja dagen med en lång och mysig fotograferingspromenad med min hund, ta minnen och bara mysa med vovven, sedan skulle jag gå hem, göra i ordningen en super-duper mysig brunch och äta den med min familj. Jag skulle sedan ringa min farmor och farfar, min mormor och min pappa. Bara för att prata och höra deras röster en sista gång. Sedan skulle jag faktiskt gå på den land hockey match jag har imorgon för att tillbringa två timmar med kompisar och göra något jag tycker om att göra, sedan skulle jag åka hem och äta en mysig söndagsmiddag med familjen igen. Sedan somna i sängen med min hund bredvid mig.
 
Åherre, jag bestämde just min död. 
 
Nåväl nu är det ju inte min sista dag imorgon. 
Godnatt på er från mig och vovven!
/Emma
 

Melodifestivalen

När jag satt på tåget hem blev jag jätte sugen på att jogga så när jag kom hem stack jag ut å joggade. Gick super, var jätte skönt väder!

Nu sitter jag framför melodifestivalen med mamma och Marko, vi hr slagit vad om vem ska vinna. Mohahha! Om jag vinner får jag... Well, vi har inte bestämt pris ännu.

Nu ska jag vara social med TVn! Ha en bra lördagskväll!
/Emma

what would i do without my best friends?

Nu ligger jag och pratar med Axel i luren. Blir en mysig hemma kväll! Kanske ska se melodifestivalen med lydia  ikväll! Isåfall blir det en myskväll med henne! - vore kul. Iaf, dagen har känt otrolig lång, dock har jag inte riktigt fått något vettigt gjort. Menmen, har inte så mycket att prata om, så ska nog ta reda på vad dagens är och göra den ;) 
så bloggar om några sekunder igen!
/Louise

what would i do without my best friends?

 

Mot jobbet

Dags att jobba för min del!
/Emma

i min långa väntan

godmorgon ! nu sitter jag inne i omklädningsrummet på gymmet och väntar på lydia. även fast jag behöver vända och gå hem och hämta gymkortet(som jag glömde) så är jag här före henne. wieee-.-
kommer nog få sitta här ett tag så tänkte passa på att blogga. detta skulle ju vara min lugna lata dag då jag skulle sova en evighet, men vaknade vid 8 & bestämde mig ist för att se vad lydia gör idag. så nu blir att vara med henne ist.men nu kommer hon om 5 minuter, så ska typ förstretcha eller något, det är alltid skönt
/Louise

vicis sover på centralen

Ingen lycka för Emma

Nepp! Internet vill inte vara på min dator, vad snällt av den. Så nu sitter jag och gör en Science läxa istället. Jag gör i alla fall läxor, det är ju en positiv sak...

Fint väder!!!

Det är ju jätte fint väder ute! Åh va mysigt! ...och jag ska tillbringa denna dag inomhus. Mys...

Nej men det är ändå mysigt!
Jag sitter här framför min frukost och försöker få igång internet på min dator. Det fungerade alldeles utmärkt igår men inte idag såklart. Jag som tänkte att jag kunde göra klart min läslogg, men det tycks inte vilja vara på min agenda.

Tro det eller ej, men avokado på macka är... GUDOMLIGT. Vi hade avokado kvar från igår så jag skar upp en, mosade lite över min macka och, ja, gud, jag trodde inte det skulle vara gott men det var det!

Idag är det ju lördag, finalen för melodifestivalen, och en hyfsat stressig dag för mig. Så bloggningen kommer inte vara på topp idag för mig. Bloggar mer ikväll helt enkelt.

Nu ska jag avsluts och kämpa lite med min dator. Hoppas ni får en underbar dag och gå ut! Det är ju vårväder!
/Emma
(nu ser det ju inte gott ut på bild men testa ändå!!)

tröttis

Japp, det kan man kalla mig faktiskt... eller så kan man säga att jag är i matkoma. Urgh. Felet med "tacos" är att man äter för mycket, vi hade dock inga såna där bröd, vi hade bara nachos med köttfärs över, salad etc. Men ändå så blir man vääääldigt mätt. Pang bom. Jag tror jag har blivit väldigt känslig mot mat, för jag mår inte topp just nu... B L Ä . 
 
Men jag ska i alla fall kolla på Once Upon A Time nu, och sedan förmodligen sova, för jag är jätte trött. Jag har just krypit ner i sängen efter en, kanske lite för onödigt lång promenad med vovven i en timme. Han är ganska seg pga av all medicin han äter.... Min hund seg är inget normalt... believe me
 
Så detta är det sista inlägget för ikväll, så hoppas ni får en underbar fredagskväll (det som är kvar) och mys på nu! Va lite roligare än mig som ligger i sängen med en sovande hund vid fötterna och ska se TV-serie. 
 
Godnatt! 
/Emma

Dag 4: Vad är kärlek? - Louise

Kärlek är ett så stort ord med en sån bred innebörd. Det kan vara kärlek för vänner, familj, släkt, djur ect. När man känner en stor ömhet och tillgivenhet till dessa personer i sin närhet. För många människor kan kärlek vara den där pirrande, rusande och varma känslan i kroppen så fort du tänker på denna special someone. Du kanske har upplevt känslan när det känns som att din hjärna blir uppdelad i två delar, och the special someone plötsligt tagit över ena hjärnhalvan och stannar där dygnet runt. 
 
Men det kan även vara helt tvärtom, kärlek måste inte vara lycklig. Säg att den inte är besvarad, om man är lyckligt kär känner man sig oövervinnlig. Men när känslorna inte blir besvarade känns det som hela din värld rasar samman. Som att du aldrig kommer bli lycklig igen, och aldrig, kommer kunna komma över denna person eller bli kär i någon ny igen. 
 
Personligen tycker jag kärlek är en sån behövande känsla, och defenitivt värd alla jobbiga kvällar när man ligger uppe till mitt inatten och funderar på om den personen känner samma sak. För kärlek är nog bland de bästa känslor man kan känna, lyckan man får när man är kär och får kärleken besvarad kan inte ersättas med någon annan känsla. Därför ska man om man gillar någon verkligen kämpa för det, för om du lyckas, så kommer du bli lyckligare än någonsin. 

Dag 4: Vad är kärlek? - Emma

 
 
Kärlek är inte hur många gånger du säger jag älskar dig. Det är de små sakerna. De små anledningarna som får dig är känna dig bättre utöver det vanliga. De anledningarna som får dig le, skratta, rodna, göra ett totalt fån av dig själv. Det är känslan du får, pirret, värmen och nervositeten som oftast får dig att hålla tillbaka. 
 
Den bästa känslan med att vara kär måste vara faktumet att du bara kan le utan någon anledning, bli varm utav minsta beröring, hur ögonkontakt mellan honom/henne kan vara så naturlig och hur du kan drunka i ögonen utan kontroll. Värmen. 
 
Kärlek är inte komplicerat. Det är bara du som gör kärlek komplicerad. Du håller tillbaka den känslan som borde göra dig glad och inte tvärtom, om du agerar dina känslor kan alla drömmar bli uppfyllda. Jag är en litet fan av sagor, jag tror att en kyss är avtryckaren på en pistol - får en blind att se.
 
Det är problemet med kärlek. Man vågar ingenting för man är så rädd för reaktionen. Men om man bara tar sig i kragen och tänker tillbaka till det som får en att le utan någon vidare anledning - lycka, värmen och glädjen, och bara do it. Man vet aldrig vad som kan hända, du är paranoid och förväntar dig det värsta men vatusan, gå till den du gillar, grabba tag om kinderna och möt hans/hennes läppar. 
 
Kärlek är mod. 
 

FREDAG

Gud va skönt att det är fredag!
 
Dock så har dagen gått... hyfsat. Science presentationen gick inte som planerat och aa... haha! Något jag kommer skratta åt ganska länge faktiskt, men aja.
 
Och en till sak som jag kommer skratta åt är från idag också då jag var ute och sprang, jag springer nerför en liten backe som är gjord av ren is, men det var varit hyfsat "ohalt" de senaste dagarna och när jag kollade nerför backen så såg jag två killar gå där nere och medans jag gick över snöhögen så tänker jag; det är ju nu jag ramlar. Vad gör jag?
Jag hinner ta ett steg och sedan är jag på rumpan och glider, jag åker verkligen ner på rumpan som en rutchkana ner till killarna. Jag tog av mig ina hörlurar och sa, "Det är ganska halt, ni borde gå på sidan" och reste mig upp och sprang vidare. 
 
Gud va jag skämdes... 
 
Nu har jag gjort världens godaste gucamole, eller hur det stavas, och väntar på att maten ska serveras xD eller, jag äter lite nacho chips medans jag bloggar. Ska göra den där dag-grejen efter detta inlägg.
/Emma
 

jäklar också

Mitt internet la ju av igår kväll igen direkt efter jag hade fått det att fungera, det bara dog helt enkelt... men nu har jag internet och kollade på facebook då Louise hade påmint mig om den där science presentationen vi ska ha idag vilket jag inte har kunnat göra så jag vaknade för ungefär en halvtimma sedan och satte mig ner med den. Men felet är att jag har ingen aning om hur jag ska göra, så jag får ta hjälp av henne sen, med bilder m.m. 
 
Idag kommer det bli världens pluggdag, eftersom jag missade att plugga igår och i onsdags OCH min helg kommer försvinna TOTALT! så jag har sjukt mycket att göra idag, så när jag kommer hem är det bara att sätta sig ner och plugga. Myspys... eller inte.
 
Jag kom just på att jag måste få in art scetch book av min bildlärare så jag kan göra min bildläxa... så min vackra lista på att göra saker idag:

  • Hitta Mr. Farrar och ta min scetchbook
  • Fråga Mr. Nilsson om min dator
  • Gå hem och göra läxor;
    Läslogg, science papper, social science uppgift, bild och musik
  • Ut å springa av frustrationen
  • Sedan blogga eller plugga mer ifall det blir att jag inte är färdig.
 
Men detta ska förtusan inte förstöra min fredag! Jag kommer ha kul ändå! Jag kommer... jag kom just på att vi har ett spanska "quiz" idag också... please put a fork in my neck. Min spanska går åt skogen för tillfället, tackar som frågar....
 
Nu ska jag avsluta. Göra mig i ordning för skolan osv.
Hoppas ni får en bättre fredag i alla fall! 
/Emma
man kanske ser lite trött ut menmen, en gladare bild kommer... believe me. 

fridaaay

nu är jag uppe! efter en lång natt eftersom jag aldrig riktigt trodde jag skulle kunna sova igenom. var så pigg igår kväll, så att jag vakna nu är ett mirakel! idag är det fredag! så ska träffa Victoria efter skolan!men ska gå och äta frukost nu, bloggar mer sen, / Louise
jag nu

Dag 3: Vad jag bjuder på för middag - Louise

Hehe, where to begin ;)
För det första, om du någonsin vill kunna vinna mitt hjärta, måste du ringa min mormor och ta reda på hur hon gör stuvade makaroner med falukorv. Det bästa jag vet! 
Men, så vad bjuder jag på för mat?
Jag skulle faktiskt inte säga att jag är helt okunnig i köket. Så om jag skulle bjuda på mat skulle jag först då ta reda på vad den personen är sugen på of course, annars göra något jag tycker om. Såsom tacos, egen pizza, flygande jakob, lax+pesto+ris, stor sallad(skulle dock nog inte bjuda någon på det xD), ect...
 
Om jag skulle ha en dejt idag som jag skulle bjuda på middag skulle jag tillsammans med den personen vilja prova göra sushi nu. Blev jätte sugen på sushi!
/Louise
om du vill vinna mitt hjärta!

axelpaxel

 kom precis hem från gymmet, behövde knipsa upp mitt lås-.- någon tog min nyckel... -.- dö människa dö.iallafall, nu ligger jag och pratar i luren med Axel medans han är barnvakt. mysigt samtal med beestisen!/Louise

Allt kan lösas med våld

Jag behövde bara tappa mobilen på datorn så fungerar den igen.

Varför är jag inte gladare?
Åh juste; matkoma.

Dag 3: Vad jag bjuder på för middag - Emma (nåt sånt)

Jag bjuder på det jag känner för.

Eller... Fast jo, det är ju sant! Men ifall det är en vardag? Hm, vi äter så mycket potatis i skolan och mycket pasta hemma, så bjuder helst på något bortom det. Men kött äter vi alldeles för ofta hos pappa så... Jag är ganska motiverad för vegetarianska rätter, men mina bröder misstycker...

Men om det är fredag vill jag alltid ha något speciellt! Som imorgon ska vi äta tacosish. Tex-mex helt enkelt. Min bror ville det så han fick önskemålet. Söndagar är också ganska speciellt för mig, söndags-middag. Lasagne är dock det bästa..

Jag är ganska förtjust i starkmat, eller mer tanken på att känna smak, vilket är helt perfekt i min familj för alla älskar starkmat! Indisk mat är gudomligt... Bättre än thailändskt faktiskt....

Man märker när jag inte är på humör för något, ni får ursäkta mig... Nu ska jag ut med vovven i alla fall och sedan gå och lägga mig.

Så, sista inlägget för mig. Godnatt!
/Emma

Hemma

Det är något fel på min dator. Den kan inte koppla upp sig till internet medans alla andra kan göra det! Jag får seriöst damp, jag blir så sur på teknik! Så just nu sitter jag och surar i mitt rum med hörlurar på och försöker undvika att vara med någon... Ska dock ut med vovven snart.

Så jaa.. Ridningen gick inte så bra heller, fick en tråkig häst och hade inte energin. Kan vara för jag inte mår så bra, min kropp tog glass å paj lite för hårt.. Jag mår så illa att jag inte kunde äta middag. Tänk om jag håller på att bli magsjuk!?

Så ikväll blir en inte-göra-något igen.. Jag kommer få psykbryt på min dator! Jag ska fråga Mr. Nilsson imorgon ifall han kan kolla å se något fel, men han måste ju vara här för att se problemet... Men jag ska i alla fall fråga, annars så pluggar jag i bibblan. Därmed basta.

Nu ska göra den där dag-grejjen!
/Emma

Torsdag!

Hej där. Nu är jag hemma efter en inte planerad dag, det jag skulle göra var att göra NO-provet efter skolan, fira sophie och åka och träna. Istället skippade jag NO-provet, gick och fira Sophie, sen när jag skulle hem och åka och träna ringde Victoria, vi var väldigt nära så då mötte jag henne istället. Sen var jag med henne fram tills nu och tränade alltså inte. Men ska åka och göra det efter middagen. Sen är jag iallafall klar med allt jag måste göra!
 
Idag har iallafall varit en jätte bra dag, inte bara för att Sophie fyllde år men matte lektionerna är så underbara också. Jag och Emma sitter och kör party hard, hähä, våran matte lärare ger oss riktigt elaka blickar xD. Menmen, det är värt det! Kanske för att emma sjöng, I want Big booty bitches! när han böjde sig ner framför oss^^. 
 
Menmen, nu ska jag se vart pappa är.
Ha det bäst/Louise
 
 

Firar födelsedagen!

Bilderna får tala om dagen! Nu blir det ridning!

/Emma

https://cdn2.cdnme.se/4009659/7-3/pic_5138be97e087c34bba9aad39.jpg" class="image">

Mar. 07, 2013

Grattis Sophie!!!


/Louise

7 mar 2013

Idag är det nämligen Sophies födelsedag!

Så grattis Sophie på din sextonårsdag!

Dock tror jag inte hon läser vår blogg menmen. Idag ska vi åka till skolan lite tidigare för att fixa en sak till Sophie och efter skolan ska vi ta en födelsedagsfika och sedan ska jag bege mig till en ridlektion!

Har ingen aning om vad jag ska skriva mer! I alla fall, hoppas alla får en underbar dag!
/Emma
P.S. Jag gjorde helt fel på den där dag tre-saken men ni får leva med det...

tråkig-kväll framför mig

Nyss hemma efter ett gympass med Rickard och slängt i mig en middag precis! Väldigt god middag eftersom det var jag som lagade den ;) hela min familj försökte dock påstå att laxen var rå-.- but it wasen't-.-
Nu ska jag iallafall försöka hinna med lite pluggande för ikväll. Har ett prov imorgon som jag inte ALLS har pluggat på, (snyggt louise,snyggt). Så ska sätta igång med det nu ;D
får se om det blir något mer inlägg, antagligen inte
/Louise

bild från idrotten!

Dag 03 – Min skolgång. - Louise

Dag nummer tre nudå, jag växte upp på värmdö och började hemmstaskolan i 6-års och gick där mot slutet av 1:an. Då flyttade vi familjen sedan in till södermalm pga skillsmässa med pappa och hans dåvarande flickvän, och huset blev alldelles för stort för oss 3, eftersom hon också hade barn. + så kom pappa närmare jobbet. Vi flyttade iaf och jag började björngårdsskolan! Hade en underbar tid där! Nu när jag tänker tillbaka på det hade jag jätte kul! Skulle aldrig kunna återvända för jag var en helt annan person under de sex åren, men jag är glad över allt som hände!. Sen i 7:an bytte jag till min nuvarande skola, Engelska skolan i nacka, i början var det hemskt, ville byta efter två veckor, men kom fort in i det! Underbar skola där jag känner mig bekväm med massa underbara människor! Vi byter dock klass varje år, så hela 9:an är som one big happy family!
 
 RIKTIGT OTROLIGT LÄNGE SEN, 5:an typ.....^^
 

Dag 3: Min skolgång - Emma

Vet inte riktigt om jag förstår men jag gör ett försök!

Jag vaknar oftast upp(oftast av mig själv) runt halv sju då jag stiger direkt upp, zombie or not, och duschar. Efter duschen fönar jag håret och sedan gör jag i ordning frukost. Efter frukosten klär jag på mig (ja, jag äter frukost i 'pyjamas' man ska det!) och sedan borstar tänderna.

När jag går hemifrån beror helt på vilken tid vi börjar, men oftast går jag hemifrån lite innan åtta.

Det är olika tider för varje dag i skolan, men vi brukar oftast sluta runt 3-halv fyra. Vi har fyra eller fem lektioner varje dag som är runt en timme lång, vi har lunch efter andra eller tredje lektionen.

Det är väl typ de? Det lät mer som min dagliga rutin menmen! Det är väl kul de med...?
/Emma

Onsdag

Jag hatar blogg.se appen... Jag skulle ha publicerat en inlägg innan jag gick ut och sprang med det ville den inte! Fyfy!

Nu sitter jag och försöker få mitt internet på datorn att fungera, för om inte det fungerar kan jag varken göra läxor eller andra saker! Varför går allt så dåligt idag?

Science provet gick åt skogen, gymnastik var inte min grej, matte provet var förbaskat jobbigt, springturen gick dåligt och nu fungerar inte internet...

I alla fall, jag har just varit ute på en tidig kvällspromenad med vovven eftersom jag ville plugga lite innan jag gick och la mig, men det kommer väl inte hända så jag kan lika gärna gå ut en gång till.

Nu ska jag försöka ännu mer!
/Emma

konversationer från idag x)

Hehe idag på matten,
Louise: titta klockan! (menade att lektionen snart var slut)
Emma:den har väl väl stannat-.-
Louise: hahahahahhhahha kulkul
Louise: nej, vänta!, den har stannat!
hehehe, kul om ni var där iaf^^
 
louise: haha, åå det var så kul när zaid sa, det är bara titta på emmas hår så får ni se på mjell!
emma: jag har inte mjell!
ella: jag hade det när jag var liten
louise: jag med,,, nån gång, min halvsyster har!
susanne: jag kan fortfarande inte fatta att vi pratar om mjell.
 

blogga under lektionstid, ojoj

We got a badass over here! 
 
Nej, men jag orkar inte läsa just nu så jag och Louise är sneaky enough att chatta via skype. Och vi höll just på att brista ut i skratt! :D hahhaha!
 
/Emma

Onsdag! halva veckan kvar!

Sådär ja! Nu är det bara halva veckan kvar och jag har fått igång min energi :D
Precis duschat, ätit frukost, klätt på mig, sminkat mig, och är mycket snabb ;) Även fixat håret med min amazing friend Extraordinary oil!
tipsar den stark, inte bara luktar den gott utan ger även håret en härlig glänsande känsla ;)

Frukost

Frukost är den viktigaste måltiden, alla säger det och jag håller verkligen med! Jag blir väldigt grumpy och ingen rolig människa utan frukost.. Jag fattar inte folk som kan skippa frukosten.

Hur som helst, som ni kanske har märkt så sitter jag å äter frukost. Sen ska jag packa ihop lite idrottskläder och sedan fixa mig till skolan. Runt åtta ska jag gå hemifrån. Så kanske, kanske slänger in ett inlägg.

Om inte, ha en bra dag!
/Emma

Ännu en bild på en bok

Gud va skönt att krypa ner i sängen och läsa! Jag har just varit på en promenad med vovven, pluggat matte och nu får jag äntligen krypa ner.

Tänkte läsa tidigare ikväll, igår läste jag från klockan halv nio till tolv... Min bok är faktiskt ganska bra.

Det här är nog det sista inlägget för mig idag! Godnatt allihopa!/Emma

Dag 02: Min första kärlek - Louise

Jag måste säga att jag tycker denna är svår. För ni vet när man var liten var man ju tillsammans med allt som rörde sig, vilket jag levde upp till väldigt bra. Men den första killen jag minns att jag verkligen gillade otroligt mycket hete Albin. (nu blir detta otroligt pinsamt om han ser. Men okej louise väx upp....) Men nejdå, jag var faktiskt tsm med honom några gånger så jag fick ett lyckligt slut på det, och de var min första kärlek!
 

utestängda tjejer

ja, typiskt lydia att glömma nycklar, så då satt vi utestängda i en halvtimme!


/Louise

stark viljekraft jag har måste jag påstå!

Hej där! Nu kom jag precis hem efter ett behövande spining-pass på gymmet. Stolt över mig själv att jag kämpade mig det! Fanns faktiskt mycket motgångar. Mötte vicis påvägen, vilket var påväg att stoppa mig,men min starka viljekraft gjorde så jag gick in ändå.
 
Nu ska jag, precis som Emma, bli gammla vanliga Louise igen. Louise the plugghest, hehe, får se hur det går dock. Men I will try! :)
Nu ringer vicis, fastnar nog i luren med henne ett tag!
kram/Louise

Ännu mer plugg

Å vad matte är kul - not.

Jag tog i alla fall en springtur, mat och nu mer plugg. Sedan blir det kvällspromenad med vovven och läsa bok.
/{Emma

Dag 02: Min första kärlek - Emma

Min första kärlek? Jadu. 
 
Allra första var väl en kille på dagis, Gunnar, vi skickade till och med brev till varandra, eller jag skickade frimärken av ett giftpar om jag inte minns fel. Ganska creepy person, I know. 
 
Undra ifall han verkligen kommer ihåg eller har kvar de... men aja. Något var det i alla fall. 
 
Vilket tråkigt inlägg menmen! Min första kärlek var de i alla fall! ...åherre

Tisdag!

Ja, denna dag gick ju ganska fort faktiskt! 
 
Jag missade hela sista skolveckan innan sportlovet och pga det så missade jag två prov som jag ska göra denna vecka istället. Idag skulle jag göra historia provet men såklart så blev min lärares dotter sjuk så hon var tvungen att åka hem. Vilken osis! 
 
Så jag sitter nu med matte istället, hurraaaaay, för imorgon ska jag ha matteprov. Jag har sjukt mycket att göra känns det som, men det är skönt att vara tillbaka. Det känns som jag har varit borta jätte länge och missat allt. Back to the old rutines. 
 
Efter jag har pluggat lite matte ska jag ut och springa, sedan laga mat. För första gången(eller jag har kommit på vad vi ska äta förut men annars är det ganska svårt) var det inte mamma som kom på vad vi skulle äta ikväll, utan jag! Onödigt stolt blev jag så jag bestämde mig för att laga den också. 
 
I alla fall, nu ska jag plugga så jag hinner göra allt jag behöver göra! Ha det bäst!
/Emma

gymma? hell no

Hehe jag och lydia gick in i gymmet, men vände och drog till donken ist ;)


Redovisning

Helllo! Nu blir det redovisning för mig och Emma på NO:n, vi har ju inte pluggat men YOLO. Det löser sig, det är ju trotts allt sista lektionen ;D

Underbar dag'!

Hej där. Nu har jag precis duschat klart och målat ena handen med naglack. Har varit en underbar dag med Emma, tyvärr har det blivit alldelles för mycket mat! x) 
Jag har även köpt två nya naglack idag, en grön likadan tröja som Emma,eftersom det var green-day på bikbok och sen ett par vinnröda jeans från vila. Det blir bilder imorgon! 
 
Måste bara säga en sak som irriterar mig, varför, i hela friden, skruvar man ihop naglack så hårt att man inte kan få upp dem? hehe, för er som är i samma situation hoppas jag ni har en pappa som mig som kan hjälpa er!.
 
Nu ska jag forsätta måla naglarna och chatta med vänner. Ha en underbar kväll! jag ska väl sätta igång med läxorna lite senare också så ni får väl iaf en bättre kväll än mig.
/Louise
 

Imorgon är det "back to school"

Förbered er på ett långt inlägg.
 
Ja, som ni alla kanske har märkt på vår blogg så var jag och Louise på buffé idag. Det var ju planerat att jag bara skulle vara hemma och plugga, men sen så bestämde jag och Louise att gå på buffé istället. 
 
Jag skäms över hur mycket vi åt. Och det komiska var att det första Louise frågade när vi kom in i resturangen var; "När stänger ni?" gud va vi skratta efteråt om det. Men vi åt i alla fall i... tre timmar, fast vi pausade sjukt mycket... och tryckte i oss massor.... hehehhehehehhehe.
 
Sen bestämde vi oss för att gå till Gallerian, och när vi väl gick där och pratade om hur illa vi mådde om en tant fram till oss med en ikea påse av något slag och bara: "TA GODIS!" vi bara: "NEJ VI HAR ÄTIT SÅ MYCKET!" och gick ifrån henne medans hon pratade bakom oss...
 
Sen så provade vi jeans och massa saker i Gallerian, vi köpte matchande gröna tröjor och gick runt i de. Värsta raggartröjor asså, folk kollade in oss och två män sa typ "green-babes" när vi gick förbi. HAHHA, det roligaste var på 7-eleven, killen i kassan frågade: "Är ni tvillingar?" Louise svarade: "Näää," han rynkade pannan: "Bästisar?" Louise; "Nä... eller jo, eller nä" jag kom in: "Näää eller kanske, eller jo" sedan skrattade vi och gick... hehhehe xD
 
I alla fall, när jag kom hem gick jag ut och sprang. Förvånande så fick jag inte håll, men jag sprang dock inte så bra... eller hyfsat... sen satte jag mig ner direkt med plugg. Har faktiskt pluggat klart! Jag är redo för prov imorgon! ....eller inte.
 
Snart ska jag ut med vovven och sen förmodligen läsa lite. Skola imorgon ju... hyfsad taggad.
Hoppas ni har haft en bra dag!
/Emma

ohh yeahh



/Louise

Mat

De som säger att tjejer inte kan äta, well, we prove you wrong. ...vi ska nog inte berätta hur länge vi har suttit..

mummmms

firar emmas vinst på godistävlingen!


buffe!





/Louise

Changed planes baby

hehe, eftersom lydia aldrig svarade och jag verkligen ville gå på buffe så tog emma en 3 minuters dusch, fixade sig, och drog nu till tåget så hon är hos mig halv :D sen när lydia vaknar får hon också komma till oss och äta buffe! ska bli jätte kul!
men nu måste jag fixa det sista så inte jag kommer sent O.o 
/Louise

Dag 01: Presentera mig själv - Emma

 
3 negativa saker om mig:
  1. Jag släpper in för många människor men litar bara på få, vilket kan betraktas positivt.
  2. Jag är ganska svartsjuk men håller oftast inne de jag känner, förutom då jag bara exploderar framför mina närmsta kompisar och babblar tills mina läppar är blåa.
  3. Jag är blyg. Men det brukar alltid släppa när jag väl har börjat lära känna de som jag umgås med. 
3 positiva saker om mig:
  1. Jag har en väldigt bra fantasi, som dock kan gå in på vägen mot paranoida tankar. Så det kanske kan betraktas som en negativ sak. 
  2. Jag lyssnar otroligt mycket och det bästa jag vet är att prata om problem med vänner (lite depp dock)
  3. Jag är en väldigt glad morgonmänniska... efter jag ätit frukost... :)
Jag är femton år och bor i Nacka med min familj. Jag har dock skilda föräldrar som skilde sig när jag var fyra, jag bor mest hos min mamma där jag har en hund som många vet att jag älskar och är smått beroende av hans gullighet. Båda mina föräldrar är omgifta, och min pappa har en tjej som har tre barn och de har skaffat hund. Min mamma gifte sig 2008 med min styvpappa som inte hade några barn. Good to know huh?
 
Jag går i nian på Internationella Engelska skolan i Nacka, IES, och ska till höst börja på gymnasium. 
 
De bästa jag vet är att läsa böcker, skriva noveller, fotografera, lyssna på musik och vara med kompisar. Väldigt mainstream är jag även om man inte vill medge att man är det.
Jag gillar också att springa, då jag kan tänka, spela land hockey, rida och bara umgås med min hund som har en förevig tystnadsplikt. Även om jag är blyg, älskar jag att prata believe it or not. Min hund är dock mitt offer och jag vet inte hur han tar det hela... men han får ta det. moahha
 
Jag är en människa som är fast vid minnen, jag älskar minnen, drömmar och historier. Jag är dock ingen "framåt"-människa, jag blickar oftast bakåt eftersom ibland kan de förflutna vara bättre än nuet eller framtiden. Men man måste blicka framåt, det är något jag har börjat öva på - blicka framåt eller bara stanna i nuet. 
 
Jag är dock kanske tyst av mig. Svårt att dela med mig om mina "true feelings", jag gissar på att det är för jag har svårt att lita på folk. Därför skriver jag ganska mycket. Ord beskriver ibland mina känslor bättre än vad jag kan formulera. 
 
 
 
 
 

Dag 01 – Presentera mig själv. - Louise

Detta låter som ett cv? Men iallafall då kör jag.
Eftersom ni alla redan vet vad jag heter, min ålder och antagligen lite mer så kör jag min egna lilla variant.
 
3 positiva sidor med mig själv:
  1. Jag är en uttråtrikad människa som ofta är postiv mot de mesta och gillar att hitta på saker.
  2. Mina kompisar, dom "tar fram" de bästa ur mig antar jag.
  3. Hög självkänsla, jag fallar inte lätt för grupptryck, utan går min egna väg (oftast), självklart är inte jag heller perfekt.
3 negativa sidor med mig själv:
  1. Jag kan bli vääääääldigt rastlös, som en 4-åring inprincip.
  2. Mitt självförtroende, jag är absolut nöjd med mig själv, men är en expert att hitta fel på mig själv.
  3. Om jag inte ätit på länge, så blir jag värre en gordon ramsay i sina värsta tider. Tänk er en tjej med pms och gångra henne med 3. Där har ni mig med lågt blodsocker.
 
Kommer inte på så mycket mer saker, bor med min pappa och syster på södermalm och spender ofta mina helger med vänner. Samt även ibland hos min pappas flickvän. 

Emma & Louise

LISTA

Dag 01 – Presentera mig själv.
Dag 02 – Min första kärlek. 
Dag 03 – Min skolgång.
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat? 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Om det här vore min sista dag.
Dag 07 – Mina vänner.
Dag 08 – Ett ögonblick som förändrade allt.
Dag 09 – Min tro.
Dag 10 – Mitt favoritplagg.
Dag 11 – Min familj.
Dag 12 – I min väska.
Dag 13 – Typiskt mig.
Dag 14 – Självporträtt.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Mina förebilder.
Dag 21 – Mina dåliga sidor.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Hur  muntrar jag upp mina vänner?
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – Det här är jag bra på. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 - Det här ska jag bli när jag blir stor.
 
Dag 30 - Låtar som jag dör lite för

Eftersom man kan få tomt på idéer att blogga om ibland. Så ska nu både jag och Emma iallafall köra på denna! 

Godmorgon!

Godmorgon fina läsare!
Nu ligger jag fortfarande i sängen, vaknade halv 8 och ligger fortfarande kvar. Man ska njuta av sista dagen på lovet ;). Iallafall, ligger här nu och väntar på att Lydia ska ringa mig så vi kan träffas! Sen ska jag hämta Victoria efter skolan också och vara med henne.
 
Iallafall, nu sitter jag och skypar med Emma ! :D inte pratat med henne på hela lovet! as skönt att prata med henne igen! såå ska iallafall forsätta prata med henne nu. Ha det så bra idag på eran första dag!
/Louise

Studiedag

Vi har studiedag idag! Gud va skönt egentligen! Jag ska plugga och fixa i ordning allt inför skolan.

Igår pratade jag och Andréa i typ två timmar om allt å ingenting. Sen blev vi så trötta att vi bara... "Godnatt" och gick å la oss.

Jag vaknade halv sju idag men jag skulle för tusan inte gå upp då så jag tvingade mig själv att somna om och jag vakna för några minuter sen då Andréa skickade ett kik-sms.

Nu ska jag läsa lite ur Beautiful Darkness innan jag börjar plugga å så. Hoppas ni får en bra dag!
/Emma

sista skidbilden

/Louise

lång dag!

Hello snyggingar! Nu har jag kommit hem efter den långa dagen; såhär såg den ut:
  • 6:00 ringer min systers alarm som hon satt en timma förtidigt-.-, alla går iallafall upp och duschar, lägger oss, och sover om till 7.
  • 7:00 gör vi ordning det sista inför resan på förmiddagen och sedan halv 8 drar jag, Erika och Jessica ut och åker skidor det sista lilla vi kan.
  • Vi kom först till liften, och åkte de sista åken, ni vet hur man säger:"åk inte ett sista åk", well, jag förstår det nu. Jag och min syster failade riktigt hårt, vi svängde av en backa, och skulle korsa två liftar, men det var så hög snö så först ramlade jag in i en snöhög, och sen ramlade min syster ett ännu roligare fall efter mig med rumpan putad uppåt och hon kunde inte resa sig. Var väldigt kul, alla i sittliften fick sig nog ett gott skratt också.
  • Iallafall, vid 11 åkte vi och förutom en pizza paus har jag åkt bil framtills nu.
 

Åh vad jag älskar internet

Vi börjar med lite historia först.   
 
Joggningen gick ju sisådär för jag tar det lite lugnare eftersom min förkylning och hosta fortfarande spökar, men jaja, man måste ju röra på sig. Det var sjukt halt ifall ni vill veta...  
 
Sen när jag kom hem duschade jag och var så lat att jag satte mig vid datorn, och sen började jag bara sjunga på en låt, sen blandade jag in en till låt och det fick mig på något väldigt långsökt och konstigt sätt att tänka på den där familjen som bidrog med en underhållning i Melodifestivalen; Swedish House Family.    Jag googlade upp de på youtube och fick mig ett gottskratt.
 
Gud va jag älskar SHF... my god det finns förkorningar för allt.
/Emma 
 
 

Springa

Ska om, för att vara exakt, 10min ut å springa. Ska bli skönt eftersom det är sol ute. Mysmys!

Jag har hjälpt mamma med maten, eller rättare sagt jag har gjort maten, det är en gryta som ska stå ända fram till klockan sju. Den har bara stått 50min...

Nu ska jag sätta på mig andra kläder än mysbyxor.... Träningskläder!
/Emma

Glömde bort hur det kändes...

Jag har helt glömt bort hur det kändes att plugga... förut tyckte jag det var helt okej, jag kunde göra det utan att göra konstiga ljud och slå mitt huvud i bordet. Men just nu... det är exakt det jag vill göra.
 
Usch vad jag hatar att plugga. Men kanske är det pga att det är sol ute, min kamera ligger framför mig och min hund värmer mina fötter. Det finns en frestelse i den meningen. Jag vill ut och fota, vilket jag inte har gjort på... år och dar. 
 
Men onej, jag ska inte ut, för jag ska göra klart alltihop. Usch blä och fy. 
 
Jag har bestämt att min "rast" kommer klokan tolv, då jag... jag vet inte riktigt vad jag ska göra, rasten kommer i alla fall bli längre än själva pluggandet. hehehehe. Jag kanske ska kolla på ett avsnitt av en serie, ta en promenad med vovven och sen sätta mig och plugga igen. Låter ganska bra för min del. 
 
Hoppas ni har en bättre söndag än mig i alla fall.
/Emma

Morgonmänniska

Jag vaknade klockan halv sju imorse och jag som la mig igår med en sköntanke att jag skulle kunna sova ut idag, men icke sa nicke.
 
Igår ringde någon från dolt nummer, halv tolv på natten, ska man svara eller inte? Jag valde dock att inte svara för jag var för trött att inte svara och när jag inte visste vem det var så gjorde det inget... men det jag irriterar mig på med dolt nummer-personer är att man inte kan ringa tillbaka, so I will never know who called me. #sadface
 
När jag vaknade idag, läste jag otroligt mycket, jag fick ett sånt där läs-humör så jag började läsa. Men jag avslutade eftersom jag blev sugen på att skriva istället. Så nu skriver jag och lyssnar på musik. Trevlans. 
 
Jag ska väl snart äta frukost, och sedan sätta igång lite med pluggandet. Jag var sjuk sista skolveckan så jag har missat otroligt mycket, har mycket att ta igen helt enkelt. 
 
Men nu ska jag avsluta. Ha en toppen söndag! 
/Emma

Då säger jag godnatt då!

Ja, jag orkade inte riktigt med melodifestivalen så jag gick ut med vovven istället, kom hem för ungefär fem minuter sedan. Då gjorde jag fruktsallad till mamma och Marko innan jag kröp ner i sängen. Jag ska ju fixa i ordning mitt rum så jag försökte hitta lite fina överkast och kuddar. Gud va mitt rum kan bli fint ifall man bara tar bort den fula färgen på mina väggar... vet inte riktigt vad jag tänker och hur mamma kunde tillåta mig... men men!
 
Jag ska läsa lite innan jag går och lägger mig, men innan tänkte jag slänga in ett litet blogginlägg. 
Så, godnatt på er alla! Sov så gott och tänk inte på att skolan snart börjar... 
/Emma
blå himmel är inte alltid man ser i Sverige...
 

mysig sista kväll i idre!

Nu så, hemma igen efter en underbar sista middag med familjen, basu och ångbastu + isbad, och även biljard! underbar kväll! - nu har jag packat ordning det sista inför imorgon, så jag slipper gå upp 6 då mina galna systrar planerar att gå upp. Menmen, bloggar mer imorgon bitti, ska faktiskt sova nu snart, otroligt trött. 
/Louise
haha älskar hur jag döljer hur trött jag är efter några timmar i backen!

Melodifestivalen

Nu sitter jag framför melodifestivalen med min kära familj (ink. Lotus). Tyvärr var inte jag hungrig när jag kom hem eftersom jag tryckte i mig en stor chai latte på väg hem... Så jag får smaka middagen imorgon till lunch istället!

Jag måste säga att jag hejar på den där Anton killen... Brunt hår... Me gusta :$

Nu ska jag vara social mot TVn, bloggar mer sen!
/Emma
Dricka min egengjorda chai och läsa bok på bussen är ganska mysigt^^

Jobba - pausa

Haha! Va dum jag är!

Jag å mina kompisar hade ett "nyårslöfte" att inte äta sött. Men idag sprack det för mig! Jag fick en Caramell Latte av en 'kollega' och när jag väl satt och skedade i mig grädden med karamellsåsen över så slog det mig; "Fan, jag får ju inte äta karamellsås!" Gud va jag skratta... Jag förlora pga det! Åh gud va inside-joke....!

I alla fall, det är sjukt mycket folk på Espresso House så det har rullat på ordentligt. Jag har bara lite mer än en timme kvar nu. Det kommer sluta med att jag får öva på muggspråket och göra löv, hjärta, m.m.

Ska avsluta innan inlägget blir en novell. Ha det bäst allihopa!
/Emma

Mar. 02, 2013

hahah bilden blev helt fucked up med solen och lite konstig, men men, Erika tog bild på mig och Jessica när vi låg och vila :)
/Louise

sjunger!

Jag och mina underbara systrar med de absolut bästa sångrösterna, eller skrikrösterna sjunger till:
 
/louise

Mar. 02, 2013

sådär ja! nu är jag hemma igen efter förmiddagen i backen och vi ska nu äta lunch. vädret suger, det snöar jätte mycket,blåser och det är jätte tjockt lager snö på backen. men backarna och människorna i backarna är underbara!

nu har jag fallit ihop i sängen och försöker känna min kropp normalt igen samt ska äta lunch nu, hörs sen!
/Louise


Lör. 2 Mars

Ojojoj, det är mars, ser man på. När skolan börjar kommer det vara en födelsedag varje vecka, hela mars ut. Det är riktigt roligt!

Ialla fall, jag har just ätit en riktigt god frukost... Skönt att vara hemma i det gamla vanliga köket!

Jag vaknade klockan sju av att min mobil sa att det var dags att uppdatera min mobil, så jag gjorde medans jag fixade i ordning frukost.

Min ridning börjar inte förrän klockan 10.40, så jag har tänkt krypa ner i sängen igen och läsa lite, eftersom jag bara läste ett kapitel igår.

Kommer nog slänga in ett inlägg innan jag sticker till ridningen.

/Emma

som en öppen bok

jag förstod aldrig förut vad människor menade med, "oj om någon ser min tumblr kommer de verkligen känna mig innifrån". men nu förstår jag exakt, när jag tittar på min tumblr tänker jag, kan det inte bli mer obvious?
hähä, uppdaterar den efter mina känslor, egentligen borde man ha en anonym tumblr x) wellwell, ska inte skriva mer för ikväll, ses imorgon
/Louise

tumblr i love u






/
Louise

Sista inlägget för mig idag

Märkte just att jag har publicerat oerhört mycket idag... sånt händer när Emma inte har något att göra under dagarna. 
 
Mamma och jag hade svårt att komma på middag ikväll, så när Marko ringde och frågade vad han skulle handla så kläckte jag den bästa idéen, sushi framför TVn. Det kunde inte bli en bättre fredagskväll. Vi åt sushi framför en romantisk komedi med en av mina nya favoritskådespelare Paul Radd. Jag låg i matkoma hela filmen, sushi är extremt mättande... 
 
Sedan bestämde jag mig för att gå av min matkoma, så jag tog kvällpromenaden med Lotus. Vi var ute i 45 min faktiskt, så jag kom just hem, rosig om kinderna och sugen på att läsa. Så det är de jag ska göra ikväll. Läsa tills orden inte är vettiga längre. 
 
Imorgon blir det dock inte mycket bloggning, ridning och sedan jobb. Slänger in ett morgon inlägg, kanske ett mellan ridningen och jobbet, kanske ett under pausen och sedan ett på kvällen. 
 
Godnatt allihopa! Hoppas ni har haft en toppen fredag! 
/Emma

Mar. 01, 2013

sådär ja! nu är första dagen avklarad, hade jätte kul förutom det otroligt blåsiga vädret, eftermiddagen blev bättre! sen gick jag och Erika ned och spelade lite biljard, kom ner 4 st 4 åriga små killar som var med sen, iaf nu ska jag snart iväg och äta middag! bloggar senare!
/Louise


Fredagsmys

Sushi framför en romantiskkomedi!

De har tänkt på oss vinterjoggare! Hurra!

De har plogat där jag springer!!! Äntligen! Nu slipper jag springa i knähöjdsnö!

Så ja, joggingturen gick bättre idag när man inte saktades ner pga snön. Nu sitter jag i mina kära pyjamasbyxor, nyduschad och kollar igenom en kokbok. Allt för att slippa plugga!

Ha en bra fredag allihopa!
/Emma

De underbara dagarna på landet i bild! #bildbomb

Shirehästar
Shettisponnyn vs Lotus

Stor havremoppe
Det var ganska kallt att rida ute utan jacka...
 
Grilla korv i skogen!

Fina landskap^^

Mer landskap

En till bild på landskap

Gamelby

Någon vill att jag ska plugga...

Som sagt, Vampire Diaries och Beauty and the Beast kom inte ut igår... buhu... men Arrow kom ut, så jag ska smita undan pluggandet med att se avsnittet av Arrow, några av Once Upon A Time. #evilperson
 
/Emma

Bara jag som har glömt att det är fredag idag?

Men gud det är fredag idag! 
Jag trodde det var... nåväl, jag visste att det var fredag men inte... F R E D A G som i Vampire Diaries, Beauty and the Beast, Arrow och Once Upon A Time och allt det där!? My godness, jag glömde totalt bort!
 
I alla fall... jag kom just hem från tandläkaren som fixade min tandställning som hade gått sönder (glufsmänniska.se liksom)... men faktiskt så... okej, det hände medans jag åt men det var något hårt i skolmaten förra måndagen som förstörde allt! När en del faller, faller alltihop! Inte kul.
 
Men en till sak som lyste upp min dag var att jag hittade min bok! Yesbox, I found it. Så nu har jag en bok, som jag inte kommer kunna läsa idag säkert... eftersom jag måste göra så mycket... fast jag sitter och funderar på att strunta i att plugga, se några avsnitt, se hur mycket klockan är, kanske plugga lite innan jag går ut och springer och SEN LÄSA. 
Jag är duktig på att planera. 
 
Känner mig hemsk som säger det där som kommer efter andra komma tecknet, men jag måste avsluta nu, jag sitter i vägen för städerskan. Här får ni se en tjej som har väldigt kul med sin bok, Beautiful Darkness
/Emma

 

Lagg på app

Det där inlägget skulle ha publicerats när jag satt i bilen men det publicerades nu när jag kom hem... Trevlans!

Nu är jag hemma i alla fall! Ganska skönt faktiskt. Ska först till tandläkaren, sen ska jag plugga lite innan jag sticker ut på en joggingtur. Städerskan är ju här så hon blir nog glad ifall jag håller mig så mycket som möjligt ur vägen..hehe.

Nu ska jag "packa upp"! Hörs senare!
/Emma

Brum-brum

Nuså.
Nu sitter man i bilen å dör av inget-att-göra. Min spellista är uttjatad, ingen bok, inget sug på att skriva och internet roar mig inte.

Vi gick upp jätte tidigt, halv sju tror jag. Vi bestämde oss igår kväll att vi skulle sitta i bilen klockan 7.45 eftersom städerskan kommer halv tolv och jag har en tandläkartid runt den tiden också.

Vart försvann sportlovet förresten? Nu är det bara helgen som kvarstår och jag har inte hunnit göra något som jag ville. Men, men, sånt händer.

Jag kan blogga i en evighet nu när jag har tråkigt, men jag vet själv hur det är att läsa ett långt blogginlägg...dödstråkigt.

Så jag säger hej då så länge!
/Emma

skidor!



Haha svettiga, entusiastiska systrar, men nejdå de är faktiskt lyckliga, bara trötta och svettiga efter att behöva vänta :)
men nu bär det ut i backarna iaf! kommer bilder sen/ Louise
RSS 2.0